Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet oooh ne
to jsem nevěděla, víte milá zlatá já mám v rodině více dětí, stačí chvilka u babičky kde je o něco starší klučina a už se dozvídám, kdo je který youtuber a co hraje za přiblblé hry. Ještě něco? Pokud chcete rýpat, zkuste to jinde
mě nerozhazes
zkus klub dokonalých matek, tam se placejte po ramenou a nepiš mi sem mimo téma. diky
@kdoviktera píše:
Kdysi davno v praveku, druzinarka nasim druhackum pustila na rozloucenou pred prazdninama Van Helsing..
Tak to úplně nevyšlo. Já mám zkušenost jako @vokishka a dohaduji se s dětma, že toto a toto ve škole fakt ne.
@LIlian.96 píše:
@migmina přesně tak, znám ho. Myslím si že se děti (bohužel ) dostanou i k daleko horším věcem, stačí chvilka s tabletem… Navíc Jurský park už doma viděl, teď mám pocit že běželo něco v TV dokonce od 20hod… v Tescu samej dinosauří plyšák, pro někoho jsem možná tupá matka která chce dítěti přivodit trauma. Ne, chci klukům jen splnit přání, odejít se dá vždycky:-) volat jim určitě budu zkoušet dál, jen mě spontánně napadlo vložit dotaz i sem:-)
Tak prvni film Jursky park je prave peknej dobrodruznej film. Postupne pritvrzuji a minuly film me zklamal, udelali z toho akcni drastak plny megalomanskych efektu. Asi se na nej s chlapem podivej - Jurský svět: Zánik říše - a vyhodnotte si, jestli s detma jit. Mne uz to prislo moc a tehle dil uz videt nechci.
@LIlian.96 píše:
@Russet oooh neto jsem nevěděla, víte milá zlatá já mám v rodině více dětí, stačí chvilka u babičky kde je o něco starší klučina a už se dozvídám, kdo je který youtuber a co hraje za přiblblé hry. Ještě něco? Pokud chcete rýpat, zkuste to jinde
mě nerozhazes
zkus klub dokonalých matek, tam se placejte po ramenou a nepiš mi sem mimo téma. diky
Má sedmileté dítě a vím, co dokáže. Rodiče a prarodiče by měli mít přehled, na co jejich děti koukají. Pusť si V síti ![]()
@LIlian.96 píše:
@sagina Ok. Takže s náma dospělýma kluky normálně pustí. Díky moc
Ja jen dodam, ze jsem se s tou pani, co kontroluhe listky, jeste chvili bavila. Rikala, ze by me tam klidne pustila i s tou malou (16mesicni). Ja ji na to rekla, ze bych tam malou urcite nebrala, ale ze holky chteji jit do kina dedou, jenze on na tento film nechce jit. Pani na odpovedela, ze je tam deda muze zavest a sam muze odejit.
Jen teda nevim, jestli by platil za vstup, ale je to mensi kino, takze by pani asi uhlidala, jestli deda nezustal koukat. Tim chci rict, ze nekde staci ten doprovod dospeleho jen k sedadlu, ale uz tam s detmi nemusi zustat.
@LIlian.96 píše:
Hezký večer, jdu s dotazem, možná blbým dotazem, nevím
Chtěla bych jít do kina s 6ti letým synem a 10letym synovcem, na Jurský svět, nicméně v programu je napsáno " nevhodné do 12ti let" pustí nás tam? Nejsme přímo z onoho města, tak bych nerada jela večer jen tak na blindděkuju za odpověď
Dcera na tomto filmu byla s vnučkou, deset let a s kamarádkou a její dcerkou, té je šest let a pustili je na to naprosto bez problémů.
@Janča6 jee tak to já bych je tam nenechala samotný ani ve 13ti asi
Každopádně díky vám, že jste mi normálně odpověděli na dotaz a nemáte potřebu tu do člověka rýpat ![]()
@LIlian.96 píše:
@Anna766 super, děkuju moc za odpověď
Prý tam takových dětí mezi cca 5-6 až 10-12 lety bylo dost.
Je rozdíl mezi nevhodným a nepřístupným..tohle bude asi nevhodné do 12 let tudíž je na tobě, kestli je tam vezmes..nicméně do teď nezapomenu, jak nějaká pinda vzala na harryho pottera (ten dil, jak umře brumbal) 3 děti cca do 8 let..to byla pecka…za 200,– jsme si zaplatili totalni rev a psycho ve formě “neeee brumbala neeee” a místo aby opustila sál, tak sedela a jedla dal popcorn😅 😂 😂je to cca 10 let ale nikdy na to nezapomenu..já se v kině bala i na vězni z azkabanu a to už jsem nebyla pod zákonem 😅????
@LIlian.96 píše:
@bse.pedro byl nutný tento komentář?![]()
![]()
Ano, protože jsi v některých komentech poměrně nepříjemná až trapná…
![]()
@bse.pedro
myslím že tvůj komentář typu „neppoosserr see“ je na úrovni dítěte z osmé třídy, takže o trapnosti bych mlčela
já tu lidem kteří mi normálně odpověděli odepisuju slušně, všimla sis?? Nechápu že ty a skupinka dalších super matek máte potřebu tu člověku sdělovat vaše morální poznatky.Na ty jsem se neptala. Nicméně tohle je můj poslední komentář, já tu od normálních lidí odpověď na mou otázku dostala. Máš tu příležitost napsat poslední komentář a něčím mě zas hustě uzemnit
já si tu s vámi dál energii plácat nebudu. ![]()
A můžu vědět, jak kino kontroluje ten věk? A podle jakého práva vám omezí vstup s dítětem?