Chce nás opustit

Anonymní
8.6.11 09:10

chce nas opustit

ahoj všem,
ani nevim jak zacit,ale asi tak ze popisu co se nam ted s manzelem deje..
jsme pomerne mladi,mezi 25-30let,mame 2 male deti do 5let,a zname se 8 let,z toho 4roky manzele.
casto jsme se hadali,ale vzdy se k sobe vratili,nekdy slo o prkotiny,jindy zase o veci zasadni,nakonec mame 2 deti,byt na hypoteku..
od zari minuleho roku se mnou manzel nespi,v listopadu jsem meal ulet,na ktery mi bohuzel prisel,vim ze to neni dobre,ael uz jsme nemohla vydrzet neustaly nezajem o mou osobu,na deti je uzasny,pracovity atd..jen o mne ztratil zajem.v lednu jsme to zase slepili a ja myslela ze to bude ok,ale opet se mnnou prestal spat a tvrdi stale dokola ze nikoho nema,jen ze ho sex nebavi,protoze jsem s nim odmitala spat v tehotenstvi a sestinedeli,mela jsem psychicky blog :-(
kazdy mame svuj zivot,ja vyrazim s kamaradkami,on sam za rodinou nebo prateli.ale porad jsem mela pocit,ze to je prechod,ze je to jen dlouhe spatne obdobi,vcera mi teda durazne rekl,ze mne ma rad jako mamu svych deti,ale to je vse..ze chce odejit a zacit znova,at si nekoho najdu,jsem na materske,takze s 3800kč nezvladnu uplatit nic,vydaje na byt delaji 16000 + jidlo,deti…byt je na hypoteku nas obou,budeme ho muset asi prodat,ale nevim kam pujdu s detma,nemam zadnou rodinu,jsem z toho zoufala,vcera jsem ho uprosila at to neresi tak definitivne,ze se stim da porad neco delat,mam ho rada a nechci aby odchazel,i kdyz jsem na nej kricela,byla sprosta,vse si uvedomuji,chci se zmenit,ale on uz mi nechce dat sanci,ted mi slibil ze si da nejaky cas oddych a pak se rozhodne,jestli se mnou muze jeste zit..svagrovi zase rikal,ze mne ma stale moc rad,ale vadi mu jak na nej kricim…nevimco delat,pry si ho nemam ted vsimat at muze premyslet,ale mam strach ze kdyz se nebudu snazit,nezjsti ze to muze byt zase dobre,protoze uvidi porad to same a odejde…
poradte prosim,dekuju moc vsem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.6.11 09:19

No jako není lepší začít znovu? Takovej vztah už dávno přece nemá cenu, nehledě na to, že se divím, že s tebou zůstal i přes tvojí nevěru, byť si ji tak obhajuješ…

• Citovat
  • Upravit
3011
8.6.11 09:20

Ahoj,
podle toho jak to popisuješ bych možná hledala chybu v sobě :nevim:
Víš, ten pohled z jedné /tvé/ strany může být zkreslující.
Ale už jen to, jak píšeš, že po něm křičíš, jsi sprostá… je těžko radit, když do toho člověk nevidí a neví jak to je ve skutečnosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
8.6.11 09:25

Ahoj, asi to moc slyšet nechceš ale podle toho co píšeš mě přijde že chyba je absolutne totalne na TVOJÍ straně. Manžel Ti odpustil nevěru (což nechápu ale budiž), ty jseš na něj sprostá, neděláš nic pro zlepšení vztahu…tak co chceš?!
A není pravda že chlap když s Tebou nespí, má hned někoho jinýho…ono tak jak ty nemělas chut v tehu tak on teď prostě taky nemá chut, pze je evidentne znechucen vsim…
Pokud ho chceš zpátky a nemyslím jen z vypočítavosti /nemáš peníze/, tak pro to neco delej! Musís mu dat na jevo že ho mas rada, jet na nejakej romantickej vylet…atd…obcas nachystat slavnostni veceri, vyrazit bez deti.....
Je to na Tobě…ale on se nemá důvod za Tebou plazit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
8.6.11 09:27

přikláním se k přísloví pozdě bycha honit…
pokud se váš vztah dá nějak slepit, musí se tak stát od základů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
8.6.11 09:37

Souhlasim s ostatnimi. Jestlize ti manzel odpustil neveru, tak mu evidentne na tobe a vasem vztahu zalezelo. Opravdu neni snadne neveru odpustit. Za to by sis ho mela vazit. Pokud jsi i po tom na nej byla zla a rvala na nej, tak jedine co ti jeste podle meho zbyva, zmenit absolutne svoje chovani k nemu a dat mu najevo, ze ho milujes, zalezi ti na nem a musi mit pocit, ze se vas vztah zmeni. Vse ale musis iniciovat TY!!!
On uz svoji snahu podle meho vycerpal.

