Cestování bez pasu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
1.7.19 13:46

@Natálka26 co je na tom komentáři útočného? :think: nic, treba me jeste někdy neco napadne, na co se zeptat a možná se zase potkáme.. musím do bazénu 8o :mavam: :pocitac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5234
1.7.19 17:07

A jak asi cestovaly deti po CR jeste ne tak davno, kdyz obcanky byly az od 15 let? To nejezdily za babickama nebo na skolni vylety atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
1.7.19 18:45

@hani28 no tak, odvážná jsem sice dost ale zatím ho posílat samotného k babičce asi nebudu a na školní výlet to taky zatím nevypadá.. no a dříve taky měly matky své děti v obcance kdyz už k něčemu došlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.7.19 18:49
@koTereza píše:
@hani28 no tak, odvážná jsem sice dost ale zatím ho posílat samotného k babičce asi nebudu a na školní výlet to taky zatím nevypadá.. no a dříve taky měly matky své děti v obcance kdyz už k něčemu došlo :)

A děti v minulosti cestovali jen s matkami? 8o

• Citovat
  • Upravit
24993
1.7.19 18:54

Na debilni otazku, blba odpoved :roll:… ja furt čekala, kdy přijde ten apríl a tys to jako fakt myslela vážně 8o, no… to neni ani co dodat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5234
2.7.19 07:48
@koTereza píše:
@hani28 no tak, odvážná jsem sice dost ale zatím ho posílat samotného k babičce asi nebudu a na školní výlet to taky zatím nevypadá.. no a dříve taky měly matky své děti v obcance kdyz už k něčemu došlo :)

Ale na cestovani po CR nikdy deti doklad (krome te karticky pojistence) nepotrebovaly, at uz cestovaly samy, s matkou, otcem, s jinym pribuznym nebo se skolou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí