Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám takové dilema, mám kamaráda se kterým se znám už od základní školy, vždycky jsme po sobě pokukovali a pošťuchovali se, dokonce jsme spolu ´´chodili´´ v páté třídě, prostě dětská láska, potom jsme se ale nebavili, ale na začátku deváté třídy zase ano, no a to mi po chvíli kamarádství napsal, že by se mnou chtěl chodit, ale já ho odmítla, protože jsem se bála, že bych ho znovu ztratila…vždycky jsem do něj byla zamilovaná i když moje hlava říká něco jiného, tak srdce převládá a já vážně nevím
teď jsem ve druháku na střední a kamarádíme se, spolu s dvěma našimi kamarády ze základky chodíváme ven, ale sami dva moc ne…no a příjde mi, že po mně pokukuje když se nekoukám a když se na něj kouknu začne se usmívat a já…ach bože jsem do něj strašně zamilovaná, ale nevím jak to má on, protože si často píšeme, tak vím, že má spostu holek jako kamarádky, tak nevím, jestli mě nebere taky jako jednu z nich, i když když jsme venku snaží se o letmé doteky, chytá mě kolem pasu, ramen, za ruku i se objímáme, ale nevím, třeba to dělá i se svými kamarádkami…kamarádka, která s námi chodívá říká, že to prostě vidí, že to mezi námi jiskří, tak se ho přes messenger zeptala jak to má on, no a on že jsem se mu strašně dlouho líbila, ale že neví, že mu píšu o klucích a že se mnou radši bude velkej kamarád než aby jsme něco začali a potom se vůbec nebavili…no a ona že nás vždycky vidí a říká si: tak už kruci jeden začněte. No a on na to, že nikdy neví, jestli jo nebo ne…tak já vážně nevím
no a my jsme si potom psali a tak mi začal psát, že se kamarádí s nějakou jinou holkou a že by možná chtěl něco víc…tak mi zase příjde, že o mě zájem nemá, kamarádka říkala, že to píše proto abych žárlila, jenže mně to tak prostě nepříjde
tak bych chtěla slyšet i jiné názory na tenhle celý můj kolotoč..
Snaží se o doteky chytá tě kolem pasu atd., zkouší to. Pokud řešíš tohle tak ti není lhostejný, tak se snaž i ty. Jste mladý, neřeš vůbec, že se pak spolu nebudete bavit, užívej života. Protože pak se objeví jiná a ty budeš moct jen litovat, že jsi něco nepodnikla a budeš si to vyčítat
Ja bych si radeji nasla nekoho jinyho, rozchodem se mnohdy pratestvi vytrati a neriskovala bych radeji… Leda jako milence, pokud te pritahuje
![]()
Zrovna dneska jsem se koukala na jeden film What if. Jako by to bylo o vás.
http://www.csfd.cz/…-if/prehled/
jestli nejste ani jeden zadaný, tak bych do toho šla. Řekni mu, co cítíš…
@renda81 Já se právě bojím, že se už jiná objevila a já to prošvihla ![]()
Jinak děkuju za radu…asi mu to zkusím říct
Ahoj holky,
určitě máte některá zkušenost s tím, že jste se zamilovala do chlapa, který se v jeden moment rozhodoval mezi vámi a jinou. A rozhodl se pro jinou. Pro jinou, která má už i děti. Jiskřilo to mezi námi a bylo super. Na jednou mi však nabízí přátelství……. A já nevím co s tím. Nejprve jsem byla zklamaná, pak jsem si říkala, že budu mít alespoň fajn kámoše, ale pořád se nemůžu zbavit pocitu, že k sobě patříme. A pořád se s tím nemůžu nějak poprat a i když ho nechci úplně ztratit, vím, že teď s ním kámoška být nedokážu. Dokázala jste se s tím už některá poprat? A zůstali jste přáteli? Nebo si myslíte, že si tím přátelstvím chce jen nechat otevřená vrátka?
A pak v mém okolí to je častý jev, že si bezdětní chlapi nachází za partnerky ženy s dětmi? Proč jsou pro ně lákavější než ženy bez dětí?