Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj
jake ceske serialy sledujete? nebo ktere jste v posledni dobe radi sledovali?
doporucte. ziji v zahranici a sledovani ceskych serialu je pro me zivotni nutnost ![]()
život je ples, nejsem důchodce, ale líbí se mi…Mohli by zas po dlouhé době dávat Hraběnky, to se mi taky moc líbilo.
Život je ples, nejsem důchodce, ale líbí se mi…Mohli by zas po dlouhé době dávat Hraběnky, to se mi taky moc líbilo.
petjuska90 píše:
Já měla ráda Rnač u zelené sedmy…
Ano, ten já taky, dávají ho na Dvojce ted, nevím, jestli v sobotu nebo neděli v podvečer
pannda píše:petjuska90 píše:Ano, ten já taky, dávají ho na Dvojce ted, nevím, jestli v sobotu nebo neděli v podvečer
Já měla ráda Rnač u zelené sedmy…
j tam hraje vlastne taky ta herecka jako v Zivot je ples. je uuzasna,jak se jmenuje..
Jana… ![]()
Taky žiju v zahraničí, televizi doma nemáme, seriály nás nelákají, ale nějak náhodou jsme se dostali k Velmi křehkých vztahů, a oslovilo nás to. To českém prostředí nám asi nějak chybělo, protože na VKV se dívíme oba, odpočineme si a i se nasmějeme … jinak Vyprávěj je taky dobrý …
Hraběnky nás neoslovily …
Taky koukáme na Vyprávěj, už od 1. dílu. Život je ples taky sledujeme.
Byl jednou jeden dům, Nemocnice na kraji města, Taková normální rodinka, Chalupáři, z těch novějších Ranč u zelené sedmy nebyl špatný, Prešlapy byly taky fajn a jinak mi všechny ty seriály typu VKV přijdou jako snaha kopírovat zahraniční telenovely
Ze soucasnych koukam jen na Vypravej, z tech z dob minulych mam moc rada uz skoro zapomenuty My vsichni skolou povinni, to je takova moje srdcova zalezitost ![]()