Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jen když mi někdo blízký zemře. Myslím takový ten velký pláč.
Občas mne dojmou děti, tak zaslzím, ale to je radostí ![]()
Každý druhý film, reklamu, dojemný video. Bulím od porodu pořád a nevidím na tom nic tak hroznýho.
Asi skoro nikdy. Nebaví mě to. Nejde mi to, za což jsem rada.
Brečím, když se mi chce brečet…
většinou když mě nikdo nevidí, publikum nepotřebuji.
Já teda většinou brečím, když je mi smutno po mojí mamince, která mi před třemi lety umřela.
Když je ti smutno, klidně si poplač, na to žádné standardy nejsou, uleví se ti a bude ti lépe. ![]()
Čím jsem starší, tím víc mě dojímá spousta věcí…takže jsem schopná brečet už snad i u reklamy… ![]()
Často mě něco dojme k slzám. Brečím, když toho je prostě moc. Nevidím na pláči nic špatného ![]()
@eva valoi taky jsem dřív neuměla brečet a teď brečím minimálně jednou týdně…je to normální když ještě nejsem ani po porodu?:D
@den93 Ja jsem dřív občas brečela, jenze teď nějak už nemám ani čas ani sílu… Prostě žiju a beru život tak, jak je.
@Anonymní píše:
Už rok brečím každý den. Mám rakovinu. Rozbrečí mě kdeco.
to mě moc mrzí. Přeju ti, at se uzdravíš a přibývá důvodů ke smíchu
![]()
@Anonymní píše:
Už rok brečím každý den. Mám rakovinu. Rozbrečí mě kdeco.
To je mi moc líto. Držte se ![]()
@Monchichik píše: Čím jsem starší, tím víc mě dojímá spousta věcí…takže jsem schopná brečet už snad i u reklamy…
Ani mi nemluv. U reklamy na Mercí natahuju pokaždé
Jak je něco doják, přes lásku, děti, rodinu, to mě bere…Ted se blíží čas pohádek, to si zase pofňukám ![]()
Ale jinak, takový ten neštastný zoufalý pláč…ten už asi dlouho ne, díky Bohu. Ale před pár lety jsem měla velké krize a to jsem bulela s podstatě denně. Jsou různá životní období…
Já zatlačovala slzy na schůzce ve školce, na bohoslužbě, když vítali mezi nás miminko, když vidím novorozence,…do porodu jsem byla normální, teď má dcera skoro 3 roky a dojímám se fakt nad každou blbinou. Asi mi to zůstane.
Holky…
Jak často si poplacete…mám teď období kdy se mi chce brečet obden a připadám si jako placka…a přijde mi že to není normální…jak často brecite vy?