Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dostala jsem od známý velké množství banánů. Dcerka je sice banánová, ale takové množství fakt nestihneme sníst. Některé jsem už zamrazila nakrájené na kolečka. Ale napadlo mě z nich udělat dřeň. Nemáte někdo nějaký tipy jak na to?
Tady najdeš nějaké tipy:
https://www.emimino.cz/…banan-57685/
![]()
…já jsem z toho udělala přesnídávku. Přidala jsem ještě jablíčka, vše spolu povařila, rozmixovala, pak zahustila 2ma pudingy(dávám dr Oetker vanilkový - kukuřičný škrob a přírodní barvivo). Dát do skleniček a zavařit. Nedala jsem žádný cukr navíc. Mají jen na vrchu tmavší barvičku, jinak jsou jako jablečný přesnídávky.
napíchni na párátko piškot, banán a piškot namoč do čokolády..
nechat uležet..
tchýně dělá ještě banánovou roládu, upeče piškotovou roládu do krému namačká banány a citronovou šťávu a dovnitř dám banán dám dovnitř je vidět na průřezu.. ![]()
Díky za příspěvky, teď jsem dodělala přesnídávku. Měla jsem pět velkých trsů banánu. Dala jsem do toho pár jablek, citrónovou šťávu, trošku vanilkovýho cukru a pudink. Jsem zvědavá co z toho bude ![]()
Já dělám taky banány v čokoládě, ale pokud jich máš víc tak doporučuji banánovou bábovku ![]()