Může dítě do kina?

29
11.7.22 20:15

Může dítě do kina ?

Hezký večer, jdu s dotazem, možná blbým dotazem, nevím :lol:
Chtěla bych jít do kina s 6ti letým synem a 10letym synovcem, na Jurský svět, nicméně v programu je napsáno " nevhodné do 12ti let" pustí nás tam? Nejsme přímo z onoho města, tak bych nerada jela večer jen tak na blind :lol: děkuju za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42119
11.7.22 20:27

Co zkusit kontaktovat to kino? Počítáš i s případnými nočními můrami u mladšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.7.22 20:28

Kino jsem kontaktovala, nikdo neodpovídá, překvapivě.
Ano, počítám, představte si 8) díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
11.7.22 20:33

Bude záležet na obsluze kina… Šestiletý děcko bych fakt na takový film nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.7.22 20:35

Díky, takže budu volat do doby dokud nevezmou tel.
A já své dítě znám, vím co si mohu dovolit, moralizujte jinde. Díky a hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.7.22 20:37

Ne, na to bych s tak malým dítětem nešla. Oni vás tam nejspíš pustí, když jde rodič s nimi, ale bála bych se, že to bude pro mladšího hodně dlouhé a strašidelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
11.7.22 20:40

@LIlian.96 máte pocit že tu někdo normalizuje 😂 pouze vyjadřujeme svůj názor.
Chceš moralizovat? Ok. Každa normální matka by na takový film s tak malým děckem nešla. Je úplně super, když ještě skolkovy dítě vidí takový krvák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.7.22 20:41

A já na tvůj názor zvědavá nejsem, kdybych byla položím otázku jinak :mrgreen: super díky za vyblitek, máš ještě něco čím mě chceš obohatit? Dokonalá matko :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.7.22 20:42

Kdysi toto bylo u Harryho Pottera a nepouštěli nikoho pod tou hranicí věkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719

Nase deti holky (4,5, skoro 6 a skoro 8 let) hrozne chtely na Jursky svet. Staly jsme spolu u programu kina a ja holkam rikala: “Vidite, tady pisou, ze ten film je az od 12 let.” Slysela to pani, ktera kontroluje listky, prisla k nam a rika: “No vite, to je tam napsane jen tak orientacne pro rodice. Ale mezi nami, dnes uz jsou ty deti napred a takovyhle film mnohe z nich nevydesi. Jen tahle,” ukazala na 16mesicni, kterou jsem drzela v naruci, “by tam mozna vyrusovala.” Takze ona by nas tam pustila i se skoro miminem :zed: Proste asi zalezi na kinu.

Mimochodem, na podzim sly holky do tohoto kina s dedou na Eternals. On myslel, ze jdou na pohadku, popletl si den. Ta tehdy ani ne 4leta chtela v pulce odejit, ale ty starsi byly nadsene :nevim:

Příspěvek upraven 11.07.22 v 20:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
@Havlova píše:
Co zkusit kontaktovat to kino? Počítáš i s případnými nočními můrami u mladšího?

Byli jsme tehdy s manželem na Jurskym světě 2 a nějaký tatínek tam byl s dětmi. Mladšímu mohli být tak 3 nebo 4 roky. Nechápali jsme to. My bychom tam ani našeho staršího syna nevzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
11.7.22 20:43

Nas pustili. Rikali ze u tech nevhodnych do 12 let je to na rodicich… kdyz je doprovod tak ok. Pokud by to bylo nepristupne do 15ti tak tam uz by nepustili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
11.7.22 20:44

My byly s devítiletým a v pohodě :)

• Citovat
  • Upravit
29
11.7.22 20:45

@Janča6 děkuju, jediná jste pochopila mou otázku :D @Florimo díky za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.7.22 20:45

@Kattynka000 OK. Děkuju za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie