Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nejak nevidim, s cim bys chtela poradit
kazdopadne preju peknou dovolenou ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj dámy
Už v pátek ráno letíme směr Sousse - Tunis.
Kufr připravený, pes i dcerka půjdou na hlídání a my již musíme „vypnout“ a jet se chvilku užít jeden druhého. Bude mi po malé moc smutno, ale bude u babičky na prázdninách - 6 dní to vydrží a užijí si to
Přemýšlím, co ještě sbalit…těším se jako malá![]()
Moc věcí nebereme, spíš potřebujeme věci v čem pak přivést domů, chceme koupit vodnici
Všem děkuji za vyslechnutí a rady
A s čím Ti máme radit? ![]()
Jedeš na dovolenou, bez dítěte, sami dva o sebe se snad postarat zvládnete, ne? ![]()
Pěkně si to užij ![]()
Znám, byla jsem v květnu. Jestli myslíš vodnicí vodní dýmku, tak ji prodávají skoro v každém tabáku u nás a cena lepší. Převoz je někdy problém, snadno se dá rozbít a celkem objemná. Užij si to.
@jenika1 píše:
Znám, byla jsem v květnu. Jestli myslíš vodnicí vodní dýmku, tak ji prodávají skoro v každém tabáku u nás a cena lepší. Převoz je někdy problém, snadno se dá rozbít a celkem objemná. Užij si to.
Aha alespoň už vím co je vodnice ![]()
@Kelsey píše:
Aha alespoň už vím co je vodnice
Jo, přesně - já se lekla, že povezou nějakou kytku
![]()
@Anonymní píše:
Kytku neHulící vodnici jsem myslela
taky bych koupila spis nekde tady, predstava, ze se mi v letadle rozflaka by me moc nelakala ![]()
@Anonymní píše:
Kytku neHulící vodnici jsem myslela
No jo, jsem blbka
![]()
Takzvanou šíšu tam pořídíš na každém kroku a moc pekné. Já jsem si dovezla 2kabelky, peněženku, velblouda…no proste hodne vecí. Je tam moc pekne a taky pekné teplo je to na min 30faktor. Jezdila jsem tam na velbloudech na koni, moře krásný super dovča…přeji příjemný let já ho mela špatný-blok už nadosmrti
@Clementia velblouda?
To ti ho vzali do letadla?
Ne promin musela jsem si rypnout, pobavila me predstava, jak tahnes velblouda domu
.
@Kelsey jo jo, to by šlo třeba že by letel na křídle…
Byl dřevenej a docela velkej…a taky se mu zlomila noha ![]()
Ahoj dámy

Už v pátek ráno letíme směr Sousse - Tunis.
Kufr připravený, pes i dcerka půjdou na hlídání a my již musíme „vypnout“ a jet se chvilku užít jeden druhého. Bude mi po malé moc smutno, ale bude u babičky na prázdninách - 6 dní to vydrží a užijí si to
Přemýšlím, co ještě sbalit…těším se jako malá
Moc věcí nebereme, spíš potřebujeme věci v čem pak přivést domů, chceme koupit vodnici
Všem děkuji za vyslechnutí a rady