Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ptam se jen ze zvedavosti protoze se o tom moc nemluvi. Ale s odstupem casu litujete toho, ze jste se rozvedli?
@Bebepe píše:
Ahoj, ptam se jen ze zvedavosti protoze se o tom moc nemluvi. Ale s odstupem casu litujete toho, ze jste se rozvedli?
Ne.
@Bebepe píše:
ne, jsem šťastná jak blecha. Lituju toho, že jsem se nechala ukecat a ex si vzala.. taky lituju, že jsem se nerozvedla mnohem dříve.
Nelituju. Jen nekdy toho ze jsem pak mela vsechno zaridit trosku jinak.
Lituji také ze jsem se do toho neodhodlala dříve. Je to uz skoro 7 let.
Ano, lituju. Měla jsem ho zabít - o vdovský a sirotčí důchod bych se nemusela tak nedůstojně handrkovat jako o alimenty… ![]()
Ale teď vážně - lituju jen toho, že jsem to neudělala už o těch šest let dřív. Bývalý se teprve pod tíhou rozvodu začal k dětem chovat jako otec (a je teď opravdu skvělý otec!) a - díky tomu, že on ani jeho matka už nemají klíče od mého bytu a právo kafrat do mého života - výborně spolu vycházíme. ![]()
Nikdy jsem nelitovala. Možná jen toho, že jsem se nerozvedla po první prosázené výplatě.
Rozvedená jsem dvakrát a vždy to bylo správné rozhodnutí a nikdy jsem nelitovala.
Nelituju toho, spis si nadávám do naivnich blbek, že jsem kdy s takovým člověk žila ![]()
Lituji akorát toho, že jsem to neudělala dříve. Vydržela jsem dlouhých 12 let…jediné čeho v tomhle manželství nelituji, je početí našeho úžasného syna.
Nedá mi to, ale to všechny ženský lituji maximálně toho, ze se nerozvedly/nerozesly dřív?
@RaulG1 píše:
Nedá mi to, ale to všechny ženský lituji maximálně toho, ze se nerozvedly/nerozesly dřív? [/citace@RaulG1 píše:
Nedá mi to, ale to všechny ženský lituji maximálně toho, ze se nerozvedly/nerozesly dřív?Ještě lituji toho, že syn neměl nikdy pořádného tátu, co by mu šel příkladem a bohužel tomu není doposud, otec na jedno velké prd…
@RaulG1 píše:
Nedá mi to, ale to všechny ženský lituji maximálně toho, ze se nerozvedly/nerozesly dřív?
co je na tom divného? člověk většinou hodně dlouho doufá, že se to změní k lepšímu atd.. a teprve časem mu dojde, že fakt ne a že ta doba, kdy doufal, je zbytečně ztracený čas ![]()