Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký večer, jdu s dotazem, možná blbým dotazem, nevím ![]()
Chtěla bych jít do kina s 6ti letým synem a 10letym synovcem, na Jurský svět, nicméně v programu je napsáno " nevhodné do 12ti let" pustí nás tam? Nejsme přímo z onoho města, tak bych nerada jela večer jen tak na blind
děkuju za odpověď ![]()
Co zkusit kontaktovat to kino? Počítáš i s případnými nočními můrami u mladšího?
Kino jsem kontaktovala, nikdo neodpovídá, překvapivě.
Ano, počítám, představte si
díky za odpověď
Bude záležet na obsluze kina… Šestiletý děcko bych fakt na takový film nebrala.
Díky, takže budu volat do doby dokud nevezmou tel.
A já své dítě znám, vím co si mohu dovolit, moralizujte jinde. Díky a hezký večer.
Ne, na to bych s tak malým dítětem nešla. Oni vás tam nejspíš pustí, když jde rodič s nimi, ale bála bych se, že to bude pro mladšího hodně dlouhé a strašidelné.
@LIlian.96 máte pocit že tu někdo normalizuje 😂 pouze vyjadřujeme svůj názor.
Chceš moralizovat? Ok. Každa normální matka by na takový film s tak malým děckem nešla. Je úplně super, když ještě skolkovy dítě vidí takový krvák.
A já na tvůj názor zvědavá nejsem, kdybych byla položím otázku jinak
super díky za vyblitek, máš ještě něco čím mě chceš obohatit? Dokonalá matko ![]()
Kdysi toto bylo u Harryho Pottera a nepouštěli nikoho pod tou hranicí věkovou.
Nase deti holky (4,5, skoro 6 a skoro 8 let) hrozne chtely na Jursky svet. Staly jsme spolu u programu kina a ja holkam rikala: “Vidite, tady pisou, ze ten film je az od 12 let.” Slysela to pani, ktera kontroluje listky, prisla k nam a rika: “No vite, to je tam napsane jen tak orientacne pro rodice. Ale mezi nami, dnes uz jsou ty deti napred a takovyhle film mnohe z nich nevydesi. Jen tahle,” ukazala na 16mesicni, kterou jsem drzela v naruci, “by tam mozna vyrusovala.” Takze ona by nas tam pustila i se skoro miminem
Proste asi zalezi na kinu.
Mimochodem, na podzim sly holky do tohoto kina s dedou na Eternals. On myslel, ze jdou na pohadku, popletl si den. Ta tehdy ani ne 4leta chtela v pulce odejit, ale ty starsi byly nadsene ![]()
Příspěvek upraven 11.07.22 v 20:43
@Havlova píše:
Co zkusit kontaktovat to kino? Počítáš i s případnými nočními můrami u mladšího?
Byli jsme tehdy s manželem na Jurskym světě 2 a nějaký tatínek tam byl s dětmi. Mladšímu mohli být tak 3 nebo 4 roky. Nechápali jsme to. My bychom tam ani našeho staršího syna nevzali.
Nas pustili. Rikali ze u tech nevhodnych do 12 let je to na rodicich… kdyz je doprovod tak ok. Pokud by to bylo nepristupne do 15ti tak tam uz by nepustili…