Chce čaj, mléko ne

598
10.7.11 21:12

chce caj, mleko ne

Ahoj devcata,¨
Alzbetka ma pres 4 mesice, plne kojim, ale nekdy musi zaskakovat tatinek s odstrikanym mlikem-takze dcerka je zvykla na lahev a nevadi ji prechazet z lahve na prso a zpatky. Dobre pribira 200-250 g za tyden.
Jenze uz asi 3 dny:
je vedro, a mimi odmitalo prso, nechtelo se ji sat, nabidla jsem cajik a toho vyzahla cele deci,a dala by si jeste. Mleko chcela az za 3 hodiny po poslednim kojeni /to normalne kojim max po 2 hodinach/.
Nicmene najedla se hezky ,pak za 1,5 hodiny neco malo vypila, pak 3 h nic. A to jsem nabizela prso, nechtela, tak jsem zkusila caj a zase deci zmizelo, a opet, kdyby bylo vic pila by jeste.
Co ted?
Ji fakticky dvakrat min a radsi pije caj. Mam ji ten caj davat? :nevim:
Prosim o vase nazory, ale jeste lepe

o vase zkusenosti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12300
10.7.11 21:31

Tak nemá hlad ale žízeň, v tom vedru se není co divit. Kojila bych po třech hodinách když jí to tak vyhovuje a byla ráda, že si prsa odpočnou. Klidně bych jí mezi kojením ten čajík nabídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
10.7.11 21:40

Já jsem čaj nikdy nedávala, ve vedrech jsem častěji kojila.Myslím jestli jí nejde spíš o lahev než o čaj, většinou kojené děti, které dostávají láhev se dříve nebo později k lahvi přikloní :nevim: a nebo má v těch vedrech fakt žízeň :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
10.7.11 21:44

má žížu :) mmoje mrně pije ředěnější UM a dvojčata dneska jen pijí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
10.7.11 21:44

Ja nejdri tak 4krat po ctvrt hodine nabizim prso
a kdyz nic, tak ten caj a to pije,
na prso brbla a pozdeji nadava

Příspěvek upraven 10.07.11 v 21:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
10.7.11 21:46

Taky jsem nikdy čaj při kojení nedávala. Zkoušela jsi jí nabídnout odstříkaný mlíko v lahvičce? Třeba zjištuje, že je to z flašky pohodlnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
10.7.11 21:48

Asi bych zkusila to odstříkané mléko… Naše mládě (5m) teď teda není tolik při chuti, ale prso vezme normálně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
10.7.11 21:49

Přikláním se k žízni. Naše malá prso taky teď odmítá, myslela jsem, že jí jde o láhev, ale ať do ní dám cokoliv, tak to hned vyžahne. Pořád mi kňourala a láhev jsem jí nechtěla dát, protože za den vypije i 350ml, ale když jsem jí zkoušela kojit, tak buď brečela nebo se do čtvrt hodiny celá poblinkala :roll: . Navíc se strašně potí, tak jí nebráním, taky žízní padám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
10.7.11 21:55

Mozna je zmozena z horka, nechce sat,
no, ona normalne dava prave prednost prsu, protoze ji tece lip, mam silny zpousteci reflex a na lahvicce ma porad tem 1. dudlik, co z nej piji jen maximalne 6ti tydenni mimca.
Ale asi budu oddstrikavat pac lip kdyz se napije mlika nez caje to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
10.7.11 21:57
rorozulka píše:
Mozna je zmozena z horka, nechce sat,
no, ona normalne dava prave prednost prsu, protoze ji tece lip, mam silny zpousteci reflex a na lahvicce ma porad tem 1. dudlik, co z nej piji jen maximalne 6ti tydenni mimca.
Ale asi budu oddstrikavat pac lip kdyz se napije mlika nez caje to je fakt.

Taky máme pořád 1 dudlíček :palec: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
10.7.11 21:57

taky bych rekla, ze to je ta zizen. a k te cetnosti kojeni, neni vubec nutne kojit po 2 h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
10.7.11 22:07

Ja vim ze neni nutne,
ale ona je vcelku drobek,
porod. vaha 2750g. Ted name tak 6200g. Bibi mela vzdy castejsi kojeni, ale v noci naopak /mimo spurtu/ kojim malo / neco po punoci a pak kolem pate/. Takze spis jsme si rikala, ze ma zizen - budu teda davat tekutiny- ale jak tim jeste min mlekuje, zacala jsem pochybovat. Ona by fakt vyzahla za den klidne 4 deci toho caje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
10.7.11 22:13

Mi to dcerka (4m) dělá, nabídnu prso, trošku si cucne a pak nic a někdy si nedá vůbec, taky jsme zvyklé kojit po dvou hodinách, ale v těch vedrech dítka nemají asi ani hlad jak žízeň, dávám tedy i čajík mezi kojením a pak se i krásně napapá:-) takže klidně dej čajík a přizpůsob se mimi :-) jo a jak holky psaly ať zkusíš dát z flašky odstříkané mléko, tak pokud to není nutné bych to nedělala, aby si opravdu nezvyklo na tu flašku a prso odmítalo úplně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
10.7.11 22:17

Uvidíš až opadnou horka. U nás bylo 2 dny zataženo a nevypila za den ani 125 ml :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
10.7.11 22:33

DEKUJI
Moc dekuji :kytka: :kytka: :kytka:
Ted se ma ochladit, tak uvidime , co splichtime :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek