Litujete rozvodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
11.6.16 20:52

Nedá mi to, ale to všechny ženský lituji maximálně toho, ze se nerozvedly/nerozesly dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
11.6.16 20:59
@RaulG1 píše:
Nedá mi to, ale to všechny ženský lituji maximálně toho, ze se nerozvedly/nerozesly dřív? [/citace
@RaulG1 píše:
Nedá mi to, ale to všechny ženský lituji maximálně toho, ze se nerozvedly/nerozesly dřív?

Ještě lituji toho, že syn neměl nikdy pořádného tátu, co by mu šel příkladem a bohužel tomu není doposud, otec na jedno velké prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.6.16 21:00
@RaulG1 píše:
Nedá mi to, ale to všechny ženský lituji maximálně toho, ze se nerozvedly/nerozesly dřív?

co je na tom divného? člověk většinou hodně dlouho doufá, že se to změní k lepšímu atd.. a teprve časem mu dojde, že fakt ne a že ta doba, kdy doufal, je zbytečně ztracený čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
11.6.16 21:02
@martina.se píše:
co je na tom divného? člověk většinou hodně dlouho doufá, že se to změní k lepšímu atd.. a teprve časem mu dojde, že fakt ne a že ta doba, kdy doufal, je zbytečně ztracený čas :nevim:

Tak proč jste si braly takové muže? Když není nic divného na tom, že se rozvádíte? Jaký to potom mělo smysl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.6.16 21:05
@Jasorka píše:
Tak proč jste si braly takové muže? Když není nic divného na tom, že se rozvádíte? Jaký to potom mělo smysl?

vzala jsem si svého ex po dlouhém ukecávání, půl roku nato ho odvezla rychlá, téměř zemřel a z nemocnice se mi místo normálního chlapa vrátil agresivní magor.. je to možný popsat takhle? :think: věšteckou kouli nemám, abych tohle tušila dopředu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
11.6.16 21:22

A není to taky tak, ze se změníte vy samy?

Ono asi jde o to, kdo je ten co se rozejde (podá navrh).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.6.16 21:27
@RaulG1 píše:
A není to taky tak, ze se změníte vy samy?Ono asi jde o to, kdo je ten co se rozejde (podá navrh).

já se nezměnila ani o chlup, bohužel u nás došlo fakt na agresi, chlast, navíc mu přeskočilo i co se týče peněz atd.. někdy se to stane :nevim: já „dospěla“ až po tom rozvodu, prostě je to zkušenost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
11.6.16 21:44
@Jasorka píše:
Tak proč jste si braly takové muže? Když není nic divného na tom, že se rozvádíte? Jaký to potom mělo smysl?

Protože jsem byla blbá a zamilovaná. Ony ne všechny chyby se ukážou hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
11.6.16 21:51
@Jasorka píše:

Nevěděla jsem, co bude v budoucnu. Byl úplně jiný, první cca 4 roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.6.16 00:28

Spíš taková řečnická otázka. Vážně by tady někdo přiznal, že lituje?!? 8) Já myslím, že ne. Nehledě na to, že tohle prozření, které někdy nastat může, přichází až v pozdějším věku a ne 5 nebo 10 let po rozvodu. Samozřejmě pouze můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
12.6.16 00:32

Ne. Lituju toho, že jsem neodešla hned po tom, co mě poprvé zmlátil a o prohraných tržbách z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.6.16 00:46
@Lady Bee píše:
Spíš taková řečnická otázka. Vážně by tady někdo přiznal, že lituje?!? 8) Já myslím, že ne. Nehledě na to, že tohle prozření, které někdy nastat může, přichází až v pozdějším věku a ne 5 nebo 10 let po rozvodu. Samozřejmě pouze můj názor.

já myslim, že lituje třeba ten, kdo odejde k milence/milencovi, rozbije vztah pro nějakou kravinu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
12.6.16 09:04

Ne, nelituji. Teď je to rok, co jsem rozvedená po 28 letech. Jsem opět svobodná, mám přítele, jsem vděčná „osudu“, že ex nezvládl krizi po své padesátce a chytil tzv. druhou mízu, která je ovšem jen takové plácnutí do stojaté vody. Tak asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.6.16 09:16
@Poustevnice píše:
Ne, nelituji. Teď je to rok, co jsem rozvedená po 28 letech. Jsem opět svobodná, mám přítele, jsem vděčná „osudu“, že ex nezvládl krizi po své padesátce a chytil tzv. druhou mízu, která je ovšem jen takové plácnutí do stojaté vody. Tak asi tak.

Tady je hodně velká pravděpodobnost, že bude jednou litovat on :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
12.6.16 09:20
@martina.se píše:
já myslim, že lituje třeba ten, kdo odejde k milence/milencovi, rozbije vztah pro nějakou kravinu..

Může to být hodně důvodů, nemusí to být jen milenec/milenka. Spousta lidí má i zkreslené představy o sobě samém a pak tvrdě narazí, je to opravdu individuální. Ale s tím milencem/milenkou je to hodně časté, znám takové 4 ve svém okolí, 3 pánové a 1 žena, co se po 50 zbláznili. Žena se zbláznila mnohem dříve a dnes po 20 letech lituje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí