Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Doe_Jane píše:
si z tebe dělá prdel… bohužel tady teď chodí i hodně chlapů, no, spíše parodií na chlapy… Chlap by tady nikdy nelezl
Je mi to jasný
ale co se týká těch chlapů, našla jsem jeden příspěvek, kde se ptal muž na zkušenosti ostatních žen s porodními komplikacemi, jaké měla jeho manželka, jak urychlit hojení atd. Přišel mi podle stylu psaní jako celkem inteligentní člověk ![]()
@Mista1 píše:
Je mi to jasnýale co se týká těch chlapů, našla jsem jeden příspěvek, kde se ptal muž na zkušenosti ostatních žen s porodními komplikacemi, jaké měla jeho manželka, jak urychlit hojení atd. Přišel mi podle stylu psaní jako celkem inteligentní člověk
to jsou vesměs úchyláci co chcou slyšet detaily o vagíně ![]()
@Doe_Jane píše:
to jsou vesměs úchyláci co chcou slyšet detaily o vagíně
Nooo tak to je druhá stránka věci
![]()
@Mista1 píše:
Nooo tak to je druhá stránka věci![]()
nevím no, možná manželka nebyla schopná napsat pár vět na emimino tak řekla doma, hej pepo, prosím tě jdi na emimino, založ tam diskuzi o tom kdy se mi zahojí pipina ![]()
@Doe_Jane píše:
nevím no, možná manželka nebyla schopná napsat pár vět na emimino tak řekla doma, hej pepo, prosím tě jdi na emimino, založ tam diskuzi o tom kdy se mi zahojí pipina
Kam se zvrhla moje diskuze o cestě do Anglie
![]()
@Mista1 píše:
Kam se zvrhla moje diskuze o cestě do Anglie![]()
promiň
my letěli Ova- Stansted za 800 Kč osoba tam i zpět dohromady
@Doe_Jane píše:
promiňmy letěli Ova- Stansted za 800 Kč osoba tam i zpět dohromady
To je v pohodě, jen mě to pobavilo
díky za info ![]()
@Mista1 píše:
Kam se zvrhla moje diskuze o cestě do Anglie![]()
Abys nebyla ochuzena o tipy, co dělat v Londýně, zde je seznam must do ![]()
Můj travel agent k tomu dodal: „1, 3 and 5 and add a sprinkle of eyeing up females and that is pretty much an average day for an Essex boy!“
My letíme do Londýna cca za tři týdny s kamarádkou a letenky máme na letiště Southend. Jedná se o opravdu malé letiště, kde hned před výstupem od terminálu najdeš zastávku vlaku, takže ti nehrozí žádné bloudění jako na velkých letištích. Vlak jezdí každou čtvrt hodinu na vlakové nádraží a stanici metra Liverpool street, trvá to necelou hodinku. Při plánování cesty jsem řešila nejen cenu letenek, ale také v jakou hodinu se letí a právě jak se dostanu z letiště do centra Londýna. Například z Gatwicku jezdí levné autobusy EasyBus, ale ty uvádí, že z důvodu hustého provozu může cesta do centra na Victorii trvat i více než hodinu a půl. Je určitě dobré si nejdřív orientačně naplánovat celou cestu, abys alespoň tušila, kde chceš také bydlet a podle toho vše zarezervovat. Pokud budeš řešit ubytování například v soukromí, můžeš narazit na problém s tím, že tě při příletu pozdě v noci již nebudou chtít ubytovat nebo si za pozdější check-in připlatíš.
@buska0310 Moc děkuju, nakonec cesta nevyšla, ale rady využiju snad příští rokn ![]()
si z tebe dělá prdel… bohužel tady teď chodí i hodně chlapů, no, spíše parodií na chlapy… Chlap by tady nikdy nelezl