Cestovní pas pro batole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
11.7.09 13:09

Ahoj,
mam celkem cerstvou zkusenost, holcine 15mes. a klukovi 5let sem nechala delat pasy, foceni byl celkem horor ale zvladli jsme to, fotil je takovej klasickej pasovej starik :) kterymu se porad zdalo ze se holcicka jaksi netvari tak jak by spravne mela :D zadna detska zidlicka tam nebyla, navlikl na me takovej tlustej bilej bavlnenej plast jako ze budu delat tu stenu :D:D (to bylo neco olem 26stupnu) a asi patnact minut sem ji jakoze drzela pred sebou (14kilo) :D a pritom ji rikal "Elinko koukni se mi tady do toho cernyho objektivu) :D, mno a malej ten porad dela ksichtiky pri foceni tak ho tam mucil taky ctvrt hodiny tak ma nakonec fotku s naspulenou pusou :D mno a nakonec sem sla ja, cela zpocena az nevim kde ale dostala jsem pochvalu ze hned na poprve :D:D:D. Ale co je dulezity pasy mame a nechala jsem si je i zapsat pro jistotu, uz v tom mam trochu bordel kam jak, tak jsem to pojistila dvakrat :). Pevny nervy a hezky fotky vam preje Katka

• Citovat
  • Upravit
891
18.7.09 20:38

Tak to máme za sebou :D
Dětská židlička tam sice nebyla, malá seděla docela vysoko na takové barové bez opěradla, ja pod ní klečela a držela ji za nohy, aby nespadla a abych ale nebyla vidět na té fotce. Paní pod foťák umístila plyšového ptáčka. Pokusů bylo mnoho, protože se malá smála na toho ptáčka, ale vzhledem k digitálu to nikomu nevadilo. Nakonec se to zhruba podařilo, prý se to u malých dětí nebere tak přísně.

A ještě taková poznámka k tomu mít dítě jen v pase rodičů - prý to fakt může být problém třeba u zemí, kde se dává vízum - někok víz na jeden pas. (Třeba i Egypt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
4.9.09 22:49

pas jsem nechala dělat když byly Aničce 4 měsíce a bylo to docela v pohodě - sice jsme tam byly snad 45 minut ale nakonec se povedlo :) No jo co se dalo čekat od kojence co nesedí - ha ha.
Platnost je 5 let a nevím že by někdo říkal že je kvůli foto neplatný.
Vlastní pas jsem ji nechala dělat že ne vždycky v Anglii pustí děti na pas rodičů - kvůli únosům a tak.
Teď necháváme dělat ještě kanadský pas - aby nemusela žádat do USA o povolení ke vstupu :)

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
5.9.09 10:52

Fishíku, manžel je Kanaďan? To mi zase něco uniklo 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
5.9.09 12:43

Luljíku, jo jo má kanadský a americký občanství.
Dnes jsme byly fotit a nedopadlo to :( Fotograf byl pomalej a myslel si že mu bude 10 minut sedět v klidu - ha ha ha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
6.9.09 21:33

A je Kanaďan, Američan, nebo Čech? :)
Každopádně každá z těchto národností lepší než ta mého manžela. Fakt hrůza. Zítra se to rozsekne. Rozvod bude doufám bezbolestný!
A nemohla by mít Áňa třeba tři pasy? ;) Žvaním - alkohol leze do hlavy… dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
6.9.09 21:40
lulje píše:
A je Kanaďan, Američan, nebo Čech? :)
Každopádně každá z těchto národností lepší než ta mého manžela. Fakt hrůza. Zítra se to rozsekne. Rozvod bude doufám bezbolestný!
A nemohla by mít Áňa třeba tři pasy? ;) Žvaním - alkohol leze do hlavy… dobrou noc!

Co to čtu? Tys ho už vzala pánvičkou?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
7.9.09 11:43

ahoj Luljíku,

no je kanaďan a američan :) A nikde není nic růžový :wink:
Tři to nejde - podle zákona můžeš mít jen dvoje občanství - tudíž jen dva pasy :))

Tak co - jak jste to s manželem rozsekli ? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.9.09 23:05

Lesi, pánvičkou ne. Za to mi nestojí. Budu se muset vrátit do mé diskuze o podpatcích, abych informovala, co nového.

Zítra jdu k právníkovi a sepíšem to. Bude dělat problémy - to už je teď jasný, ale já to ustojím. Než mít za manžela hulváta, to raději budu sama. Včera jsem se dozvěděla, že „žeru za jeho prachy“ a že Hanička je nás obou, tak ať pěkně přispěju do rodinného rozpočtu stejnou měrou jako on. bla bla bla… Furt mele o penězích - už je to nudné a unavující. Aby řešil náž vztah a dítě, to ho ani nenapadne. Hned vyrukuje s tím, že nás živí atd… Já přece nemám za potřebí se doprošovat nějakého Ukrajince, aby mi dával na chleba. Nemám na to energii na ty jeho debaty o penězích. Doufám, že nás rozvedou rychle. Jsem zasraná kráva, která si neváží peněz a toho, že má manžela, který vydělává atd atd …Holky, to je tak ponižující a trapné..... Je mi ho strašně líto. Ale to je výchovou a prostředím, ve kterém vyrůstal, takže ho omlouvám, že za to zčásti nemůže, ale ať si najde nějakou slečnu, která bude podobného ražení jako on. Já už nemůžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí