Chat-z-domu, Cloudworkers, E-moderators 2025

60
1.3.25 14:02

Chat-z-domu, Cloudworkers, E-moderators 2025

Ahoj, je tady někdo kdo aktuálně u někoho z nich pracuje?
Kde chodí více zpráv, kde je lepší se zaregistrovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3.3.25 13:07

@anett.m
Ahojky, já jsem u obojího, každá platforma má svoje pro a proti. Ale s obojím jsem spokojená. Potřebuješ něco konkrétního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.3.25 00:25

@Psychellachaotix já jsem zatím u Chatu z domu. Ale chtěla bych to zkusit i u Cloudworkers. Jak je to tam s tou živností? To si ji kvůli chatování musíš založit a každý měsíc jim posílat fakturu?
U chatu z domu nic takového není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.3.25 14:00

Ahoj holky, můžu poprosit o bližší info? Klidně na messenger či whatss ap? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
20.3.25 17:37

@LuckaaaS ahoj, klidně mi napiš tady do zprávy, co tě zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.3.25 17:39

@anett.m napsala jsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
19.4.25 12:02

@Psychellachaotix
Ahoj mohu poprosit také o více info jaký je rozdíl? Jsem u chat z domu ale momentálně bez práce tak hledám další formu privydelku. Děkuji klidně na mail s. h.a. r.k. a@email.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.25 12:41

Chtěla bych se zeptat ten chat z domu jaký s ním máte zkušenosti je to podvodný nebo není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.8.25 09:18

Ahoj obnovuju diskuzi. Je tu někdo, kdo pracuje u Chat z domu a má živnost na vedlejší činnost? Potřebovala bych se na něco zeptat. Blbé kecy si nechte, nelíbí - nekomentuju. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
22.8.25 09:58

Ahojky, mě bylo řečeno od účetní, že není třeba živnost ale že se chodí s fakturami přímo na finančák kde vypočítaní daň ale nevím, od kolika Kč měsíčně se to musí hlásit. Když jsem se ptala přímo na chat z domu tak mi taky neuměli odpovědět. Já si vydělám max 1000 měsíčně, tak to neřeším. Tak budu ráda když mi někdo k tomu poví víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.8.25 10:01

@sharka84 no já si právě kvůli tomu zařídila živnost :pocitac: a teď se dívám na net a vůbec mi nedošlo, že to jsou vlastně zahraniční platby, takže je třeba ještě odvádět něco víc :nevim: tak se na to chci právě zeptat. Já jsem z toho jelen, člověk si chce trošku přivydělat k rodičáku a ještě nakonec bude platit beztak nějaké šílené pokuty. No jako já právě uvažovala jestli zřizovat nebo ne, ale na to by podle mě živnost už být měla, je to pravidelny příjem, není to nahodilý příjem. Já právě už měla 2 vypalty jedna cca 850 a druhá dnes přišla skoro 1500 :nevim: no počkám tu a kdyžtak se obrátím někde jinde. Tady spíš čekám jen moralisty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
22.8.25 10:06

Zuzi a můžu se zeptat proč zrovna živnost? Také nechci mít problémy, ale mě právě účetní říkala tohle. A právě tím, že jsou to zahraniční platby a je to pár korun, ta mi příjde jako blbost aby člověk když si měsíčně vydělá cca 1000 kč aby z toho platit nějaké další daně v nějaké velké výši. To by pak člověk pracoval skoro zadarmo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.8.25 10:09

@sharka84 Je to pravidelný příjem. Je to jedno kolik, i kdybys měla 1kč měsíčně, ale dostáváš faktury, děláš to vyloženě za účelem zisku, takže živnost je potřeba. Aspoň co jsem si tak načetla. Živnost na vedlejší činnost neplatíš žádné zálohy měsíčně, jen ročně posíláš na zdravotní pojišťovnu a sociální správu přehled o příjmech a výdajích. Pokud nepřesáhneš ročně nějakých 111 tisíc, což tam fakt nejde, tak neplatíš nic. S pojišťovnou to je jinak tam se platí nějak nějaká malá část. A daňové přiznání akorát vyplnis, ale tam se, podle toho, co jsem četla, odvádí jen v případě, kdy taky přesáhneš nějakou částku ročně. Pokud se mýlím, tak ať mě někdo opraví, taky v tom trošku tápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
22.8.25 10:11

@sharka84 vážně se ptáš tak hloupě, proč zrovna živnost? Až ti od banky nebo od finančního úřadu přijde dopis aby si vysvětlila co jsou ty platby zač, uděláš co? Zjisti že nemáš živnost a budeš platit pokuty. Tak to hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
22.8.25 10:14

@Zuzik94168 přesně tak a navíc pokud máš živnost poprvé, tak dokonce nějaký čas neplatíš ani měsíčně sociální pojištění ale vypočte se ti to na konci roku kolik budeš doplácet, podle skutečného výdělku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat