Chce mě vůbec ještě partner?

7
21.4.25 15:53

Chce mě vůbec ještě partner?

Dobrý den, jsem strašně zoufalá. Co Vám budu povídat, dvě děti jsem si udělala s člověkem, s kterým nakonec nejsem a nikdy se k němu nevrátím. Takže mým partnerem je muž, který otec mých dětí není. Když se mnou začal chodit, tenkrát jsem vypadala jinak. I když jsem byla nějakou chvilku těhotná (čekala jsem to druhé s bývalým partnerem), nebylo to na mě vidět a pořád jsem vypadala dobře. Jenže druhé těhotenství me prostě dost poznamenalo, totálně se mi změnila postava (samozřejmě k horšímu), vlasy katastrofa a v obličeji jsem se strašně změnila, jako bych to nebyla já. Snažím se o sebe dbát, ale bohužel ani to nestačí, příroda si se mnou poradila. Dříve to mému partnerovi nevadilo, ale teď mi přijde, že mu to vadí, ale nechce mě urážet. Když se svlékám, že půjdu třeba do sprchy, vidím na něm, že se mu div nezvedne žaludek, když se na mě podívá. Samozřejmě cvičím, hybu se jak vzteklá, stravu dodržuji, ale někdy
ani to nestačí. Když jsme spolu začali, sex byl téměř denně, klidně i několikrát, vím, že to miloval a přede mnou zrovna málo holek neměl, sex měl prostě rád. Dokonce mi to rád dělal pusou, nemusela jsem mu ani říkat. Postupně to upadalo, už mi to pusou dávno nedělá, i když se ho snažím přemluvit a o sex prostě nemá zájem. Když mu řeknu, že to ale potřebuju, že to prostě ke vztahu patří, tak na mě vyštěkne, at si na to někoho seženu, ale že on prostě nechce. Hlavně vždy nedal dopustit na analni sx, teď už nechce ani to. Všechno dělám podle něj spatne, špatně vařím, uklízím, o děti se nestarám, řídit neumím, nakupovat neumím. Špatně se oblékám, přece si proboha nemohu vzít tohle triko, vždyť přece musím vidět, že mi dávno není a že si mám vzít něco většího. Kritizuje každý můj krok a vůbec mu není blbý peskovat mě před celou jeho a nebo i mojí rodinou. Opravdu se snažím ve všech směrech, abych se mu zavděčila, ale je to zbytečne. Nechce se mnou a ani s dětma na pitomou procházku, vůbec se s náma nikde nechce ukazovat a to jsme vždy jezdili všemožně. Vždy mi řekne, že někam chce jít nebo jet, já řeknu, že ráda pojedu s ním a on na to, že mi nemá kdo hlídat děti. Na to mu odpovím, že moji rodiče milerádi pohlídají. To už se mu najednou nechce a nikam nejedeme. Jsme spolu skoro tři roky, myslite, že jen opadla zamilovanost nebo už mě prostě fakt nechce, lépe řečeno se mu totálně hnusim? Ani společně dítě, které jsme chtěli, se mnou už nechce a vymlouvá se, že není vhodná doba. Furt jen kvůli tomu brečím a dost se bojím přímo jeho odpovědi. Asi mi někdo řekněte, ať ho pošlu k vodě, ale já si zase až tak vybírat nemohu, s dvouma dětma a mou aktuální vizáží. Bohatá a úspěšná také zrovna nejsem. Děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
217
21.4.25 16:01

Nechce, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12894
21.4.25 16:04

Uz te nechce, nechces tebou uz mit nic spolecneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65750
21.4.25 16:05

@Rebeka31 řeknu ti tajemství
Opravdu nemusíš být nutně s chlapem, jen proto, abys někoho měla. Žít se dá i bez něj, v klidu, jen s dětmi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
21.4.25 16:05

Asi nechce, ale nejspíš je líný něco měnit, řekla bych dokud nepotká nějakou jinou :?. A ty ho vlastně potřebuješ k čemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3653
21.4.25 16:09

Je ti takhle dobře? Není, viď. Napíšu ti pravdu, kterou slyšet nechceš, zavíráš před ní oči: nemiluje tě. Možná tě miloval, ale už z toho nezbylo nic a podle toho, co píšeš, nejsi šťastná. Rozmysli se, jestli by nebylo lepší být sama, uleví se ti, i když to bude chvíli změna a možná i tebe bolet. Ale ušetříš si spoustu bolesti s ním a hlavně do budoucna. Otcem dětí není, nic tě s ním nespojuje. Hlavně si s ním nedělej další dítě! Na tvém místě bych byla mnohem radši sama než s člověkem, kterému se tak očividně hnusím a opovrhuje mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9407
21.4.25 16:14

“ Asi mi někdo řekněte, ať ho pošlu k vodě, ale já si zase až tak vybírat nemohu, s dvouma dětma a mou aktuální vizáží.” - promiň za otázku, ale aktuálně jsi na tom s ním lépe? Vždyť současný partner o tebe už evidentně zájem nemá, kritizuje tě, jste spíše spolubydlící. A upřímně on má rozum, dobře, že nepracujete na dítěti, nepomohlo by vám k ničemu….a proč si myslíš, že se na 100% už nikdy neobjeví někdo, kdo tě bude mít rad takovou jaká jsi?

Příspěvek upraven 21.04.25 v 16:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
21.4.25 16:15
@Rebeka31 píše: Více

Už tě nechce. Promiň za upřímnost. Na tvém místě bych se zaměřila sama na sebe, děti.
Mluvíte spolu o vašem vztahu? Vím, že je ti to líto, ale přece nebudeš s někým jen proto, že nechceš být sama :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6899
21.4.25 16:16

Nechce. A dost možná už je jinde jen je srab to s tebou ukončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
21.4.25 16:18
@Náměsíčná píše: Více

Jo, z toho popisu ohledně jeho chování to skoro vypadá, že už má někoho jiného.

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
21.4.25 16:20

@Rebeka31 Můžu mít ještě dotaz? Podle toho, co píšeš spolu tedy netrávíte moc času? Děláte něco spolu?

• Citovat
  • Upravit
499
21.4.25 16:24

Me napadlo, jestli nema nekoho jineho. A i kdyby nemel, tak te uz nechce. A muzes se snait jak chces. Podle me nema koule na to se s tebou rozejit, tak dela tyhle hnusy, aby si to rozsekla ty. Budes stastnejsi sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.25 16:31

Rozsekni to, pokud tě má rád začne se snažit.. děti s ním nemáš a chlapů je plno i těch kterým děti nevadí.. současnému taky nevadily

• Citovat
  • Upravit
545
21.4.25 16:58

Zrovna to říkala jedna rozvodová právnicka, že muži jsou schopni podat návrh na rozvod jen kvůli změně postavy ženy po těhotenství. Takže sice to muž asi nikdy nepřizná, ale změna vzhledu a postavy k horšímu může stát za rozpadem vztahu. Ale asi běžný muž to zapře a řekne, že jste si jen přestali rozumět. A zřejmě má a nebo hledá někoho jiného nebo třeba jezdí i na privát, nevíme. Každopádně si ho třeba i nech, ale zkus zamakat na postave, třeba i trenér nebo nějaké tablety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.4.25 16:59

Nechce a čeká na to až to ukončíš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie