Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
my sme kupili pouzitu cestovnu postielku a mala v nej spava kazdy den cez den. Do toho sme kupili v Ikea penovy matrac normalnej velkosti a kusok odrezali. Ak mimi nie je zvyknute v takej postielke, mozno ti tam ani nezaspi. Treba aj s tym ratat. Ale inak odporucam.
Miri
Ahojky,
já koukám na to, jak jsou některé cestovní postýlky drahé. My máme suprovou s 5 cm molitanem (skládací) z Plusu, nedávno v akci vše za 50% a stála nás 450,– kaček. Je naprosto skvělá, doporučuji, malé se v ní spinká dobře.
Hanka
Ahoj holky,
Prosím poradíte postýlku se kterou mate do re zkušenosti. Postýlku budu používat na cesty. Doma asi ne. Ale jde mi o to, aby matrace v ni byla bytelna, u mamky mam nějakou Chicco a to je silenost, malá i když ma lůžko dole se v noci převaluje a cele lůžko se strašně hýbe ze strany na stranu budí to v noci ji i me
je nějaká cestovní postýlku co tohle nedělá a lůžko tam je opravdu stabilně dane?
Moc diky za odpovědi a rady ![]()
@Petta Ahojky, my ji máme doma jako druhou postýlku a jsme s ní spokojení. Ze začátku jsme bojovali se skládáním, ale pak jsme mrkli na návod a už to zvládnu složit sama. Super je nastavení dna postýlky i přebalovací pultík. Naše malá občas hůř usínala, ale když jsme měli dno zavěšené, dala se v tom krásně uhoupat. Hudba je celkem příjemná, ale světýlko a vibracie jsme nepoužívali. Za mě doporučuji
jen ještě doplním, že my ji kupovali v bazaru, ale je jak nová, čistá, kolečka nebyly opotřebovane, prostě top stav a stála 1000 i s matrací.
Příspěvek upraven 02.01.16 v 08:46
My máme dvě a obě jsou dobré. Jedna mela i takový zaves pro uplne miminko, že jsem ji mela nahoře a nemusela jsem se ohýbat až dolů a přebalovací pultík a matrace byla penova a dala se slozit. Byla hodne dobra když byla mala mimi, ale i teď ji mam rada. Značku nevím, ale stala skoro 3000. A druha je obyč za 1100 znacka zopa… taky v pohodě, pro starší dite pdole me akorat. http://m.heureka.cz/…-yellowbear/ našla jsem ji pro ukázku jsme s ni spokojení, nedela nic z toho co pises ![]()