Cestovní nočník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
11.6.10 21:14

Ahoj, tak mam cestovni nocnik,ale chtela bych se zeptat: kdyz ty bocnice rozdelam, aby z toho byl nocnik, tak se to musi zakliknout, coz jde, ale zpatky slozit rozkliknout ty bocnice, to teda jde dost ztuha, uz jsem i ty bocnice omylem odtrhla od toho prkenka- mate s tim nekdo zkusenosti? je tam napsano tahem uvolnit, coz delam, ale jde to strasne ztuha, skoro ne.
A pak mam jeste dotaz- na jaky vek je ta varianta nocnik? Mala ma 2,5 roku a zda se mi na ni maly (nizky). Je tam psano od 15 mesicu,ale to je ten orientacni spodni limit (nase mala sice v te dobe chodila na nocnik, ale jen doma a jen kdyz jsem ji posadila,, rozhdodne jsem nemela ambice ho nekde vozit s s sebou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
8.5.16 08:21

Holky, nejake zkusenosti s cestovnim nocnikem? vazne o nem ted uvazuji, synovi je 2,5 a několik mesicu je odplenkovany. bydlime na vesnici, všude dojizdime, i na detske hriste musíme autem, takze se nemůžeme jen tak vatit domu. navíc mame ještě pulrocaka, tak s sebou prad taháme hromadu kramu, tohle by byla fajn uspora mista oproti klasickému nocniku, ten zabere většinu kosiku pod kocarem.
curat umi syn samozrejme ve stoje, ale když chce kakat… tady na malem meste zadne verejne ci obchodakove wc proste nejsou.
http://nocniky.heureka.cz/…vetle-modry/ tenhle se mi libi vic, ale pry je dost nizky :nevim: je u nej fajn i to pouziti redukce.
http://nocniky.heureka.cz/…ik-oranzovy/
a tenhle se sice nastavi vyskou, ale zase mi neprijde az tak skladny.
pouzivate nektery? zvykly si na nej vase deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
8.5.16 08:28

A to nevydrží nekakat? Teda kromě akutních situaci, ale ty nejsou často. V zime by asi venku na nočníku nevysedaval. Mám v létě tříletou a venku na velkou nechodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
8.5.16 08:29

Ten modrý mám, využívali jsme ho hlavně jako redukci. Na kakání jsou k tomu pytlíky, dá se použít i igelitka. Ten druhý bys musela vymývat a nebude moc skladný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
8.5.16 08:40

@pikola tak většinou si to taky nechava na doma, ale jak je ted pekne, jsme kolikrat pryc skoro cely den :nevim: třeba včera tri hodky na hristi, pak prochazkou na fotbal podivat se na tatinka. synovi se chtelo, mela jsem nocnik. ale kdyby ne, nevim, co bych dělala. zapasit s nim nekde, drzet ho v trave, za sebou kocar s miminem. tohle mi proste prijde jako fajn varianta.
@Terem pravda s temi pytliky :think: když nekde není wc, asi tam ani nevymyju ten nocnik. to by byla zase lahev vody navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
8.5.16 11:12

@peta81 Nějak nechápu problém, asi že mám obě holky, které musí člověk podržet i při čůrání. Když se náhodou stane, že chtějí kakat venku, tak je podržím úplně stejně jako na čůrání (teď když už nejsou nabalené, tak to zvládnou obě i samy). Potom jim utřu zadek a bobek uklidím jako po pejskovi. Nevidím v tom problém. Tahat s sebou nočník mi přijde zbytečné, navíc co potom až budete bez kočáru úplně. Dělala jsem to tak od počátku, co se starší odplenkovala a taky jsem k tomu měla kočár s mladší. Ostatně kočár se zabrzdí a nikam neuteče, horší je, když už i to mladší běhá bez kočáru a je jak neřízená střela, ale i to se dá zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
8.5.16 11:25

@lecijasek Já i kluka, když byl menší nechávala čůrat jako holčičku, abych měla jistotu, že nebude počuranej a nemusim zapasit s pindíkem. Tak že taky nechápu, co je za problem nechat někde u stromečku vykakat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze