Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Je z postylky, ktera ma tmavou sitku, lepe videt ven nebo je to jedno, jestli je sitka tmava nabo svetla? Chceme kupovat cestovni postylku a budeme ji pouzivat take jako ohradku, tak aby nase mala dobre videla ven co se deje kolem. Dekuji za vase nazory.
Někde jsem četla, že přes tmavěmodrou síťku jde vidět lépe než přes bílou. Sama cestovní postýlku nemám, tak nevím. Marta
my mame s cernou sitkou.. a pokud soudit z toho jak jde videt DO postylky tak je to rozhodne lepsi nez sitka bila (mali jsme u svagra malou v ohradce s bilou sitkou a tam jsem teda videla dost blbe - do te nasi cestovni postylky s cernou sitkou vidim v pohode takze na tom asi neco je )
Ahoj, taky máme tmavou síťku (asi modrou) a je přes ni rozhodně vidět líp než přes bílou. Koukali jsme na to i v obchodě a fakt to byl rozdíl
Takže já taky doporučuju tmavou.
Jak uz tu holky psaly, tak urcite tmavou. My mame Chicco Caddy, ktera ma vsechny ctyri strany tmave sitovane a kupovala jsem prave tuto, protoze jsme ji doma pouzivali misto ohradky…Hanka
Tak dáme na Vaše rady a vybereme postýlku s tmavou síťkou. Rozhodujeme se mezi Hauck Dream´n Play Plus a Babypoint Apollo. Máte zkušenosti s těmito postýlkami? Popřípadě jakou jinou byste dporočuli s tmavou síťkou?
Ahoj, máme Babypoint Apollo a za tu cenu s tou výbavou je to super-nevím jestli využijeme třeba ty vibrace, ale světýlko i zvýšený rošt určitě. Na Adélku jsme měli cest postýlku bez roštu, ale teď budu mít postýlku od začátku v obýváku, když budeme doma, tak to určo využiju. Máme šedo-oranžovou kombinaci a černou síťku, tak uvidíme, jak budeme spokojeni..
ahoj!
my mame ten Hauck.. tu modrou a spokojenost maximalni
slozena je behem chvilky a skladna je taky (pouzivame ji i jako cestovni postylku takze to ocenuju)
dokud byla terka mensi pouzivali jsme ji i jako ohradku a taky v pohode ![]()
u nas spokojenost ![]()
Ahojky,
jestli můžu poradit, tak určitě s tmavou síťkou, je přes ní lépe vidět.
Můžu porovnat, sestra má s bílou síťkou, a je to znát. Jinak máme cest. postýlku Zekiwa a jsme taky moc spokojený ![]()
Ahojky, máme Babypoint Apollo a celková spokojenost, kupovali jsme ji sice 6.měsíčnímu mimču, takže rošt už jsme nevyužili - vibrace a hudbu by člověk řekl, že taky ne a chyba lávky. Malému se to strašně líbilo. Dokonce, když začal sám si stoupat a chodit - tak schvílně došel až tam, odkuj hraje hudba a dodnes si to mačká (světlo atd.).
Skládá se v poho, tmavá síťka je 100% perfeektní, maoskytiera je z bílé sˇitky, tak vím sama, že je to dost rozdíl. Doporučuji. (i vzhledem k ceně)
Měla jsem vybranou cestovní postýlku VEGAS (se závěsným lůžkem). Moc se nám líbí postýlky s nějakým obrázkem. Jenže pak jsem si přečetla o barvě síťky - a samozřejmě je bílá a všichni tu píšou, že lepší je tmavá. Jenže jsem nenašla postýlku s tmavou síťkou, která by podobný typ
Dlouho tady nebyl přidán žádný příspěvek. Máte někdo zkušenost s touto postýlkou, se síťkou?
Ještě jsem zapomněla dodat, že ji chci použít do obýváku jako druhou postýlku (v ložnici máme dřevěnou) a místo ohrádky. Kdybych ji použila pouze jako cestovní, že ji občas někde rozložím, tak bych takovýhle věci vůbec neřešila. Ale takhle mi přijde, že by byla hezčí s obrázkem. Ale taky aby se přes ni líp koukalo. A taky - bílá? Jak to je s údržbou???
Prosím tě, nic neřeš a kup tu, která se ti více líbí a víc vám sedí do bytu. Jediný rozdíl mezí bílou a tmavou síťkou je ten, že přes tu tmavou údajně dítě lépe vidí. Toť vše
Nevím, jestli to je rada, ale my máme tuto http://www.google.cz/imgres?…
o barvě síťky jsem před koupí nic nečetla, tak uvidíme, jak nám poslouží…mám známé, které mají podobné postýlky a nestěžují si…údržba-pokud nebude mimi patlat ručkama od čokoládky až bude větší, tak nijak zvlášť nezašedne