CESTOVNI POSTÝLKA Bye Byes Chicco

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2724
5.3.09 15:11

CESTOVNI POSTÝLKA Bye Byes Chicco

Ahoj všem 8)

Chtěla jsem se zeptat, zda nemáte některá zlušenosti s touto cestovní postýlkou. Chtěla bych ji koupit místo normální postýlky. Líbí se mi na ní ten průlez na delší straně a to, že se našemu Čertisku nebudou zasekávat v noci nožky mezi šprušle :wink: Nebo, jestli někdo nevíte o jiné - lepší - se stejným průlezem? Samozřejmě do postýlky použiju normální matraci a s tou by to mělo být OK, co myslíte?
Předem díky za rady a názory!

http://www.eshopbaby.cz/…hicco-p2773/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15317
5.3.09 15:18

ahojky… :D

ja mam tuto…
http://www.eshopbaby.cz/…point-p3233/

v podstate je taka ista ako si si ty vybrala…okrem ceny,potom tej sietky-cierna je lepsia nez biela,cez bielu nevidis az tak dobre dnu a moja nema ten batozstek...... :) co nepostradam..... :D

my mame cerveno-sivu a pouzivame ju v obyvacke ako ohradku..... :D
ale tu maju len v ponuke vital plus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
5.3.09 18:40

MARTI, tahle má ale průlez na tý kratší straně viď? Já bych ji totiž měla ze všech tří stran u něčeho přisunutou, takže ten průlez z tý delší strany se mi hodí víc. Na tuhle postýlku jsem ale taky koukala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
15.3.09 21:15

ahoj Márty,

tuhle postýlku máme u babičky (tu oranžovou) a nemůžeme si stěžovat … Anďa se v ní v pohodě vyspala a i ta podložka co je tam místo matrace se dá na jednu dvě noci zvládnout. Pokud by tam měla spát dýl - dala bych fakt normální matraci.

Ten průlez je pak super pro větší děti že nepřelejzají přes vrch ale vylezou si bokem :D

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401