Litujete rozvodu?

239
11.6.16 19:38

Litujete rozvodu?

Ahoj, ptam se jen ze zvedavosti protoze se o tom moc nemluvi. Ale s odstupem casu litujete toho, ze jste se rozvedli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4263
11.6.16 19:51
@Bebepe píše:
Ahoj, ptam se jen ze zvedavosti protoze se o tom moc nemluvi. Ale s odstupem casu litujete toho, ze jste se rozvedli?

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
11.6.16 19:55

Lituju toho, že jsem to neudělala dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
11.6.16 19:59

Lituju ze jsem se vdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.6.16 20:02
@Bebepe píše:

ne, jsem šťastná jak blecha. Lituju toho, že jsem se nechala ukecat a ex si vzala.. taky lituju, že jsem se nerozvedla mnohem dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
11.6.16 20:03

Nelituju. Jen nekdy toho ze jsem pak mela vsechno zaridit trosku jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
11.6.16 20:24

Lituji také ze jsem se do toho neodhodlala dříve. Je to uz skoro 7 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.6.16 20:28

Ano, lituju. Měla jsem ho zabít - o vdovský a sirotčí důchod bych se nemusela tak nedůstojně handrkovat jako o alimenty… :P
Ale teď vážně - lituju jen toho, že jsem to neudělala už o těch šest let dřív. Bývalý se teprve pod tíhou rozvodu začal k dětem chovat jako otec (a je teď opravdu skvělý otec!) a - díky tomu, že on ani jeho matka už nemají klíče od mého bytu a právo kafrat do mého života - výborně spolu vycházíme. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
11.6.16 20:33

Nikdy jsem nelitovala. Možná jen toho, že jsem se nerozvedla po první prosázené výplatě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.16 20:34

Rozvedená jsem dvakrát a vždy to bylo správné rozhodnutí a nikdy jsem nelitovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
11.6.16 20:36

Nelituju toho, spis si nadávám do naivnich blbek, že jsem kdy s takovým člověk žila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
11.6.16 20:50

Lituji akorát toho, že jsem to neudělala dříve. Vydržela jsem dlouhých 12 let…jediné čeho v tomhle manželství nelituji, je početí našeho úžasného syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
11.6.16 20:52

Nedá mi to, ale to všechny ženský lituji maximálně toho, ze se nerozvedly/nerozesly dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
11.6.16 20:59
@RaulG1 píše:
Nedá mi to, ale to všechny ženský lituji maximálně toho, ze se nerozvedly/nerozesly dřív? [/citace
@RaulG1 píše:
Nedá mi to, ale to všechny ženský lituji maximálně toho, ze se nerozvedly/nerozesly dřív?

Ještě lituji toho, že syn neměl nikdy pořádného tátu, co by mu šel příkladem a bohužel tomu není doposud, otec na jedno velké prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.6.16 21:00
@RaulG1 píše:
Nedá mi to, ale to všechny ženský lituji maximálně toho, ze se nerozvedly/nerozesly dřív?

co je na tom divného? člověk většinou hodně dlouho doufá, že se to změní k lepšímu atd.. a teprve časem mu dojde, že fakt ne a že ta doba, kdy doufal, je zbytečně ztracený čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí