Postýlka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
23.10.07 09:57

Postýlka

Ahoj holky,jak je důležité mít u postýlky stahovací bočnici? Díky za rady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
23.10.07 10:01

Ahoj,
my ji nemáme a ani nám nějak výrazně nechybí. Je to dobrý hlavně proto, aby se maminka při ukládání moc neohýbala. Dá se to tedy bez ní, ale s ní je to asi pohodlnější. Jinak mě asi jiná výhoda nenapadá.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
23.10.07 10:25

Ta bočnice jde stejně stáhnout jenom kousek, takže si moc nepomůžeš. A většinou bývají ty postýlky vyšší než bez bočnice, takže výsledek při ohýbání je skoro stejný. Máme nestahovací a spokojenost.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
23.10.07 11:44

Ahoj, přesunu diskusi do vše kolem spaní, ju?

PS: Stahovací bočnici nemáme a nechybí nám.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
23.10.07 12:05

Neměla sem nikdy a nechyběla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
23.10.07 12:12

jí ji mám ale nepoužila jsem ji ani jednou tak je to asi zbytečná věc Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
23.10.07 12:54

Tak ja stahovaci bocnici mam a vyuzila jsem ji jedine kdyz byl Tomik maly - to jsem ho mela daneho ve stredni poloze a stazenou bocnici takze jsem na nej krasne mohla z postele doshnout, ale jak se zacal stavet na ctyri nebo pak dokonce stat tak jsem madraci dala co nejnize, bocnici vytahla a uz jsem ji nidky nestahal. Je asi fakt, ze kdyz si ji clovek nestahne tak je to torchu narocnejsi vyndavani, ale zase pokazde ji stahovat a zase vytahovat se mi nechce.
Takze si myslim, ze to opravdu neni az tak nutne.
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21524
23.10.07 18:00

ahoj, já jí mám a zatím jsem jí nikdy nepoužila. ale chystám se tuhle bočnici využít jinak a až bude Klárka větší, tak bočnici vyndám a postýlku budu používat dál jako malou postel, tedy co nejdýl to půjde. v tomhle vidím jedinou výhodu bočnice zase já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
23.10.07 18:19

Ahoj, já stahovací bočnici mám a používám jí pořád. Jsem dost malá a usnadňuje mi vyndavání Jasmínky z postýlky a taky ukládání, když usne při kojení. Když jí nestáhnu, mám problém ji uložit tak, aby se nevzbudila :? To je má osobní zkušenost, manžel bočnici nepoužívá. Je vyšší než já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
23.10.07 21:23

Máme postýlku ještě po mně se ségrou a šoupání bočnicí neskutečně vrže, takže jsem ji nikdy nepoužila, protože bych s ní kluky vzbudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
24.10.07 15:47

chápu,že kdo bočnici nemá,nemůže vědět o co přichází a tak mu nechybí :lol: :lol: :lol: Ale já jsem si vyndávání a dávání malého mimi bez stáhnuté bočnice opravdu nedovedla představit.Je pravda,že když je dítko větší,tak potom už to nemá smysl,protože ji už dokáže přelézt,tak pro větší dítko si zase nemůžu vynachválit vyndávací šprušle. Teď už bočnici opravdu nestahujem,ale ty šprušle máme vytáhnuté pořád.Šprušle jsou zase naprd u malého mimi. Takže já doporučuji koupit postýlku s obojím. My máme od DREVEXU a nebyla ani moc drahá :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510