Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Spolehlivě mě rozbrečí duet Gottových. Dojme mě často dítě. Když někdo udělá nezištně něco pro druhé. Nemoc blízkých. Jsem taková plačka.
Asi skoro nikdy, leda při úmrtí někoho blízkého, nebo po porodu. Ale jen tak vůbec.
Řvu často… např. vždycky když jedu za dementem, který mi musí vypalovat zrak zadní mlhovkou.
Příspěvek upraven 11.11.21 v 17:26
@pe-terka tak reklama na vánoční Merci je u nás zakázaná…jak se vrací ten kluk domů, tak řvu jak krokodýl, protože mladej je taky v cizině…to je moje tutovka
a ještě jak se děje něco zvířátkům…no to taky… a když se něco daří, tak mi to taky vhání slzy do očí…i dárky…prostě je ze mě na stará kolena plačka
tomu bych kdysi nikdy nevěřila… ![]()
@Zumpa blbý v tomhle počasí. Musíš už mít v autě vybrečenou louži ![]()
@Monchichik píše:
@Kriss Tina neboj…to věkem přijde…
Snad ne, ja ty plačky moc nemusím, samotnou mě hrozně štve, když kolem mě někdo brečí
naposled sem brečela myslím po potratu, ale diskrétně sama ve sprše, abych nikoho neotravovala svými výlevy
mě naštěstí emoce nelitaji ani v těhotenství a nejake problémy v životě se snažím spíš řešit, než nad nimi brečet ![]()
Jo, bezmoc je správná indikace k pořádnému řevu, když se to týká děcka a ještě do tebe tlačí osoby kolem, to prostě brečím.
@Kriss Tina nikdy jsem plačka nebyla…jediné co mě opravdu rozbrečelo a fest, byla smrt mojí babičky…jinak nic…nedojímaly mě zvířátka, dětičky…prostě pohoda…ale jak se motám kolem přechodu, tak je to prý i jeden z jeho znaků
…začneš být plačka
a fakt to tak bohužel je… ![]()
@JanaDaR Tak u mě naopak tohle vzbuzuje zuřivost…to nebrečím, ale řádím… ![]()
@Monchichik záleží na situaci. Komu máš zrovna čelit, v jaké situaci, atd.
@Monchichik píše:
@pe-terka tak reklama na vánoční Merci je u nás zakázaná…jak se vrací ten kluk domů, tak řvu jak krokodýl, protože mladej je taky v cizině…to je moje tutovka![]()
a ještě jak se děje něco zvířátkům…no to taky… a když se něco daří, tak mi to taky vhání slzy do očí…i dárky…prostě je ze mě na stará kolena plačka
tomu bych kdysi nikdy nevěřila…
jj, to je přesně ona, vždycky letím pro kapesník
! Já bych se na „stará kolena“ mohla nechat zaměstnat někde v pohřebním ústavu. Lepší plačku by hledali široko daleko…
![]()
@pe-terka no jestli bydlíš někde kolem mě, tak by dlouho nehledali
![]()