• Citovat
  • Upravit
3595
8.6.11 10:08

Já vím, že je to těžké, když ujedou nervy, že křičíš, zvlášť, když jsi pod tlakem, ale zkus se s ním alespoň rozumně domluvit na oddělené domácnosti alespoň po čas mateřské, vysvětlit mu, že domácnost s mateřskou neutáhneš, ať tě takto nenechává finančně ve štychu, přece jenom musí být soudný, že s mateřskou to nejsi schopna utáhnout a jsou to i jeho děti.Potom, co si najdeš práci bude situace jiná. Uvědomuje si vůbec to,že když tě opustí, budeš bez prostředků???Pokud to není magor, tak ti minimálně na základní živobytí bude přispívat.A ty se dej hlavně do kupy, objednej se k psychologovi přes obvoďáka je zadarmo a zkus to s ním probrat, možná ti dá do tvé situace jiný nestraný náhled, popř. pokud není ještě úplně pozdě, ale to musíš vycítit sama, zkuste manželskou poradnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
8.6.11 10:31

určitě bych navrhovala schůzku s psychologem, nejlépe u obou, ale určitě si zajdi ty, protože ti pomůže, jak znovu nastartovat vztah, jak si utřídit priority a prostě celkově tě to obohatí. jinak i rozervaný vztah se dá slepit. určitě se nechtěj rozvést, protože jako manželka na tom budeš líp i kdyby mělo dojít k odluce, manžel je povinen tě živit, nejenom dítě.

a jinak jak tu holky navrhují. zkus v sobě najít pokoru a prostě si zakaž jakýkoliv zvýšený ton hlasu, pokud tě to bude tzv. svědit, svrbět a já to znám, tak prostě odejdi ven a tam zařvi a dostaň to ze sebe a pak se prostě vrať. uleví se ti, to napětí přejde a ty nebudeš křičet. jinak s manželem určitě nemluv, že ho šíleně miluješ a že bez něj nemůžeš žít, protože to pořád ukazuješ jenom na sebe.
mluv o společné výchově dětí, o překonávání krizí, které během partnerství vždycky nastanou, o přátelství, které vydrží až do důchodu, o společných vnoučatech, o rodinném zázemí, které je důležité, o společných zájmech a cílech, které jste měli a stále máte, a o vašich dvou dětech, které potřebují oba rodiče, klidné a vyrovnané. :hug: držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
8.6.11 10:36

No taky se mu upřímně divím, že nevzal roha.Promin, připadá mi, že ani neřešíš to, že jsi mu ublížila,ale spíš jak to zvládneš finančně.Což asi nemá moc společného s láskou.Píšeš, že nevíš jak to zvládneš finančně když manžel odejde.Tak at se postará ten, co jsi s ním měla ten úlet :mrgreen:

Promin, ale jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá..........jen můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
8.6.11 10:46

Zakladatelko myslím,že vina není nikdy jen na jedné straně,takže na vztahu musí pracovat oba.Nevěra je škaredá věc,ale je myslím jedno,jestli podvedl muž nebo žena,nevím,proč se ženina nevěra bere v naší společnosti hůř než mužská :nevim: Tímto se zakladatelky co se týče nevěry nezastávám,ale nikdo jsme nebyly přímo u nich doma,abychom viděly skutečnou realitu jejich vztahu.Takže nemusí být jen špatná,že?Díl na krachu vztahu má i manžel.Ale kvůli dětem skuste nějakou domluvu spolu,jak to vidíte dál,hlavně se před dětma nehádejte sprostě.Držím ti palce,at si s manželem v klidu promluvíte a najdete řešení,aby jste byli spokojení oba i děti. :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Aty
7700
8.6.11 10:56

no já si nemyslím, že je zakladatelka hned ta úplně špatná. manžel mi taky zahnul, zamiloval se, ustáli jsme to, a máme se zase rádi, a co si budeme povídat, statistika hovoří jasně, zahne snad každý druhý. A pokud měla zakladatelka několik měsíců stav, kdy si jí nikdo nevšímal, tak ač nevěru odsuzuji, ujet můžeme všechny a všichni. jsme lidi a děláme chyby.
zakladatelka to teď chce napravit, a že myslí na peníze? ne ona myslí na to, že má děti a že chce zachovat rodinu a životní jistoty hlavně pro své děti. pokud by byla sama, vždycky se v pohodě uživí.

To by mělo být jasný především.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
8.6.11 11:14

NO tak zakladatelka psala že s ní nespí manžel od září- po pravdě já se nedivím když hned v listopadu mu zahla…neomlouvala bych ji.
Evidentně je chyba na její straně, když ji neopustil po nevěře, tak mu na ní záleželo,ale pokud je mu to vraceno „chozenim s kamaradkama ven“, nadavkama a krikem…tak se mu nedivim.
Zajimalo by me jestli je s nim zakladatelka i kvuli necemu jinymu nez jsou penize. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.11 11:18

ja vim,a jsem rozhodnuta se zmenit,jit do pporadny,pracovat na sobe,ale jak ho mam presvedcit,aby mi tu sanci dal…to nevim

• Citovat
  • Upravit
Aty
7700
8.6.11 11:25

anonymní nijak slovně, jenom činy. A určitě ti poradí u psychologa. Oni mají víc zkušeností, protože všechny tyto stavy jsou si u všech podobné jak vejce vejci. a dá se říct, že i ten postup návratu. hlavně si važ sama sebe, takže žádná ultimáta, žádné slzavé řvavé scény, žádný nátlak. buď k němu taková, jako bys chtěla, aby on byl k tobě. teď už jeho rozhodnutí nijak zásadně neovlivníš. on musí sám chtít se vrátit, ty to ovlivníš jenom klidem a čekáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
8.6.11 11:28

Zakladatelko třeba když uvidí,že jsi v klidu,nenadáváš mu a staráš se o něj i děti,tak bude chtít :palec: :palec: A ruku na srdce,při hádce kolikrát člověk řekne věci,který by ani normálně tomu druhýmu neřekl.A v dnešní době,se ani nedivím,že s dětma nechce zůstat sama,asi ne kvůli sobě,ale z čeho by děti uživila? :think: 3800 rodičáku je dost málo ne?Nikdo nejsme dokonalí a pokud chce na sobě pracovat,tak by tu šanci dostat měla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky