cestovní postýlka Hauck

105
7.12.07 14:03

cestovní postýlka Hauck

Ahoj, potřebuju poradit, jak se skládá zpět tahle postýlka. Rozložená byla hned, ale nemůžeme ji složit. Uprostřed se má něco zatlačit, ale nějak to nefunguje. Jak hrubou sílu použít na složení, aby něco neprasklo?Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
7.12.07 15:35

Ahoj,
my máme taky Hauck, ale nevím, jestli stejný typ.
Skládá se tak, že se nejdřív na dně povytáhne uprostřed ten střed nahoru (za ucho),pak se sklapnou delší bočnice (uprostřed boku nahoře se zmáčkne ta umělá hmota a povolí dolů). Pak ty kratší. Jakmile ale zapomenete na to dno , nebo se během skládání zase napne, nejde to.
Snad jsem pomohla.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
7.12.07 15:49

Já mám ten „čudel“ uprostřed postranic jako zespoda … postranice se trochu nadzvedne, zmáčkne se v prostředku „čudel“ a bočnice se prohne dolů. No ono se to lehko píše … moje máma s postýlkou bojuje pokaždý, a teď už na ní kašle a malej spí s ní na posteli :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
282
7.12.07 17:14

Myslím, že Meduza to napsala přesně. Vpodstatě všechny cestovní postýlky mají podobné skládání a to dno je nejdůležitější. Jak při stavění, tak při skládání je NUTNÉ NADZVEDNOUT UPROSTŘED DNO ALESPOŇ O 20 CM NAHORU. Bez toho je to skoro nebo úplně nemožné. :roll: No a potom nahmatat ten kloub, co je uprostřed každé strany v horní konstrukci a po zmáčnutí ze spodu nebo z vrchu (podle typu postýlky) prolomit dolů. Jinak silou to moc nedělejte, když se to dělá správně, jde to samo, tak aby jste to nějak nezkřivili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.12.07 18:03

Díky všem, neměla jsem návod, tak jsme zkoušeli jen zmáčknout bočnice a nešlo to. Teď když vím, že se má zvednout dno tak je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí