Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky,
chtela bych se zeptat, jestli mate nekdo zkusenosti s cestovni postylkou. Jedeme na tyden na hory v te dobe uz s 6 mesicnim mimi a radi bychom si tu postylku poridili. Ale zarazilo me, ze postylka ma dno bez tvrdeho podkladu. Neni to nezdrave na zadicka pro tak male mimi? Nebo si myslite, ze to na 1 tyden nevadi? Mam si ji koupit nebo jej mam polozit normalne na postel a obestavet polstari? Jak byste to resily vy?
Mate s tim nejake zkusenosti?
Budu rada za jakoukoliv odpoved.
Diky
Ahojky Sarulko,
taky máme cestovní pelíšek a doporučuji.Myslím že pár dní malucha nezabije ani nijak jinak nepoškodí ač záda nejsou na klasické matraci.
Malý na ni byl zvyklý,jezdili jsme s ní na chalupu,dokonce u moře v ní spal 15 dní a naprosto v pohodě.
Gabka
Ahoj SARULKO
My jsme koupili postýlku Chicco,pojedem s ní teď úplně poprvé,malýmu jsou 4 měsíce,dno postýlky je sice měkký,ale na to položíš tvrdou podložku,která je součástí,takže by to mělo být v poho ![]()
Beztak bude s nama v posteli ![]()
Ahojky,
my jsme cestovní postýlku využívali minulé jaro skoro každý víkend na chalupě, pak na dovolené a teď je cestovní postýlka trvale u babičky a u dědečka (často využívaná).
Máme BaB a jsme max. spokojení.
Musím říct, že o škodlivosti na záda jsem nepřemýšlela. Nikdy jsme nebyli na dovolené dýl než 14 dní.....
Do postýlky jsem dala jen deku, na ní prostěradlo a oblíbenou hračku ![]()
Užijte si dovču.
Alča.
Ahoj,
mame Hauck baby centrum a je v ni i tvrda podlozka (na ni jsme poridili jeste normalni molitanovou matraci).
Marka + Marketka
Ahoj, my cestovni postylku pro malou mame, nejzdravejsi to nebude proto to neni postylka pro bezne uzivani ale obcasne decku podle me urco neublizi. No a kdyby mela tvrde dno tak by nemohla byt cestovni
Sany.
Cestovni postylku muzu taky jen doporucit, vyuzivame na vikendy, dovolene nebo treba jen na navstevu kdyz to vychazi na dobu spani. Zname spadl z postele pulrocni chlapecek i kdyz byl oblozeny a neumel lezt, bez dohledu bych tam dite nenechala, jsou vynalezavy. tot jen nazor. Vladka
taky mame Chicco Caddy a kupovala jsem prave kvuli vsem ctyrem sitovanym stenam, protoze jsem ji vyuzivala jako ohradku. Je tam asi peti centimetrova matrace, ktera ma tvrde dno na kazdodenni spani to neni, ale na prilezitostne je vhodna.
Hanka 1
Ahoj.
Koupili jsme postýlku Nanny (výr. Cam). V současné době jsem ji viděla v akci v několika hypermarketech. Jsme s ní spokojeni - RAdim v ní spí na návštěvách, u známých …
Foto např. zde: http://www.caryfuk.cz/…nanna-vzor-b
Beruška
Ahoj,
chci se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s cestovní postýlkou Baby Point ![]()
Chystáme se koupit cestovní postýlku, měla jsem vybranou Zekiwu (cca 2600,–), ale dnes jsem v objevila postýlku Baby Point http://www.caryfuk.cz/…/typ/40:1765 Má kromě černé síťky vše, co bych si představovala: průlez, kolečka, polohovací dno (až pro druhé mimi
)
A i něco navíc: přebalovací pultík, světýlko, hudbu, vibrace ![]()
Cena je na tu výbavu opravdu dobrá cca 2300,– ![]()
Máte ji někdo? Jak jste spokojení?
Díky za odpovědi Petta
My máme postýlku Hauck Dream&Play, kupovala jsem si k ní závěsné dno
Ahoj,
my sme kupili pouzitu cestovnu postielku a mala v nej spava kazdy den cez den. Do toho sme kupili v Ikea penovy matrac normalnej velkosti a kusok odrezali. Ak mimi nie je zvyknute v takej postielke, mozno ti tam ani nezaspi. Treba aj s tym ratat. Ale inak odporucam.
Miri