Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JanaDaR ne, u mě na situaci v tomhle případě nezáleží…to nejsou situace, když brečím…já jsem všeobecně zuřivec…takže jsem tím dojímáním u zvířátek a reklam sama překvapená ![]()
Pokud to není dojetí, kdy prostě člověk zadrží (tutani nad mimiskem), tak breč. Pokud se člověku děje něco zlého, je pláč ventil emocí a je vždy lepší si pobrecet, když potřebuješ, než to v sobě ukládat. Pak to odnese psychika i tělo. Občas brečím, někdy z bezmocnosti, někdy z nespravedlnosti, někdy protože to už prostě nedávám. Pak se nadechnu a jedu dál a za nic se nestydím ![]()
@Monchichik to přece není o dojímání, víš kolik lidí brečí právě vzteky? Možná jsi takovou situaci ještě nezažila.
@JanaDaR ale jo, vzteky taky brečím, to znám, neboj se, že ne…ale potom někde sama…nikdy před někým…
@Monchichik no vidíš, já zvládám řvát a u toho si argumentovat svoje a nepovolit. Ale když je toho moc, musí to ven.
Poslední dobou často. Ale pouze v noci aby mě neviděl manžel ani děti.
@JanaDaR tak aspoň, že argumentuješ a nepovolíš
…já když něco tak zvýším hlas, argumentuju a nepovolím…a brečím když tak potom sama…mně to nerozlítostní v tu danou chvíli, ale vyzuří…
@Monchichik píše:
@pe-terka no jestli bydlíš někde kolem mě, tak by dlouho nehledali![]()
To by nebylo na škodu. Tým plaček tomu dodá majestát ![]()
@MayaPis píše:
Poslední dobou často. Ale pouze v noci aby mě neviděl manžel ani děti.
@JanaDaR já nevím…cokoliv…nikdy jsem u hádky nebo vyhrocení nebo dohadů nebrečela…ani když šlo třeba v nemocnici o dítě…teda dospělé…ale nebrečím…
@Anonymní píše:![]()
Otázka zní jasně…
Holky…
Jak často si poplacete…mám teď období kdy se mi chce brečet obden a připadám si jako placka…a přijde mi že to není normální…jak často brecite vy?