Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Se mu asi líbíš no. Pokud on tobě ne, tak konverzaci udrzuj prostě na zdvorilostni úrovni a cokoliv dal nedovol. Mě takhle nahanel kluk po cestě na VŠ, krátce jsme si psali, párkrát někam zašli a oba dospělí k názoru, že to dal rozvíjet nebudeme. Myslím ale, že kdybych ho odpalkovala hned, tak bych si pořád říkala co by kdyby…
Jojo, pravidelně si semnou povídal taky jeden řidič, byl docela pěknej
ale pak jsem začala jezdit autem a bylo po autobusákovi ![]()
Jestli ti to je nepříjemný, tak mu to řekni nebo se na něj neusmívej atd, natož vzít si číslo ![]()
To číslo bych si nevzala, protože bych mu stejně nezavolala. Ale tak slibem neurazíš.
No jéje…..
Abych řekla pravdu, tak z chlapů, co mě balili, byla víc než polovina autobusáků. Já na ně snad měla magnet….
@Anonymní píše:
Hezký večer. Timto příspěvkem nechci nikomu ublížit lidé jsoi různí. Jen se s vàmi chci poradit co jestli je to ještě korektní. Každodenně jezdím do práce busem. Teď v prázdniny mnohdy delší kus cesty úplně sama. Jeden pan řidič asi ve věku mého otce (60let, mě je 37) mi občas nabízí ovoce. Odmítnu, že máme hodně. Teď nedávno za mnou na jedné ze zastávek přišel jestli chci jeho číslo a že můžem zajít na kafíčko. Protože jsem byla v autobuse sama a nechtěla jsem rozvíjet diskuzi vzala jsem si ho. Pak už jsem se s ním nebavila. Máte někdo ppdobnou zkušenost? Díky
Plavu (plavala jsem sportovně - jako hobby, ted nemám kdy, ale těším se) takže 3× týdně „samo - trenink“ a v časy, kdy je vesměs prázdno, takže mě už všichni znali. A starší pan plavčík, jehož manželka byla na pokladně
mě taky jednoho dne pozval na soustředění na chatu, kde bude parta jeho známých, nic velkého, příroda, tůry…no šokla mě jeho odvaha - já cca 28let, on cca 60+, ale
někteří chlapi takoví jsou a berou to tak, že to zkusí, protože není čas promarnit šance…
jooo a ještě security v Baumaxu - záminka kontrola tašky
, pak mi koupil firemní kartou kafe v automatu a dal telefonní číslo
já byla v ten moment ve 3m těhotenství se třetím dítětem, tak to potěšilo, ale taky šlo o starší ročník ![]()
Příspěvek upraven 11.07.22 v 20:48
Tak to zkusil, no, odvaha se cení.
Pokud to s ním nechceš nějak rozvíjet, číslo sis brát neměla, ale už se stalo.
Tak když bude vyzvídat, proč jsi mu nezavolala, tak je to proto, že toho máš teď hodně, s manželem jste vezli děti na tábor a jste rádi, že máte klid na sebe, a co vy, pane řidiči, jedete někam na dovolenou, blabla, prostě mu musí být jasné, že si s ním ráda pokecáš, ale ne ve svém volném čase a ne jakkoliv jinak než kamarádsky.
Chápu teda doufám správně, že o něj nemáš zájem a chceš se ho spíš zbavit.
Nebudu psát kde
, ale mě na brigádě takhle během roku nabaloval vrátnej (bylo mu cca 65 a mě bylo tehdy 20). Já už fakt nevěděla jak mu vysvětlit, že neeee!!!
No nakonec se zjistilo, že v práci popíjí a já měla klid
.
Normálně mu řekni, že jsi zadaná na kafe nepůjdeš a hotovo.
Doporučuju zachovávat status quo. Prostě se k němu nadále chovej zdvořile, ale nijak jeho chování nepřiživuj. Když ti něco nabídne, klidně si to vezmi, ale dej jasně najevo, že z toho pro tebe neplynou žádné závazky. Uděláš mu radost, neurazíš ho, ale nic neslibuješ. Pokud to není psychopat, tak tě bude nadále platonicky zbožňovat a zamilovaně se na tebe usmívat a nijak ti neublíží. Koneckonců, nikdy nevíš, kdy budeš nějakého řidiče nutně potřebovat ![]()
Hezký večer. Timto příspěvkem nechci nikomu ublížit lidé jsoi různí. Jen se s vàmi chci poradit co jestli je to ještě korektní. Každodenně jezdím do práce busem. Teď v prázdniny mnohdy delší kus cesty úplně sama. Jeden pan řidič asi ve věku mého otce (60let, mě je 37) mi občas nabízí ovoce. Odmítnu, že máme hodně. Teď nedávno za mnou na jedné ze zastávek přišel jestli chci jeho číslo a že můžem zajít na kafíčko. Protože jsem byla v autobuse sama a nechtěla jsem rozvíjet diskuzi vzala jsem si ho. Pak už jsem se s ním nebavila. Máte někdo ppdobnou zkušenost? Díky