Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zeny, hodte sem recepty na Vasi cesnekovou pomazanku prosim, mne hrozne chutna, ale vzdycky nejvic na navstevach a oslavach (ta moje nic moc
).
Tak jak ji delate ? ![]()
A co treba nivova - delate nekdo ? (a jak presne)
diky ![]()
Tak já dělám pomazánkové máslo, lžíce majolky na zjemnění, česnek, a na jemno nastrouhaný sýr (eidam), může se třeba dát čtvereček taveného sýra. Nivovou nedělám, ale co třeba s tvarohem?
Niva je dost slaná ![]()
Tak já nastrouhám eidam, přidám tatarku a rozmačkaný česnek podle chuti.
Ahoj, my neděláme nivovou, ale děláme ze žervé(nebo tvarohu) a moc nám chutná
:
2 žervé bez přchuti ( 1 měkký tvaroh), 3-4 trojúhelníčky taveného sýra bez příchuti, česneku dle chuti, alespoň 2 stroužky, sůl na dochucení, případně trochu mléka na naředění.
Na lžíci másla (Flory) jeden tavený sýr a jeden stroužek česneku. Plus sůl dle chuti.
Ahoj,
já dávám nivu - tavený sýr a česnek
Budu jí dělat zítra ![]()
My dáváme tavený sýr k tomu trochu majolky popřípadě tatarky, česnek a nastrohat pár naložených okurek najemno, sůl a pepř. Má to lepší chuť, a je to vláčnější na mazání. Pokud je to tužší tak přidám trochu laku od okurek. A ozdobím posypáním sladké papriky a kouskem okurky. ![]()
Jen tavený sýr a česnek. Navrch pro ozdobu strouhám sýr a sypu uzenou paprikou.
já dělám česnekovou jen z tavenáků, česneku, soli a majonézy - bez másla - je vynikající, pozítří se na ni chystám. ![]()
já umim nejlepší na světě ![]()
Sýr kráva,jarní cibulku,tvaroh,česnek,máslo.Musí se ty poměry pořádně vychytat
Delam ze strouhaneho eidamu,pomazankoveho masla a trocha majolky + teda cesnek.Tahle je nejlepsi na svete
!
tak já budu dělat nivovou-niva,máslo,česnek a nahoru na pomazánku dáváme arašídy,mňamka
a já jen pomazánkové máslo, česnek a strouhaný eidam a může být i trochu majonézy ........... výborná........
![]()
a česnekovou dělám pokaždé jinak,jak se mi zrovna chce a co máme doma takže stejně jak vy všechny a někdy přidám kečup a taky mňamka ![]()
tak já dělám česnekovou pomazánku z másla,mazacího sýru (nejlíp klasická veselá kráva) a do toho rozmačkám česnek dle chuti ![]()