Čůrání vestoje

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
42
30.6.10 07:53

Čůrání vestoje

Syn se konečně ve 28 měsících naučil ze dne na den říkat si,že chce čůrat. Doma do nočníku v poho, venku do trávy taky. Zajímá mě vaše technika. Já buď pinďulu držím,nebo prstem zespod podpírám. Teď se mladej rozhodl,že SÁM :palec: , tak to je podívaná. Chytne jej,rozkročí se,podřepne,ohne se- musí to samozřejmě vidět- a čeká. Jak to teče,tak pinďulu zvedá a kroutí,no fakt podívaná. Má radost,že to teče,je to pro něj novinka a bezva zpestření,doteď to bylo do plín. Jenže má při tom počurané jak nohy,boty,ale i komplet kalhoty. Zatím to neřeším,jen bych ráda věděla,jak je to u vás.
Pro pobavení-taťka jej učí,jak správně oklepat a to je teprve podívaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12300
30.6.10 08:05

Hihi..tak u nás se teda čůrá ve stoje už dlouho ale do teˇfd si pinďu furt tahá a kroutí a občas to skončí načárním si do kalhot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
30.6.10 08:10

Náš malej je bez plín od cca roka a půl a ve dvou letech už taky začal čůrat sám. To je prostě to období, že děcka chtějí dělat všechno sami. Taky se často u toho počůral, ale nechala jsme ho, jen když jsem viděla, že si ho špatně drží, nebo že není zakloněn, tak jsem ho slovně upozornila, aby to srovnal :-) A výsledek? Má teď taky 28 měsíců a čůrá sám venku i doma ve stoje. Sundá gatě, vyčůrá, oklepe (taky podívaná), natáhne gatě, doma navíc sám spláchne a záchod pošudlí štětkou :-D A jak jsem teď za jeho samostatnost ráda, když mám malé mimčo a kojím a on jen oznámí, že jde čůrat a nepotřebuje mou asistenci. Občas si cvrkne, ale už je profík. Takže nech ho, naučit se to stejně musí. Navíc je léto, tak bych neřešila počůrané gatě, které brzo uschnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
30.6.10 08:20

Nás teda naštěstí/kupodivu období „sám“ nějak míjí.
Ale naučit se čůrat ve stoje byla komedie pro všechny. Prvně jsem bojovala já a Maty se mi smál, pak nás okukoval taťka, jak to udělat, aby neměl Maty všechno počůraný - se smíchem zjistil, že Matymu vždycky narvu koleno do zad :pankac: Jadna babička se dozvěděla, že pinďu špatně drží, že s ňou teda Maty čůrat nebude a pro druhou je dodnes čůrání venku noční můrou, nevím jak je to možné, ale Maty má vždycky počůraný kompletně všechno, nejvíc snad tričko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
30.6.10 12:38

To u nás má počůrané boty vždy babička :-D . Jak to dělá nechápu. Myslím babičku, né malého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
16.8.11 10:07

Mám dotaz,jak vysvětlit synovi čůrání venku?
Když se mu chce čůrat venku,tak si nenechá vyndat piňdíka a nenechá si na něj sáhnout.říkám mu počůráme travičku a mravence a on se začne vztekat a brečet a pak se počůrá do kalhot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
16.8.11 10:18

Ahoj Petro :mavam:
A kdybys ho podržela jako holčičku v náručí, tak by se nevyčůral? Já jsem to takhle nějak dělala zpočátku se starším, vestoje jsme to prostě neuměli. Je fakt, že s mladším by mi to asi nešlo, má ty proporce nějak jinak, čůral by si nejspíš na hlavu :think: Ale ten se většinou nechá přesvědčit, že mu pindíka podržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.8.11 10:24

Já jsem tuto starost přenechala tatínkovi - však jsou oba chlapi, tak se nějak domluví :mrgreen: Když jsem to zkoušela já, tak se taky vzteklil a nechtěl, s tatínkem to měli za jeden výlet ven zmáknutý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
16.8.11 10:26

Ahoj,já když si to představím ,tak budu mít počůranou i hlavu :mrgreen: :mrgreen: ale vyzkouším děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5270
16.8.11 10:33

Taky si na něj nechtěl nechat šáhnout, tak jsme trénovali na zahradě tak, že jsem mu sundala kalhoty i spoďárky aby si je nepočural a čural ve stoje jen tak bez držení. No a pak jsem to nechala na tatínkovi, aby mu ukázat jak čůrají velcí chlapi ve stoje a postupně to začal zkoušet sám, a když mu to začalo jít, tak jsme přestali vyslíkat, a teď už se vyčůrá sám a asistenci potřebuje jen k zapnutí kalhot.

…tatínci jsou na tohle fakt nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
16.8.11 10:54

Zaměstnáme tatínka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
16.8.11 11:55

Tak my jsme plně odplenkovaný od 25měsíce, ale ve stoje mu venku furt čůrat nejde, zkoušíme to občas, ale nejde. Takže venku čůráme na holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze