jak často spí 4-měsíční mimi?

7
14.10.07 17:57

jak často spí 4-měsíční mimi?

ahoj, jak často a dlouho vám přes den spalo 4-měsíční mimi a jak se spánek vyvíjel? adámek pořád spí tak 20-40 minut po každém kojení (kojím po 2 hodinách), není to moc? a kdy už bude spát jen 1-2× denně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3467
14.10.07 18:33

DOWNPOUR, buď ráda, že Ti tak Adámek pěkně spinká, co já bych za to dala… :wink:
K dotazu: Spánek nikdy miminku neuškodí, naopak je velmi důležitý pro jeho duševní vývoj. Během spánku dítě „zpracovává“ nové zážitky a dovednosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
14.10.07 22:12

Ahoj,
tak Ondra spí taky mezi každým kojením, jen mezi posledním odpoledne a na noc už ne. Kojím po 3 hodinách a usíná sám cca hodinu a půl po nakojení. Spí dopo od 10-11, po o od 12:30 do 14:30 a ještě odpo cca od 16-17. Fakt je takhle přesný a téměř bez vyjímky už od tří týdnů. Zavedla jsem mu dost brzy stejný režim a kupodivu se chytil a spinká každý den ve stejnou dobu. Samozřejmě občas si to trochu zkrátí nebo prodlouží.

Zdar M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
15.10.07 09:44

Sebík spinká dopoledne tak asi od 9 - 12 a odpoledne jak kdy, poslední dobou se mu už nechce, ale pokud se povede tak spává od těch 14 - 16 hodin. Když je vzhůru tak kojím co 2 hodinky. U nás totiž nehrozí aby usnul s poloprázným žaludkem, třeba 1,5 hodiny po kojení jak to má Meduza. Je unavený, ale spát nebude. No a večer chodí spát tak kolem půl 8 a budí se jak kdy mezi 6 - 8. V noci míval tak 1-2 kojení, spíše to jedno, ale ted má nějaké divné období, možná spurt a budí se i 3×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
6.11.07 17:21

Holky a jak vám miminka spí v noci? Malá spí dopoledne tak od 10-11 a pak od 13-17 a to ji musím budit, ona je schopná spát až do 20 hod. Večer máme strašné problémy s usínáním, nezabírá ani uspat kojením. Ona chodí spát nejdřív tak ve 23 hod. a to s křikem, když na ni nemluvím a neděláme blbosti, tak křičí. Čím víc se jí snažím uspat, tím hůř usíná. Honzík mě už od šestinedělí spával bez problémů od 20 hod tak do 7.Malá se vzbudí v 5 ráno a je vyspaná. Křičet ji nechat nemůžu, máme malý byt a kolikrát vzbudí Honzíka a to pak ještě musíme uspávat ho. Když ji vzbudím odpoledne dřív, tak je strašně protivná a pak stejně usne kolem 18 hod. a to je uspávání večer ještě horší. Máte to taky někdo tak? Nebo nevíte jak tento problém vyřešit? Díky za odpovědi. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.11.07 16:24

Ahoj holky,
mě Dominiček spí jak se mu líbí, občas i 6-7hod. denně a v noci je to šílený, buzení po hodinách, takže s tim taky bojujeme. No, snad se to upraví - někdy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
9.11.07 18:45

Dnes zkusím koupat až ve 21.30 hod. Ona totiž vždycky na hodinu po koupání zdřímne. Tak doufám že třeba po tom koupání už bude spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.15 20:27

Nám malá spí přes den tak ty tři hodinky, dopoledne kolem 10.hod usne na hodinku, po obědě tak ty dvě až tři hodiny. Večer chodí spinkat mezi půl 8 a půl 9, jak se to povede, většinou usne už u krmení, takže do postýlky už jen přenesu. Spinká tak do 6-7 hodin, bez nočního buzení, ale ještě před měsícem jsme bojovali zrovna tak. Někomu se to upraví dřív, někomu později, pevné nervy to chce :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.20 15:47

Dobry den taky se přidám a jakej máte názor že moje 4 měsíční mimi spinká 2 denně a to max hod. Není to málo? Je pravda že v noci spí do teď mi spala od 20:00 do 6-7 ráno al3 teď spí 00:30 a do 10:00 :/

• Citovat
  • Upravit
488
23.2.21 18:18

Male byli 3mesice a spi mi pouze pul hodky dopoledne, pak pul hodky po obede, pak jdeme ven a v kocarku usne taky pul hodky.Pak jsembji dala jeste kolem 6 spat, ale ted uz po vychazce mi nechce spat.Tak ji davam tak kolem7 vecer spat a v noci spinka dobre1-2se probudi, napapa a spinka.Taky si myslim, ze spinka malo pres den, ale ji staci pul hodiny, ale hlavne ze spinka v noci dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí