Co s banány?

115
24.12.10 12:37

Co s banány?

Dostala jsem od známý velké množství banánů. Dcerka je sice banánová, ale takové množství fakt nestihneme sníst. Některé jsem už zamrazila nakrájené na kolečka. Ale napadlo mě z nich udělat dřeň. Nemáte někdo nějaký tipy jak na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
24.12.10 12:42

Tady najdeš nějaké tipy:
https://www.emimino.cz/…banan-57685/
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
24.12.10 13:29

…já jsem z toho udělala přesnídávku. Přidala jsem ještě jablíčka, vše spolu povařila, rozmixovala, pak zahustila 2ma pudingy(dávám dr Oetker vanilkový - kukuřičný škrob a přírodní barvivo). Dát do skleniček a zavařit. Nedala jsem žádný cukr navíc. Mají jen na vrchu tmavší barvičku, jinak jsou jako jablečný přesnídávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
24.12.10 13:56

napíchni na párátko piškot, banán a piškot namoč do čokolády..
nechat uležet..
tchýně dělá ještě banánovou roládu, upeče piškotovou roládu do krému namačká banány a citronovou šťávu a dovnitř dám banán dám dovnitř je vidět na průřezu.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
24.12.10 14:12

Díky za příspěvky, teď jsem dodělala přesnídávku. Měla jsem pět velkých trsů banánu. Dala jsem do toho pár jablek, citrónovou šťávu, trošku vanilkovýho cukru a pudink. Jsem zvědavá co z toho bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
24.12.10 22:03

banánové mléko :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.1.11 13:24

Já dělám taky banány v čokoládě, ale pokud jich máš víc tak doporučuji banánovou bábovku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí