Cestovní postýlka Deryan

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2171
6.5.12 14:04

Cestovní postýlka Deryan

Ahoj,
ráda bych poprosila o radu. Líbí se mi tato cestovní postýlka od Deryan: http://www.goodystore.cz/…rbox-lux-p10
Našemu mimču jsou teď tři měsíce. V noci spí v posteli v ložnici, ale přes den ho potřebuji mít u sebe v obýváku, kde má prozatím kolébku. Ta mu už ale brzy bude malá. Proto hledám kvalitní cestovní postýlku, ve které bude moct malý přes den spinkat a časem si tam i hrát. Pokud máte s touto postýlkou zkušenosti, nebo máte doma nějakou, kterou využíváte podobným způsobem a vyhovuje vám, tak moc prosím o tipy.
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4293
6.5.12 21:51

Zol, a nepřemýšlela jsi spíš o nějaké kvalitní ohrádce? My jsme postýlku měli , ale strašně mi nevyhovovala a potom jsem jí ani neužila na hraní, protože byla hrozně uzoučká..co třeba něco takovýho:
 http://www.ondalek.cz/…hradka-ocean

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4293
6.5.12 21:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2171
6.5.12 22:19

eji
děkuji za tip, ale já primárně potřebuji postel. Pokud bychom jí časem využili na hraní, tak bych se nezlobila :-) Ta ohradka je ale moc hezká! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terka 12345
16.1.13 15:38

Ahoj, já jsem pro malou postýlku Deryan koupila, máme velikost 0-2 roky, rozměrově je ale téměř srovnatelná s velkou skládací postýlkou, myslím, že se do ní vejde i větší dítě.. Jediná nevýhoda - nelze použít jako ohrádka. Dobrá na spaní a hraní - jako domeček. Na cesty super, lehká a skladná, jednoduchá manipulace, lze vzít i k vodě, na zahradu apod., dávám ji na dospěláckou postel, mimi z ní nevypadne. Má větrací otvory, matrace je pohodlná, dávám ji i do skládací postele Chicco - když potřebujeme na cesty ohrádku, je pak pohodlnější. Malé je 14 měsíců, těším se až nebude potřeba ohrada a budu moci vozit pouze Deryan. Zatím ji použiji tak v 50%případů, ale do budoucna určitě využiji častěji. Koupila jsem ji v akci asi za 800,–, takže nelituji :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510