Pochopil nočník - a jak dál?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pochopil nočník - a jak dál?
ahoj,
dneska je ten velký den - náš junior pochopil k čemu je nočník a celý den měl jenom jednu čůrací nehodu… ![]()
A ted nevím jak dál.
Celý den běhal v bodyčku (dole rozepnutém),tričku,ponožkách - s holým pindíkem.
Ted nevím jak dlouho ho mám nechat běhat jen tak a kdy začít nandávat slipečky,tepláčky - bojím se,že si bude myslet,že má plínku a budem zase tam kde jsme byli.
Poradíte?
Děkuji moc
K.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Gratulace ![]()
Ja jsem normalne od zacatku davala kalhotky a teplaky,myslim,ze si nebude myslet,ze ma plinu
.Ukaz mu,ze tatka taky nosi slipecky/trenyrky
.Ze zacatku se musi pocitat s pocuranyma teplakama i nekolikrat denne no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my s holým zadkem jsme chodili asi 2týdny, protože jakmile měl něco na zadku, tak si myslel, že je to plínka a čural.
Takže chodil v triku s dlouhým rukávem-delší, holý zadek a teplé ponožky. Bylo to v lednu, ale doma jsme měli teplo, že i já jsem chodila v 3/4(jsem zimomřivá)
Kač
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gratuluju ![]()
Já bych den dva nechala, pak normálně oblíkla a když uvidíš, že je to problém, vysvlíkneš znova… ale podle mne to nebude potřeba…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terka nahatá běhala jeden den. Pak jsem už oblékla, protože začala prskat. Takže kalhotky a punčocháče. Sice se jí tak 1× denně podařilo počůrat se, ale nemyslím, že by to bylo kvůli tomu, že si myslela, že kalhotky jsou plínka, prostě se zapomněla.
Když jdeme na delší dobu ven, tak plínku dostane, ale už do ní čůrat nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
HOlky,
děkuji moc! No je období dešťů - zvlášť u nás v MS kraji,tak budem spíš doma jak venku,tak to nechám tento týden naholo a pak začnem oblíkat…
jsme z toho stále takoví vyvalení - o víkendu byl u našich, tak jsme je podezírali,co tam s ním provedli… ![]()
A dneska ráno kojím Štěpánka a najednou řev z obýváku - Maminko, já už čuram! Tak jsem si zase představila jak tam očůrává koberec,hračky…(však to znáte…) a on stál nad nočníkem a čůral do něj…
To je mmch jeho čůrací pozice - obkročmo stojí nad nočníkema čůrá…
v sedě mu to nejde…asi je to pro chlapy jednodušší.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kač: Tak to už je velke j chlap, když čurá obkročmo
to mě pobavilo.. jsem zvědavá na nás..taky nás to jednou čeká:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak náš Kubík si konečně sám začal říkat na nočník. Nebo teda neříká, ale huláká na celý barák a drží se za pinďu
, ale už pozná, že bude čůrat. Pozná i kakání, takže za včerejšek a dnešek jen jediná nehoda
. Zvládá to poznat i v teplákách. Tak se vás chci zeptat, kdy po jste začali s prckama chodit i ven bez plenky, jak dlouho po tom jste odnaučovali plenku na noc a kdy si vaše děti začali sami sedat na nočník. Sedat zatím Kubík nezvládá, protože, když si uvědomí, že bude čůrat, tak nezvládá nic jiného než volat a držet čůrání a já musím být hodně rychlá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím jak jste velký, ale my chodili ven hned ale jen kolem baráku. Po týdnu chodil už normálně, zvládne spát po obědě bez pleny, i dvouhodinovou cestu autem. Ale on si tedy řekne a chvilku i vydrží. sedat si chce sám, na nočník, ale potřebuje vždycky pomoc se slipíkama a kontroluju jak sedí, už několikrát jsme čůrali ven
. V noci plenu máme, ale je suchá, tak si myslím že jí přestanu dávat. Ráno si hned řekne že chce čurat. (Je to měsíc co chodí na nočník)
Trvalo to dlouho, ale povedlo se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ven chodil bez plenky jakmile hlásil čurání i v teplákách, bylo léto, tak jsem jen nosila a prala místo plen tepláky a kraťasy. Plenku měl jen v cizím prostředí uvnitř, kde jsem si nemohla dovolit risknout počurání koberce (MC, návštěva…) Do teď bohužel není 100%, vždy si cvrnkne, takže s přicházeící zimou jsem začala na ven dávat tréninkové kalhotky, cvrnknutí to vpoho udrží, zbytek zadrží, než ho dám vyčurat.
Na nočník si nahý chodil sám od začátku (19m), oblečený začíná až teď, kdy zvládne dostatečně rychle tepláky sundat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přes denní spaní je bez plenky, to už jsem ho v létě nechávala i v roce. To byla největší jistota, kdy se nepočural.
Na noc plenku stále má. Vždy jí jednu dvě noci počurá, pak zase několik dní ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit