Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem ![]()
Chtěla jsem se zeptat, zda nemáte některá zlušenosti s touto cestovní postýlkou. Chtěla bych ji koupit místo normální postýlky. Líbí se mi na ní ten průlez na delší straně a to, že se našemu Čertisku nebudou zasekávat v noci nožky mezi šprušle
Nebo, jestli někdo nevíte o jiné - lepší - se stejným průlezem? Samozřejmě do postýlky použiju normální matraci a s tou by to mělo být OK, co myslíte?
Předem díky za rady a názory!
ahojky… ![]()
ja mam tuto…
http://www.eshopbaby.cz/…point-p3233/
v podstate je taka ista ako si si ty vybrala…okrem ceny,potom tej sietky-cierna je lepsia nez biela,cez bielu nevidis az tak dobre dnu a moja nema ten batozstek......
co nepostradam..... ![]()
my mame cerveno-sivu a pouzivame ju v obyvacke ako ohradku..... ![]()
ale tu maju len v ponuke vital plus…
MARTI, tahle má ale průlez na tý kratší straně viď? Já bych ji totiž měla ze všech tří stran u něčeho přisunutou, takže ten průlez z tý delší strany se mi hodí víc. Na tuhle postýlku jsem ale taky koukala ![]()
ahoj Márty,
tuhle postýlku máme u babičky (tu oranžovou) a nemůžeme si stěžovat … Anďa se v ní v pohodě vyspala a i ta podložka co je tam místo matrace se dá na jednu dvě noci zvládnout. Pokud by tam měla spát dýl - dala bych fakt normální matraci.
Ten průlez je pak super pro větší děti že nepřelejzají přes vrch ale vylezou si bokem ![]()
Pa