Chat-z-domu, Cloudworkers, E-moderators 2025
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@anett.m no, ale na to bych nespoléhala. Já jsem dost paranoidní co se toho týče. Víš co, oni nic nic a jak se člověku nasbírá velký dluh, tak to na něho vytasí i klidně po několika letech. Takže bych byla opatrná i co se toho týče. Přece jen je to pořád na tvé jméno, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzik94168 jo, je to na jméno. Já jsem právě taky v tomhle posera, možná proto, že jsem sama pracovala skoro 20 let na úřadě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sharka84 No, tak to ti nezbývá už nic jiného - buď to prostě risknout, nebo toho nechat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzik94168 já s tím zkušenost nemám, ale četla jsem to na FB ve skupině že to takhle řada lidi dělá a vážně jim na to ve většině případů nepřijdou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alicka023 můžete to risknout bez, ale já bych si to nelajzla. Nemusí se na to přijít, ale taky může.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzik94168 píše: Více
A co se teda stane že nikdo mi nepsal že je potřeba živnost?
- Citovat
- Upravit
@Alicka023 píše: Více
Já se obávám, že kdyby se na to přišlo, tak se budou řídit hesla: neznalost zákona neomlouvá…já si požádala o přerušení spolupráce. U Chat z domu to šlo, u CW čekám na vyjádření. Pro jistotu. A rozhoduji se, jestli se mi ta živnost vyplatí nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sharka84 ano to chápu, já si právě myslím že ta živnost se nemůže vyplatít.
- Citovat
- Upravit
@sharka84 ono to hodně záleží kolik je tam člověk schopný vydělat. Na finančním úřadu mi řekla paní, že pokud nepřesáhnu za rok 20tisic, že nemusím ani daňové přiznání podávat. Sociální pojištění se za první rok neplatí vůbec a zdravotní podle výdělku. Ale to jen v případě, pokud to máte jako vedlejší činnost. V opačném případě samozřejmě zálohy každý měsíc. A to se, podle mě, fakt nevyplatí. To by tam člověk musel sedět od rána do večera a ještě k tomu by mu museli furt chodit zprávy. Já jak kdy, někdy zvládnu za den napsat 200 zpráv, někdy s bídou 100 (většinou u toho sedím ale max 5 hodin), protože třeba soboty a neděle je tam hodně lidí, tak moc zpráv nechodí. Ale záleží v jaký čas samozřejmě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzik94168 tak u chatu z domu se dá v pohodě napsat 40-50 zpráv za hodinu od skóre 8.5 a nejlepší je psát ráno. Pak okolo 16. až 17. hodiny a večer to je nejvíce zpráv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anett.m já mám teď skóre 8,5 a teď o víkendu, když byl ten bonus (který jsem chtěla dát, ale nakonec jsem to vzdala, v pátek ok, ale v sobotu už mi trvalo, než mi načetla zpráva, tak jsem to vzdala
) tak nic moc. Ano, dá se to, záleží, jak je člověk rychlý, jak rychle píše a hlavně jak mu chodí zprávy. Já na začátku jsem to chtěla vzdát, měla jsem skóre jen 7,4
ale pak jsem se dostala na 8,6 a šlo to dobře. Teď se držím na těch 8,4-
8,5. A to máš pravdu, že je nejlepší psát ráno. Já zatím, dokud malá ještě není na světě, píšu těch cca 4-5 hodin. Déle mě už bolí oči ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuje tady někdo pro cloudworkers? Kolik se tam tak cca dá vydělat? Chodí tam hodně zprávy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela 734 Je to 5 dnů, co jsem tam začala, tak uvidíme, spíš bych chtěla nějako informace, kdo u nic dělá a je spokojený, u chatu z domu jsem také, ale poslední dobou zprávy nic moc, u CW jedou pořád.
- Citovat
- Upravit
@000Fidorka000 jen teda pozor, u CW je teď novinka že musíš napsat 1000 zpráv za měsíc, jinak tě vyhodí. U chatu z domu při skóre 7.4 - 7.6 chodí zprávy pořád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit