Cestovní postýlka - barva síťky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
30.10.07 08:18

cestovni postylka - barva sitky

Je z postylky, ktera ma tmavou sitku, lepe videt ven nebo je to jedno, jestli je sitka tmava nabo svetla? Chceme kupovat cestovni postylku a budeme ji pouzivat take jako ohradku, tak aby nase mala dobre videla ven co se deje kolem. Dekuji za vase nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
30.10.07 08:25

Někde jsem četla, že přes tmavěmodrou síťku jde vidět lépe než přes bílou. Sama cestovní postýlku nemám, tak nevím. Marta

• Citovat
  • Upravit
826
30.10.07 08:25

my mame s cernou sitkou.. a pokud soudit z toho jak jde videt DO postylky tak je to rozhodne lepsi nez sitka bila (mali jsme u svagra malou v ohradce s bilou sitkou a tam jsem teda videla dost blbe - do te nasi cestovni postylky s cernou sitkou vidim v pohode takze na tom asi neco je )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
30.10.07 08:28

Ahoj, taky máme tmavou síťku (asi modrou) a je přes ni rozhodně vidět líp než přes bílou. Koukali jsme na to i v obchodě a fakt to byl rozdíl :wink: Takže já taky doporučuju tmavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
30.10.07 08:40

Rozhodně tmavou :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.10.07 10:01

Jak uz tu holky psaly, tak urcite tmavou. My mame Chicco Caddy, ktera ma vsechny ctyri strany tmave sitovane a kupovala jsem prave tuto, protoze jsme ji doma pouzivali misto ohradky…Hanka

• Citovat
  • Upravit
2
30.10.07 10:37

Tak dáme na Vaše rady a vybereme postýlku s tmavou síťkou. Rozhodujeme se mezi Hauck Dream´n Play Plus a Babypoint Apollo. Máte zkušenosti s těmito postýlkami? Popřípadě jakou jinou byste dporočuli s tmavou síťkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
30.10.07 13:19

Ahoj, máme Babypoint Apollo a za tu cenu s tou výbavou je to super-nevím jestli využijeme třeba ty vibrace, ale světýlko i zvýšený rošt určitě. Na Adélku jsme měli cest postýlku bez roštu, ale teď budu mít postýlku od začátku v obýváku, když budeme doma, tak to určo využiju. Máme šedo-oranžovou kombinaci a černou síťku, tak uvidíme, jak budeme spokojeni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
31.10.07 09:24

ahoj!
my mame ten Hauck.. tu modrou a spokojenost maximalni :) slozena je behem chvilky a skladna je taky (pouzivame ji i jako cestovni postylku takze to ocenuju)
dokud byla terka mensi pouzivali jsme ji i jako ohradku a taky v pohode :)
u nas spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
2.11.07 22:02

Ahojky,
jestli můžu poradit, tak určitě s tmavou síťkou, je přes ní lépe vidět.
Můžu porovnat, sestra má s bílou síťkou, a je to znát. Jinak máme cest. postýlku Zekiwa a jsme taky moc spokojený :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
21.11.07 10:59

Apollo

Ahojky, máme Babypoint Apollo a celková spokojenost, kupovali jsme ji sice 6.měsíčnímu mimču, takže rošt už jsme nevyužili - vibrace a hudbu by člověk řekl, že taky ne a chyba lávky. Malému se to strašně líbilo. Dokonce, když začal sám si stoupat a chodit - tak schvílně došel až tam, odkuj hraje hudba a dodnes si to mačká (světlo atd.).
Skládá se v poho, tmavá síťka je 100% perfeektní, maoskytiera je z bílé sˇitky, tak vím sama, že je to dost rozdíl. Doporučuji. (i vzhledem k ceně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.12 10:02

Měla jsem vybranou cestovní postýlku VEGAS (se závěsným lůžkem). Moc se nám líbí postýlky s nějakým obrázkem. Jenže pak jsem si přečetla o barvě síťky - a samozřejmě je bílá a všichni tu píšou, že lepší je tmavá. Jenže jsem nenašla postýlku s tmavou síťkou, která by podobný typ :-( Dlouho tady nebyl přidán žádný příspěvek. Máte někdo zkušenost s touto postýlkou, se síťkou?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.12 11:08

Ještě jsem zapomněla dodat, že ji chci použít do obýváku jako druhou postýlku (v ložnici máme dřevěnou) a místo ohrádky. Kdybych ji použila pouze jako cestovní, že ji občas někde rozložím, tak bych takovýhle věci vůbec neřešila. Ale takhle mi přijde, že by byla hezčí s obrázkem. Ale taky aby se přes ni líp koukalo. A taky - bílá? Jak to je s údržbou???

• Citovat
  • Upravit
13119
20.7.12 11:23

Prosím tě, nic neřeš a kup tu, která se ti více líbí a víc vám sedí do bytu. Jediný rozdíl mezí bílou a tmavou síťkou je ten, že přes tu tmavou údajně dítě lépe vidí. Toť vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
20.7.12 11:25

Nevím, jestli to je rada, ale my máme tuto http://www.google.cz/imgres?…
o barvě síťky jsem před koupí nic nečetla, tak uvidíme, jak nám poslouží…mám známé, které mají podobné postýlky a nestěžují si…údržba-pokud nebude mimi patlat ručkama od čokoládky až bude větší, tak nijak zvlášť nezašedne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510