Cestovní nočník Pottete plus 2v1

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
44192
3.7.10 15:31

Cestovní nočník Pottete plus 2v1

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Zdravím všechny :-)

Měla bych prosbu. Máte někdo zkušenost s tímto cestovním nočníkem?
Je poměrně drahý, ale uvažuju o jeho koupi.

Zajímá mě, jestli je opravdu tak skladný, že se vejde do kabelky, batůžku, jestli nezabírá tolik místa v košíku pod kočárkem jako běžný kakáč, který teď,po čerstvém odplenkování všude převážíme :mrgreen:

Dále mě zajímá, jestli jde opravdu okamžitě ve vteřině rozložit do pohotovostní polohy?..
A taky, jestli je dítěti pohodlný..

Nějaké diskuze tu i na sousedních forech jsem našla, ale nebyly moc moc obsáhlé.
Ve směs si ho chválily maminky holčiček, dá se prý použít i bez těch drahých výplní, je to pohodlnější pro holčičku, která se ještě neumí vyprázdnit na rukách v závěsu. U chlapečků je zbytečný.
Našla jsem ale i negativní ohlasy, že se někomu podařilo ulomit ty složitelné patenty a že prý nejde rychle rozložit :nevim:

Nechci obtěžovat a zakládat duplicitní diskuzi, ale napadlo mě, že ho někdo z vás právě teď v době dovolených třeba dítěti pořídil a má čerstvou zkušenost :kytka:

Nejde mi o cestování. Všude, kam jedeme, není problém vzít náš obyčejný nočník. Auto ho uveze. Jde mi spíš o to, že trávíme v létě hodně času venku, někdy chodíme už bez kočárku jen s odrážedlem.
Jde mi o ušetření místa.

Má cenu ho pořizovat nebo je to jen obchodní tah?

Díky moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Potette Plus Cestovní nočník redukce na WC modrý?

Přidejte zkušenost s Potette Plus Cest...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3.7.10 16:29

ahojky, nedávno tu proběhla diskuse

https://www.emimino.cz/…ocnik-43419/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44192
3.7.10 17:00

Díky, já jsem ji našla :kytka:
Jen mě zajímalo, jestli náhodou někdo na základě té diskuze nekoupil, nevyzkoušel a nedodá zkušenosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LN
7.7.10 22:57

ahoj,

cestovní nočník máme, dokonce 2 ks.
Zelený a modrý
A nedám na něj dopustit. vejde se opravdu do batůžku.
Starší dcera jej používá jako redukci na wc a mladší jako nočník.
Jsme v současné chvíli v Chorvatsku. Takže na cestování je vhodný.
když mladší dcera nedělá zrovna bobek, tak dávám bez pytlíku .. pokud to okolí dovolí .. tráva, kamínky, atd …

Skládají se oba dobře, nemám s tím problém. Možná že to někdo tahá silou a to je špatně.

Tak snad jsem poradila

Jo a v Praze jej také nosím všude sebou a už se nám několikrát osvědčil na venkovní bobky :wink:

nepřihlášená Lucka

• Citovat
  • Upravit
44192
11.7.10 10:19
LN píše:
ahoj,

cestovní nočník máme, dokonce 2 ks.
Zelený a modrý
A nedám na něj dopustit. vejde se opravdu do batůžku.
Starší dcera jej používá jako redukci na wc a mladší jako nočník.
Jsme v současné chvíli v Chorvatsku. Takže na cestování je vhodný.
když mladší dcera nedělá zrovna bobek, tak dávám bez pytlíku .. pokud to okolí dovolí .. tráva, kamínky, atd …

Skládají se oba dobře, nemám s tím problém. Možná že to někdo tahá silou a to je špatně.

Tak snad jsem poradila

Jo a v Praze jej také nosím všude sebou a už se nám několikrát osvědčil na venkovní bobky :wink:

nepřihlášená Lucka

Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44192
2.9.10 11:53

Nočník už pár týdnů máme a můžu říct, že na něj nedám dopustit. Je to ta nejúžasnější zbytečnost, do které jsem investovala peníze. Malá už je bezpečně bez plen, říká si včas, venku čurá do trávy, zvládne to i v tomto počasí. Cestovní nočník jsme se savým sáčkem použili jen na výletě na parníku. Daleko častěji nám slouží jako cestovní dětské prkénko - na návštěvách, v nákupním centru, ve školce, kam chodí starší. Můžu říct, že prkénko pasuje na všechny záchody, i ty malé školkové dětské.
Podotýkám, že v nákupních centrech byla jen na čistých a udržovaných záchodech. Jinak bych se nezdráhala použít nočník se savým sáčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze