Cestování a nemoc

6638
3.7.12 19:21

cestování a nemoc

Ahoj děvčata,
potřebovala bych poradit s následující situací, už si vážně nevím rady. Takže pokaždé, když máme s manželem někam spolu jet, onemocním. Teď máme jet k babičce, všichni už se moc těší a já mám zahnisaný krk. Většinou se nemoc projeví dva dny před odjezdem, ale minule jsem už měla i sbaleno a nikam jsem nejela. Štve mě to, jsem na mateřské, moc přátel tu nemám a když už konečně můžu vypadnout a pobýt někde, ulehnu. Není to už nějaké psychické? Manžel tvrdí, že už to není normální, že je to pokaždý. Nejhorší je, že malý je protivný a já si říkám, jestli to jsou zuby nebo už to má taky. Zažil to někdo? Ach jo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
3.7.12 19:29

Navstivila bych imunologa, nech si udelat testy, pokud mas tak oslabenou imunitu ze chytnes kazdou blbinu, tak se to da resit - vitaminy, hliva atd..
Pokud se cesty bojis nebo jsi vystresovana tak psychika nepomuze, nevim jestli k tomu mas nejaky duvod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
3.7.12 19:48

@beruska2×
byla jsem u doktora a prý jsem zdravá, dělal mi sedimentaci a štítnou žlázu, prý jestli to není ještě po porodu, ale pět měsíců? jinak žádný racionální důvod nejet nemám, těším se a mrzí mě, když jede manžel sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
3.7.14 23:20

@suricata chci se zeptat, jestli to míváš dál nebo zda to vymizelo, mívám něco podobného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
12.7.14 19:40

@mismurka no moc teď necestujem, ale mám to furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí