Chat-z-domu, Cloudworkers, E-moderators 2025
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@anett.m nespletla jste se a nechtěla napsat při skóre 8,4-8,6? Já jsem teď přišla po týdnu, kdy jsem byla v porodnici a tam jsem opravdu neměla chuť ani sílu psát zprávy, skóre se mi snížilo najednou na 7,6 a teď u toho sedím půl hodiny a zatím žádná zpráva. Když jsem předtím měla 8,6, chodily mi zprávy pořád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzik94168 ano, myslela jsem 8.4 - 8.6. O víkendu je tam hodně lidí, takže kdo má male skóre nemá šanci. Zkuste to v týdnu večer, zhruba od 22. hodiny, to vám zprávy přijdou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky dělá tady někdo u Cloudworkers? Když si měsíčně vydělám málo musím mít živnost? Děkuji za informace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bibi1987 Podle českých zákonů i když to málo bude pravidelným příjmem živnost by sis zakládat měla. Ale už jsem narazila i na diskuze kde jsou rady jak to obejít😃
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela 734 já mám 18.000 měsíčně, samozřejmě chodím ještě do své práce. Jen teď nevím jak to bude s těmi daněmi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, pracují i cloudwork, mám zhruba 18. Tis měsíčně, ale chtěla jsem se zeptat, kolik platí u chat z domu. Vím že tam jsou nějaké bonusy ale nevím jaké. Dělám zkuruba. 13.tisic zpráv měsíčně, tak kdyby tam bylo lépe placené tak bych přelezla. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bibi1987 píše: Více
Musíš, protože pro tyto firmy nepracuješ v režimu zaměstnanec nebo brigádník, ale fakturuješ jim za práci jako podnikatel. A tam musíš mít živnost nebo firmu už od první koruny zisku. Už jen to, jaké IČ bys měla na faktuře bez živnostenského oprávnění? Ty firmy sice za tebe nějaké „faktury“ jako že vystavují, ale to tě nezbavuje odpovědnosti. A postihy za podnikání na černo jsou v čr obrovské.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dotaz
Ahoj, mohla bych se zeptat jestli v práci stále pokračujete a jak se vám daří? Já jsem u Cloudworkers už delší dobu. Ale musím říct, že poslední měsíce to je teda velká bída. Spíše už to jenom zapnu na pár hodin, napíšu pár zpráv, abych měla minimum na měsíční výplatu. Tím jak jde Al kupředu a některé zprávy se tam s ní píší, tak si říkám, že to je asi pomalu konec? Co myslíte vy zvedne se to takhle ještě? A nebo už jsem jenom lenivá a vy umíte vychytat hodiny, kdy to lítá jedna za druhou a napíšete jich plno? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikola7733
Můžu se zeptat, co je minimální mzda? Známá dělá chat z domova a vyplácejí ji týdně, ale prý je to velká bída.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanča1234 Já měla na mysli u Cloudworkers 1000 zpráv za měsíc. Kdysi tam bylo možné napsat tohle třeba i za den a půl. Akorát teď mi to připadá docela bídné poslední měsíce. Proto se ptám jestli to takhle vnímají i ostatní a nebo třeba jsem měla smůlu na hodiny co jsem tam byla a možná jindy je chat plný a dá se psát třeba i sto zpráv za hodinu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanča1234 tak ono tam hodně záleží na šikovnosti. Když máte malé skóre, tak vám chodí málo zpráv. To se odvíjí od toho, kolik uživatelů vám odpoví. Čím více odpovědí, tím větší skóre - tím pádem více zpráv a více peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anett.m ano to vím, ja během těch 5 dnů mam i CW uz 800 zprav, u z chatu z domu jsem take mam skóre 8,2 a uz vůbec zprávy nechodí. Na CW jedou porad. Proto stíháte i ten limit. Vy jste u obou?