Kam na dovču se 7m mimi v březnu?

2
23.1.11 22:17

Kam na dovču se 7m. mimi v březnu?

Chtěli bychom s přítelem a naší malou v březnu vycestovat někam k moři a destinace které nás napadli byli Kanárské ostrovy nebo Egypt. Jenže cesta na tyto destinace trvá okolo 4 hodin, máte někdo zkušenost s takovým cestováním? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
veronikavi
23.1.11 22:51

Záleží jaké máš dítko..:-) moje dcerka to zvládala dobře,ale Egypt bych raději vynechala

• Citovat
  • Upravit
5269
23.1.11 22:56

Azzedine, myslim, ze pokud se rozhodnete letet na dovcu, tak pak uz je celkem jedno, jestli to tam trva 2 nebo 4 hodiny, ta samotna cast v letadle je to to nejmensi :-) Ja teda nemam zkusenost kontretne s Egyptem nebo Kanarama, ale s Honzikem jsme parkrat leteli kratsi vzdalenost a ted posledne pred par tydny do JAR a zpatky. Cestovani s prtetem mi prijde v poho, hlavne pokud kojis, tak to usetri spoustu starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
24.1.11 08:28

Ja osobne bych volila Kanary, byli jsme tam mnohokrat. V Egypte jsem byla taky, ale proste s takto malym deckem se toho bojim. Uz jenom ta lekarska pece, kdyby neco atd. A let absolutne v pohode, my uz leteli snad v kazdem veku. Ale bude tam voda spis studenejsi, tak to chce hotel s vyhrivanym bazenem. A more je troxhu sazka, jednou jsme byli zacatkem brezna a bylo docela dobre, ale jinak na me studeny. Ale ten Egypt bude nastejno. Lepsi by mohly byt SAE, to je tak 6 hodin letu .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.1.11 09:16

Největší strach jsem měla právě z té cesty, v noci se totiž často budíme. Myslela jsem že cestu v letadle mimi zvládají špatně, ale to jsem si jen myslela :-D Kanáry teda budou určitě lepší, už jen kvůli té lékařské péči a taky tý jejich hnusnýv vodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí