Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
kocunka: s mandarinkou? tu jsem jeste nezkousela…diky za tip
ja delam tri druhy
syrovou:tj tv.syr,majolka, cesnek, vejce,sul
cesnekovou je to rodinna tradice:)-nejlepsi mrkev,cesnek, majolka, vejce,vlassky orech,tv.syr,sul-na tuhle ozdobit specialne vlassky orech, tresne
tvarohovou: pom.maslo,tvaroh, cesnek, sul
celerovou: celer,sul,cesnek, majolka
tunakovou: tunak, maslo, sul,citron,bylinky
jeste davam na jednohubky mozzarela, cerna oliva,rajce,bazalka
nebo klobasa,okurka, paprika
no kombinaci je spousty
na jednohubky davam hroz.vino, vlasske orechy, na celerovou mame radi ananas
no ne jako že jí dáš do pomazánky,ale udělám jednohubky,namažu je česnekovou pomazánkou a na každou dám jeden měsíček mandarinky..
Výborná česnekovo-olivová:
1 pomazánkové máslo
1 kysaná smetana česnek dle chuti (nejlépe hodně)
provensálské koření dle chuti (stačí trochu)
půl pytlíku zelených oliv - nakrájené na kolečka
lze podávat i na opečený toustový chléb
kocunka: to me napadlo:D jasne ze az na hotovou jednohubku:D
Monjie píše:
kocunka: to me napadlo:D jasne ze az na hotovou jednohubku:D
kocunka píše: česneková je nejlepší jen s mandarinkou
to mě nikdy nenapadlo…ale musí to být supeeer, mňam ![]()
Ahoj, tak cesnekovka se povedla, diky moc ![]()
Dala jsem hodne majolky, nastrouhala hodne eidamu, cesnek, a asi 3 trojuhelnicky tavenaku. Tak prosty a jednoduchy, a ja na to musim vytvaret diskusi ![]()
Ahoj holky, jak děláte česnekovou pomazánku s nivou? Manžel se po ní může utlouct, ale já ji nedělám. Potřebuju, aby byla taková lehčí, aby se jí dalo dát na jednohubku víc. Díky ![]()
@Paoloska delam bud s pomazankovym maslem + majolka nebo Lucina - delam teda domaci a taky trochu majolky. S tvarohem moc nemusim, uz je to dost nakysle.
@Eemii píše:
@Paoloska delam bud s pomazankovym maslem + majolka nebo Lucina - delam teda domaci a taky trochu majolky. S tvarohem moc nemusim, uz je to dost nakysle.
No jo, vidíš, domácí lučina…na tu už je pozdě. Hlavně, když ji dělám jindy, teď mě to nenapadlo
Dám teda pomazánkové máslo + majolka. Díky ![]()
@Paoloska ale tak jestli mas velky jogurt, tak by se to jeste stihlo vykapat ![]()