Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mě se líbí hotel Western na Lipně.Díky cenám ubytka a hlavně výrazným slevám na skipasy a aquaparku.Ale nemám ozkoušení,jen vyhlídnuté. ![]()
Ahojky, my jedeme poprvé do Chata Emeran Nejsou tam sice žádné velké sjezdovky, ale manžel nelyžuje a Kubík je malý (15m.). SJetdovky jsou tam prý 2 mírné přímo kolem chaty. Nemají dětský koutek, ale myslím, že na děti jsou zvyklé ![]()
Chatu Emmeran znám ![]()
Jsou tam dvě krátké sjezdovky,jedna černá dole pod nimi-ale ta se uměle nezasněžuje a málokdy bývá v provozu.O víkendu nebo o prázdniny bývají u vleků veliké fronty. ![]()
lasička1 píše:
Chatu Emmeran znám
Jsou tam dvě krátké sjezdovky,jedna černá dole pod nimi-ale ta se uměle nezasněžuje a málokdy bývá v provozu.O víkendu nebo o prázdniny bývají u vleků veliké fronty.
Aha, tak to mi pán při objednání neřekl
Nevadí, já si stejně budu užívat syna na sáňkách(pokud tam tedy bude sníh
) a lyžovat půjdu párkrát.Ubytování je dobré?
Ubytovaný jsme tam nebyli,jezdíme jen lyžovat.Ale řekla bych že to bude takový ten průměr,žádná sláva,ale ani hrůza.A co se občerstvení týče,tak chata Emmeran je jediná možnost,nic jiného u sjezdovky není.Tak proto jí znám.
Fronty bývají ale všude,když je sezona,nejde si vybrat lepší či horší.Ale pokud je dost sněhu,tak kus dál je Český Jiřetín,tam je super sjezdovka,Čerťák.Je úžasná a bez front-i když jsem nikdy nepochopila proč.V Jiřetíně jsou i menší sjezdovky u kostela,ale když je narváno na Klínech,tak i tady.
Ale pokud jedete na týdenní pobyt,tak v týdnu je to v pohodě,dá se lyžovat bez potíží,fronty snesitelný.
Po vánočních svátcích jsme byli na večerním lyžování-a fronty na 30 minut-u sjezdovky,kde jsi za 3 minuty dole z kopce to bylo docela nepříjemný.
http://www.ceskehory.cz/…jizerou.html my sme boli pred tyzdnom a spokojnost velka. ale nie su to krusne hory ![]()
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale nechci, aby mě tu vyhmátla jistá osoba
.
Prosím, doporučte ubytování na českých horách, např. v KRUŠNÝCH, v blízkosti sjezdovek, vhodné pro malé nechodící děti (nemusí být herna ani nic podobného). Je mi poměrně jedno, jaký bude servis, zda si budeme muset vařit sami nebo to bude i s jídlem. Nesmí to být moc drahé a nemusí to být luxus, ale pohodlné ano.
Děkuji.