Cestovní nočník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Cestovni nocnik
Ahoj,
mate prosim nekdo zkusenost s timto nocnikem?
www.cestovni-nocnik.cz
Ty naplne jsou dost drahe, tak me napadlo,ze by se tam prece mohly dat treba pytle do kose, jinak to narusta do astronomickych castek.Navic ty naplne jdou objednat jen pres internet…
Diky predem za zkusenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, mně to přijde jako tahání peněz, pořídila bych si normální redukci na WC, ta zase není tak velká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkušenosti teda nemám, ale koukla jsem… a apoň se pobavila… tedy větou , že jej můžu vozit pod kočárkem, v batohu či kabelce
.
Já jsem byla schopná táhnout nočník i do letadla
a dopadlo to tak, že mě mladý zkropil od výstrihu až po kotníky.
Moje děti ty redukce na WC přímo nesnášeli.Buď nočník nebo jsem je tu chvilku přidržela a nespadli nikdy. Teď jsem táhla nočník na dovolenou a během 14ti dní zůstal nepoužitý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem ho mela pro starsi dceru, je to vyborna vec. Hlavne - tady neni az tak bezne nechat deti curat nebo kakat u stromu nebo u auta, takze v dobe, kdy rekla - curam - a pokud jsem nezareagovala do nekolika vterin, bylo mokro, to byl nas moc velky kamarad. Zvlast na kakani nam moc pomohl, protoze kakat nechtela vicise na mamincinych rukach atd. V obchodech jsme na nem sedeli mezi regaly atd. atd. Myslim, ze je to super vec, hodne jsme ho vyuzivali v prvnich mesicich odplenkovani - i bez vyplni - treba venku sedla jen na nocnik na travicku a vyplne jsme si nechavali na kakani. Urcite se daji pouzit i bezne igelitky a vyplnit je napr. papirovymi uterkami - original igelity maji takovy savy cverecek, ktery toho pojme fakt dost, takze neni treba se bat, ze pokud neni zrovna odpadkovy kos nadosah, tak strcit zavazany sacek napr. pod kocarek. Bohuzel jsem si ho zapomnela v CR, takze pro mladsiho budu muset koupit novy a urcite to povazuji za jednu z nejlepsich „zbytecnosti“ ktere jsme kdy poridili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé, díky za tohle téma. Já po cestovním nočníku pokukuju už několik let, co se starší dcera začala odplínkovávat, ale všude dostávám odpověď, že nic takového nemají. Kde se prosím dá koupit? Anežka právě nechce kakat jinde než doma (a na nočníku - jinak chodí na velký záchod) a navíc za rok dva to bude aktuální i pro mladší dceru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac píše:
Jé, díky za tohle téma. Já po cestovním nočníku pokukuju už několik let, co se starší dcera začala odplínkovávat, ale všude dostávám odpověď, že nic takového nemají. Kde se prosím dá koupit? Anežka právě nechce kakat jinde než doma (a na nočníku - jinak chodí na velký záchod) a navíc za rok dva to bude aktuální i pro mladší dceru.
zadej si do vyhledávače cestovní nočník a vyjede toho spousta ![]()
Jinak já po něk kdysi koukala, protože dcerka je prostě dáma a jen tak na travičku se nevyčůrá a na WC v různým marktech apod. také ne, takže vozíme sebou jeden normoš obyč nočník a vyleje se do kanálu a je to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
grepik píše:hkac píše:
Jé, díky za tohle téma. Já po cestovním nočníku pokukuju už několik let, co se starší dcera začala odplínkovávat, ale všude dostávám odpověď, že nic takového nemají. Kde se prosím dá koupit? Anežka právě nechce kakat jinde než doma (a na nočníku - jinak chodí na velký záchod) a navíc za rok dva to bude aktuální i pro mladší dceru.zadej si do vyhledávače cestovní nočník a vyjede toho spousta
Jinak já po něk kdysi koukala, protože dcerka je prostě dáma a jen tak na travičku se nevyčůrá a na WC v různým marktech apod. také ne, takže vozíme sebou jeden normoš obyč nočník a vyleje se do kanálu a je to.
To jsem samo udělala, ale už několikrát mi bylo odpovězeno, že pprávě nemají. Naposledy jsem zkusila ditevsatku a čekám na odpověď
. Asi jsem měla shánět víc v zimě
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.dracekmracek.cz/…nik-2v1.html
tady mají skladem 2 kusy
http://brabenecek.cz/…us-2v1-modry zde dokonce 6 ks a ještě jsem zaslala SZ na MMB jsou taky a paní píšou, že mají skladem. Snad pomůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, moc diky za zkusneosti. Jak jste se ptali, kde ho maji, tak treba na www.kamilka.cz
No ja nevim, ja jsem to myslela tak,ze treba kdyz nekam cestujeme, tak nechci, aby sedela na tech verejnych WC nekde po dalnici…No a taky nechce curat, kdyz ji drzim na rukou, tak nevim.. Je to teda draha vec, s temi vyplnemi to vychazi na asi 700 Kc..:-( Diky za tipy,ze se tam da dat i obycejna igelitka a do ni savy papir, nekde jsem taky jeste vcera vycetla, ze tam maminky davaji vlozky, to me teda fakt nenapadlo;-))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fialka56 píše:
Ahoj, moc diky za zkusneosti. Jak jste se ptali, kde ho maji, tak treba na www.kamilka.cz
No ja nevim, ja jsem to myslela tak,ze treba kdyz nekam cestujeme, tak nechci, aby sedela na tech verejnych WC nekde po dalnici…No a taky nechce curat, kdyz ji drzim na rukou, tak nevim.. Je to teda draha vec, s temi vyplnemi to vychazi na asi 700 Kc..:-( Diky za tipy,ze se tam da dat i obycejna igelitka a do ni savy papir, nekde jsem taky jeste vcera vycetla, ze tam maminky davaji vlozky, to me teda fakt nenapadlo;-))
Fialka, na veřejných záchodcích lze používat jednorázová wc sedátka, je to z hygienického prostředí super, máme zásoby
Často to mívají v hypermaktech na wc pro lidi. Já bych dítě na wc nikde neposadila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jee,dekuju.:-) To jsem nevedela, ze se da koupit, teda nenapadlo me to..Nevis, zda se to da koupit i nekde v obchode? Asi spis ve zdravotnich potrebach,ze?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fialka, no zkoušela jsem lekárny tam koukali na mě jak na debila a pak jsem byla ve dvou zdravotních potřebách a to samé…tak nevím…docela by mě to zajímalo, protože pak už jsem se po obchodech nedívala a objednala na netu, prošmejdila a někde nakoupila. Docela by mě zajímalo odkud to berou třeba ty markty. Já teda na to narazila poue v jednom marktu na wecku, jinde ne a to ještě jen na wc pro postižený, ale prostě se mi to líbilo a tak jsem hledala a hledala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
grepik píše:
Docela by mě zajímalo odkud to berou třeba ty markty.
Třeba tady.. http://www.plovouci-podlahy-dlazba.cz/kategorie.php?… ?
Jinak holky, díky za ty odkazy na cestovní nočník. Zdá se, že tentokrát jsem se trefila - odepsali mi, že ho zítra posílají. Už se mi několikrát stalo, že měli na netu napsané, že mají několik ks a když jsem objednala, pak mi volali, že bohužel, zboží není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit