Cestovní postýlka Babypoint

28.1.11 10:14

Cestovní postýlka

Ahoj Holky, má prosím niektorá skúsenosti s cestovnou postýlkou Baby point sally prípadne siesta, hlavne čo sa týka kvality? Alebo sa mi ešte celkom páči Arti (de luxe, L6). Prípadne poradíte iný typ? Ďakujem.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
540
28.1.11 11:01

Ahoj,
nemám zkušenost s uvedenými typy , ale mám doma postýlku Baby point Nessy. Je tedy levnější než Sally (co jsem se dívala na netu), ale myslím, že je stejně kvalitní a v pohodě.
Co se týče té kvality, tak já jsem spokojená, ale zatím jsem ji skládala pouze 2×. Poprvé se nám nedařilo přijít na to jak ji složit, nechtěly držet bočnice, ale chce to najít ten správný hmat a je to… Jinak postýlka nikde neklechtá, je pevná, robustní, stabilní a dost těžká (Až ji někam ponesem, tak se značně pronese). Náš malinkej zatím leží,ale myslím, že by ji ani tak nepřevrhl.
Pouze pokud děláš vyvýšenou variantu, tak pak se ten vršek (lůžko) celý houpe. Vyvýšené lůžko se udělá spojením plachty lůžka pomocí kovových trubek a zvršku se to zachytí do háků.
Složit jde taky jednoduše…ale…když ji origo vybalíš, tak je matrace složená někde uvnitř, aby to zabíralo co nejméně místa. Já nedošla na fintu jak tam tu matraci dát. Mám ji složenou bokem a pak to samozřejmě nejde zapnout celé do obalu.
Snad jsem Ti nějak pomohla.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.11 11:27

Super, ďakujem.. určite si pomohla, hlavne to som potrebovala vedieť, že je robustná a dobre drží poskladaná.. krásny deň prajem.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
28.1.11 13:34

Ahoj, mám postýlku Babypoint, nevím přesně typ, máme ju u babičky. Jsme s ní moc spokojení, malej v ní spí ještě teď (2 r. 9 měs), když jsme u babičky. Lehce se rozkládá a skládá, je bytelná. Myslím, že všechny babypoint budou podobné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
29.1.11 09:40

ahoj ja mam arti a je ok, mam tu s hrazdickou a vibraci, doporucuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie