Chce se mi brečet...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32092
11.11.21 17:40

@JanaDaR ne, u mě na situaci v tomhle případě nezáleží…to nejsou situace, když brečím…já jsem všeobecně zuřivec…takže jsem tím dojímáním u zvířátek a reklam sama překvapená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
11.11.21 17:42

Pokud to není dojetí, kdy prostě člověk zadrží (tutani nad mimiskem), tak breč. Pokud se člověku děje něco zlého, je pláč ventil emocí a je vždy lepší si pobrecet, když potřebuješ, než to v sobě ukládat. Pak to odnese psychika i tělo. Občas brečím, někdy z bezmocnosti, někdy z nespravedlnosti, někdy protože to už prostě nedávám. Pak se nadechnu a jedu dál a za nic se nestydím :)

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
11.11.21 17:42

@Monchichik to přece není o dojímání, víš kolik lidí brečí právě vzteky? Možná jsi takovou situaci ještě nezažila.

• Citovat
  • Upravit
32092
11.11.21 17:44

@JanaDaR ale jo, vzteky taky brečím, to znám, neboj se, že ne…ale potom někde sama…nikdy před někým…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
11.11.21 17:45

@Monchichik no vidíš, já zvládám řvát a u toho si argumentovat svoje a nepovolit. Ale když je toho moc, musí to ven.

• Citovat
  • Upravit
18267
11.11.21 17:47

Tak teď není moc věcí k smíchu, tak breč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
11.11.21 17:53

Poslední dobou často. Ale pouze v noci aby mě neviděl manžel ani děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32092
11.11.21 17:56

@JanaDaR tak aspoň, že argumentuješ a nepovolíš :palec:…já když něco tak zvýším hlas, argumentuju a nepovolím…a brečím když tak potom sama…mně to nerozlítostní v tu danou chvíli, ale vyzuří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32092
11.11.21 17:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
11.11.21 17:58
@Monchichik píše:
@pe-terka no jestli bydlíš někde kolem mě, tak by dlouho nehledali :mrgreen: :mrgreen:

To by nebylo na škodu. Tým plaček tomu dodá majestát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
11.11.21 18:00

@Monchichik třeba co?

• Citovat
  • Upravit
25179
11.11.21 18:02
@MayaPis píše:
Poslední dobou často. Ale pouze v noci aby mě neviděl manžel ani děti.
:hug: At je zase dobře :kytka: Btw. těžko říct, jestli je dobré skrývat smutek před manželem…Dětem by to asi nadělalo v hlavě paseku a měly by pocity bezmoci(viny)? Ale chlap by to vědět měl, pokud tě něco opravdu tíží…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32092
11.11.21 18:03

@JanaDaR já nevím…cokoliv…nikdy jsem u hádky nebo vyhrocení nebo dohadů nebrečela…ani když šlo třeba v nemocnici o dítě…teda dospělé…ale nebrečím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32092
11.11.21 18:04

@pe-terka ale musejí se pohřbívat zvířátka :mrgreen: jinak nebrečím… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24792
11.11.21 18:05
@Anonymní píše: :( :,( Otázka zní jasně…
Holky…
Jak často si poplacete…mám teď období kdy se mi chce brečet obden a připadám si jako placka…a přijde mi že to není normální…jak často brecite vy? :nevim:
:mrgreen: klííd
každý je jinak emotivní
možná ti pomůže, že dnes jsem brečela 3× (vše ráno), páč jsem se dozvěděla v 6 při vstávačce, že umřel Žbirka, což mne s ohledem na věk dost zasáhlo, pak jsem si pustila Biely kvet a měla jsem oči jak angorák
obecně řvu skoro denně, stačí ve zprávách týraná kráva-ptáček-pes, to je celkem jedno..
prostě to tak mám.. doma se mi smějí a ty se z toho prostě nevěšej, někomu se spouští víc a někomu míň :-D
někde jsem četla, že my, co pouštíme ty emoce ven, se dožijem víc ;) tak uvidíme, no.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová