Cesta do Londýna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Doe_Jane
8.5.18 13:14
@Mista1 píše:
Pokud vím, píšou sem i slečny, které začínají brát např. svoji první antikoncepci a je jim třeba 15 let, mě je 23 a chodím sem koukat na příspěvky kolem kosmetiky, partnerského života, cestování, antikoncepce atd. Fakt nejsem jediná, jestli vám to vadí, tak to je vaše věc. Já ještě děti dlouho mít nechci a nebudu a stejně sem budu chodit a psát. Jo a chlapi tu jsou, na pár už jsem narazila v komentářích. Pevné nervy vám přeju :potlesk:

si z tebe dělá prdel… bohužel tady teď chodí i hodně chlapů, no, spíše parodií na chlapy… Chlap by tady nikdy nelezl

• Citovat
  • Upravit
Mista1
8.5.18 13:17
@Doe_Jane píše:
si z tebe dělá prdel… bohužel tady teď chodí i hodně chlapů, no, spíše parodií na chlapy… Chlap by tady nikdy nelezl

Je mi to jasný :D ale co se týká těch chlapů, našla jsem jeden příspěvek, kde se ptal muž na zkušenosti ostatních žen s porodními komplikacemi, jaké měla jeho manželka, jak urychlit hojení atd. Přišel mi podle stylu psaní jako celkem inteligentní člověk :)

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
8.5.18 13:18
@Mista1 píše:
Je mi to jasný :D ale co se týká těch chlapů, našla jsem jeden příspěvek, kde se ptal muž na zkušenosti ostatních žen s porodními komplikacemi, jaké měla jeho manželka, jak urychlit hojení atd. Přišel mi podle stylu psaní jako celkem inteligentní člověk :)

to jsou vesměs úchyláci co chcou slyšet detaily o vagíně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mista1
8.5.18 13:24
@Doe_Jane píše:
to jsou vesměs úchyláci co chcou slyšet detaily o vagíně :mrgreen:

Nooo tak to je druhá stránka věci :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
8.5.18 13:25
@Mista1 píše:
Nooo tak to je druhá stránka věci :mrgreen: :mrgreen:

nevím no, možná manželka nebyla schopná napsat pár vět na emimino tak řekla doma, hej pepo, prosím tě jdi na emimino, založ tam diskuzi o tom kdy se mi zahojí pipina :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mista1
8.5.18 13:34
@Doe_Jane píše:
nevím no, možná manželka nebyla schopná napsat pár vět na emimino tak řekla doma, hej pepo, prosím tě jdi na emimino, založ tam diskuzi o tom kdy se mi zahojí pipina :mrgreen:

Kam se zvrhla moje diskuze o cestě do Anglie :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
8.5.18 13:41
@Mista1 píše:
Kam se zvrhla moje diskuze o cestě do Anglie :mrgreen: :mrgreen:

promiň :mrgreen: my letěli Ova- Stansted za 800 Kč osoba tam i zpět dohromady

• Citovat
  • Upravit
Mista1
8.5.18 22:36
@Doe_Jane píše:
promiň :mrgreen: my letěli Ova- Stansted za 800 Kč osoba tam i zpět dohromady

To je v pohodě, jen mě to pobavilo :mrgreen: díky za info :lol:

• Citovat
  • Upravit
salamio
9.5.18 14:40
@Mista1 píše:
Kam se zvrhla moje diskuze o cestě do Anglie :mrgreen: :mrgreen:

Abys nebyla ochuzena o tipy, co dělat v Londýně, zde je seznam must do :D

1. Eating fish and chips
  2. Eating bangers and mash
  3. Drinking a pint of Carling lager
  4. Sipping English tea (with milk)
  5. Watching football on the telly
  6. Riding the Tube
  7. Visiting Harrod’s
  8. Saluting the Union Jack
  9. Riding a double-decker bus
  10. Checking out a red phone
  11. Visiting Buckingham Palace
  12. Watching the changing of the guards in front of St. James Palace
  13. Posing with the guards behind St. James Palace
  14. Visiting Trafalgar Square
  15. Getting caught out in the rain
  16. Visiting Piccadilly Circus
  17. Feeding the pigeons alongside other tourists in front of Piccadilly Fountain
  18. Taking a hackney carriage
  19. Crossing the street with three other people, Beatles-style, outside of Abbey Road Studios

Můj travel agent k tomu dodal: „1, 3 and 5 and add a sprinkle of eyeing up females and that is pretty much an average day for an Essex boy!“

• Citovat
  • Upravit
1
22.5.18 08:51

My letíme do Londýna cca za tři týdny s kamarádkou a letenky máme na letiště Southend. Jedná se o opravdu malé letiště, kde hned před výstupem od terminálu najdeš zastávku vlaku, takže ti nehrozí žádné bloudění jako na velkých letištích. Vlak jezdí každou čtvrt hodinu na vlakové nádraží a stanici metra Liverpool street, trvá to necelou hodinku. Při plánování cesty jsem řešila nejen cenu letenek, ale také v jakou hodinu se letí a právě jak se dostanu z letiště do centra Londýna. Například z Gatwicku jezdí levné autobusy EasyBus, ale ty uvádí, že z důvodu hustého provozu může cesta do centra na Victorii trvat i více než hodinu a půl. Je určitě dobré si nejdřív orientačně naplánovat celou cestu, abys alespoň tušila, kde chceš také bydlet a podle toho vše zarezervovat. Pokud budeš řešit ubytování například v soukromí, můžeš narazit na problém s tím, že tě při příletu pozdě v noci již nebudou chtít ubytovat nebo si za pozdější check-in připlatíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
22.5.18 19:21

@buska0310 Moc děkuju, nakonec cesta nevyšla, ale rady využiju snad příští rokn :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix