Střední odborné učiliště Charbulova, Brno

Anonymní
3.2.21 22:18

Charbulka

Jaký máte názor na charbulku? Je pravda že tam vezmou každého jak jsem zaslechla? A je pravda že ti děcka zajímají jen drogy, alkohol?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
98
3.2.21 23:26

Dneska vesměs si učňáky moc nevybírají a vezmou každýho a drogy jedou všude jak na gymplu, technických školách apod. Je to jen o jedinci jestli k tomu sklouzne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
4.2.21 05:55

Jako je pravda že tam asi vezmou skoro každého no :lol: drogy jsou asi všude. Akorát si pamatuju že se tam na záchodcích kouřila tráva, pěkně to občas smrdělo po chodbách :lol: ale nepoznala jsem tam nikoho kdo by bral tvrdé drogy. To není o škole, ale o jedinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
4.2.21 07:10

Tato otázka je tu v poslední době už minimálně potřetí, takže si najdi ty předchozí diskuze.

• Citovat
  • Upravit
91
29.9.22 21:36

Neboj se, ono to hodnocení jaké se říká, je proto, že je to obrovská škola, co se týče množství žáků, na druhou stranu, tak jak na každé škole i zde mají učni sudý a lichý týden, proto se zde samozřejmě všichni nepotkávají :-)

Zázemí špatné není, poslední dobou již neplatí, že na učňák vezmou každého, na této škole je okamžitě plno - kadeřnice, kosmetička, aranžér…cukrář, pekař, řezník atd. asi jak všude…

Jsou tam i maturitní obory (včetně kosmetiček).

Alkohol ve škole ani na záchodech proudem neteče, teče tam voda… S tím hulením to asi také tak hrozné nebude, v tuto dobu tráva na chodbě určitě nesmrdí, za hulení, alkohol apod. jsou vysoké postihy, podmínečné vyloučení, vyloučení… A co se týče návykových látek…to je všude stejné, bohužel od základek až po střední, bez ohledu na město či školu…tam je to o jedincích, ne o tom, že škola je plná feťáků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.5.25 22:13

Dobrý den, je tady někdo prosím, kdo by byl aktuálním zaměstnancem školy? SŠ Charbulova Brno - nejlépe na oborech s maturitou? Dostala jsem nabídku nastoupit na školu jako učitelka teoretického vyučování, ale stále se nemohu rozhodnout. V současné době pracuji na obdobné pozici na jiné SŠ v Brně. Hlavně mě zajímají jaké jsou mezilidské vztahy na pracovišti a jaká je průměrná kvalita studentů navštěvující maturitní obory… Děkuji moc za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí