Ubytování na lyžovačku na českých horách?

Anonymní
24.1.11 18:01

Ubytování na lyžovačku na českých horách?

Ahoj, omlouvám se za anonym, ale nechci, aby mě tu vyhmátla jistá osoba :-D.

Prosím, doporučte ubytování na českých horách, např. v KRUŠNÝCH, v blízkosti sjezdovek, vhodné pro malé nechodící děti (nemusí být herna ani nic podobného). Je mi poměrně jedno, jaký bude servis, zda si budeme muset vařit sami nebo to bude i s jídlem. Nesmí to být moc drahé a nemusí to být luxus, ale pohodlné ano.

Děkuji. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
24.1.11 18:10

Mě se líbí hotel Western na Lipně.Díky cenám ubytka a hlavně výrazným slevám na skipasy a aquaparku.Ale nemám ozkoušení,jen vyhlídnuté. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
24.1.11 18:36

Znam to jen tady

• Citovat
  • Upravit
17226
24.1.11 19:27

Ahojky, my jedeme poprvé do Chata Emeran Nejsou tam sice žádné velké sjezdovky, ale manžel nelyžuje a Kubík je malý (15m.). SJetdovky jsou tam prý 2 mírné přímo kolem chaty. Nemají dětský koutek, ale myslím, že na děti jsou zvyklé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
24.1.11 19:41

Chatu Emmeran znám :lol:
Jsou tam dvě krátké sjezdovky,jedna černá dole pod nimi-ale ta se uměle nezasněžuje a málokdy bývá v provozu.O víkendu nebo o prázdniny bývají u vleků veliké fronty. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
24.1.11 19:44
lasička1 píše:
Chatu Emmeran znám :lol:
Jsou tam dvě krátké sjezdovky,jedna černá dole pod nimi-ale ta se uměle nezasněžuje a málokdy bývá v provozu.O víkendu nebo o prázdniny bývají u vleků veliké fronty. :-(

Aha, tak to mi pán při objednání neřekl :think: Nevadí, já si stejně budu užívat syna na sáňkách(pokud tam tedy bude sníh :nevim: ) a lyžovat půjdu párkrát.Ubytování je dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
24.1.11 20:01

Ubytovaný jsme tam nebyli,jezdíme jen lyžovat.Ale řekla bych že to bude takový ten průměr,žádná sláva,ale ani hrůza.A co se občerstvení týče,tak chata Emmeran je jediná možnost,nic jiného u sjezdovky není.Tak proto jí znám.
Fronty bývají ale všude,když je sezona,nejde si vybrat lepší či horší.Ale pokud je dost sněhu,tak kus dál je Český Jiřetín,tam je super sjezdovka,Čerťák.Je úžasná a bez front-i když jsem nikdy nepochopila proč.V Jiřetíně jsou i menší sjezdovky u kostela,ale když je narváno na Klínech,tak i tady.
Ale pokud jedete na týdenní pobyt,tak v týdnu je to v pohodě,dá se lyžovat bez potíží,fronty snesitelný.
Po vánočních svátcích jsme byli na večerním lyžování-a fronty na 30 minut-u sjezdovky,kde jsi za 3 minuty dole z kopce to bylo docela nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.1.11 21:46

http://www.ceskehory.cz/…jizerou.html my sme boli pred tyzdnom a spokojnost velka. ale nie su to krusne hory :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí