Chceme // v tomto roce

Miliii
29.1.13 10:15

chceme // v tomto roce 2013

Ahoj děvčata především snažilky :mavam: taky se snažíte o přírůstek do vaší rodiny? :) pojďte společně čekat na ty dvě vysněné čárečky. :srdce:
My se snažíme o druhé od října 2012 zatim bez úspěchu :( ale věřim že v tomto roce už se to určitě povede! :pankac: a co vy? jak dlouho se snažíte? a co všechno proto děláte?
:kytka:

Příspěvek upraven 30.01.13 v 11:27

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5761
29.1.13 10:20

Ahojky :mavam: My se taky snažíme od října o druhé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miliii
29.1.13 10:34
@Monika92 píše:
Ahojky :mavam: My se taky snažíme od října o druhé :)
:D :D tak to jsme na tom úplně stejně. my to zatím necháváme náhodě a co vy? my už máme doma dvouletou slečnu a rozhodli jsme se pro druhé no myslela jsem že se to zas povede hned to jsem se pěkně spletla ;)
  • Citovat
  • Upravit
5761
29.1.13 10:39

@Miliii no taky to necháváme na náhodě, ale zase bych i ráda, kdyby se brzy zadařilo, jelikož mi v prosinci končí rodičák :? Náš Daneček má 15m, taky jsem doufala, že druhé bude brzo, tak do konce roku 2012 :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miliii
29.1.13 10:47
@Monika92 píše:
@Miliii no taky to necháváme na náhodě, ale zase bych i ráda, kdyby se brzy zadařilo, jelikož mi v prosinci končí rodičák :? Náš Daneček má 15m, taky jsem doufala, že druhé bude brzo, tak do konce roku 2012 :mrgreen: :mrgreen:

mě taky končí rodičák v prosinci :D už jsem z toho taky nesvá ted v lednu jsme se snažili poctivě a stejně to nevyšlo :( ms dorazila ted čekáme až mi skončí a zase nanovo, už jsem přemýšlela o tom že si začnu měřit bazální teplotu abych věděla kdy přesně mám ovulku (ikdyž to tak nějak přibližně tušim) a beru kyselinu listovou a ted jsem si i koupila nějakej bylinnej čaj který piju denně. čas letí a bohužel se to krátí a tím víc na to myslim :?

• Citovat
  • Upravit
598
29.1.13 10:51

Ahojky,
můžu se přidat? o první miminko se snažíme od srpna 2012 a fakt už bych si přála kdyby to aspon v tomto roce vyšlo. Je můj obrovský sen mít dítě. zatím jsme tomu nechávali jakžtakž volný průběh..beru listovku, piju kontryhelový čaj. a brala jsem Femigard a zkoušela jsem si občas ovulační testy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
29.1.13 10:54

@Miliii to já čekám MS až někdy kolem 11.2., tak se modlím, aby to už vyšlo. Se sama sobě směju, že mám pomalu vybraný kočárek a ono furt nic a nic :cert: :mrgreen: Ovulaci vůbec nevím, kdy mám. Snažila jsem se ji vypátrat podle výtoku, ale nevím nevím. Zatím to ještě nechávám být, ani neberu vitamíny, nic, ale určitě k tomu už brzo dojde :) Začínám být z toho na hlavu :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miliii
29.1.13 10:56
@Ivíííí píše:
Ahojky,
můžu se přidat? o první miminko se snažíme od srpna 2012 a fakt už bych si přála kdyby to aspon v tomto roce vyšlo. Je můj obrovský sen mít dítě. zatím jsme tomu nechávali jakžtakž volný průběh..beru listovku, piju kontryhelový čaj. a brala jsem Femigard a zkoušela jsem si občas ovulační testy..

ahojky :mavam: taky si mooooc přeju aby to už vyšlo to čekání je únavný a pak to obrovský zklamání když ms dorazí :,( a navíc mi připadá že v mém okolí jsou ted jen samí těhulky jen já pořád nic..o tom kontryhelovým čaji jsem už něco málo slyšela na co vlastně je dobrý??

• Citovat
  • Upravit
Miliii
29.1.13 10:59
@Monika92 píše:
@Miliii to já čekám MS až někdy kolem 11.2., tak se modlím, aby to už vyšlo. Se sama sobě směju, že mám pomalu vybraný kočárek a ono furt nic a nic :cert: :mrgreen: Ovulaci vůbec nevím, kdy mám. Snažila jsem se ji vypátrat podle výtoku, ale nevím nevím. Zatím to ještě nechávám být, ani neberu vitamíny, nic, ale určitě k tomu už brzo dojde :) Začínám být z toho na hlavu :oops: :lol:

já byla nedávno na gyndě na roční prohlídce a tam jsem doktoru říkala že se snažíme tak mi právě doporučil tu kyselinu listovou a ještě vitamín E ten jsem si ještě nekoupila no a jinak mi řekl že jsem v pořádku i podle ultrazvuku takže že mě bude příště čekat už jako těhulku ;) a kolik ti je? jestli nevadí že se ptám :oops:

• Citovat
  • Upravit
598
29.1.13 11:00

Miliii

Zkus si najít tady na siskuzích o tom čaji je to pro zvětšení sliznice před ovulací a někomu to zas pomáhá aby měl pravidelnou MS je to na více věcí zkárka takový čaj na ženské orgány aby fungovaly.. ;) já už jsem si zvykla, že když vlezu na fb tak mám všude jen fotky miminek od kámošek anebo fotek z ultrazvuků už začínám být snad i imunní vůči tomu..ale je to děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
29.1.13 11:05

@Miliii no, jestli se teď nezadaří, tak si pro tu listovku asi skočím :lol:
O kontryhelu jsem tady taky hodně četla…

@Ivíííí ahojky :mavam:

Holky nejste sami, kterým přijde, že všichni kolem těhotní a rodí. Já se před pár dny zase rozněžnila nad fotkama holčičky spolužačky, achjo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miliii
29.1.13 11:05
@Ivíííí píše:
Zkus si najít tady na siskuzích o tom čaji je to pro zvětšení sliznice před ovulací a někomu to zas pomáhá aby měl pravidelnou MS je to na více věcí zkárka takový čaj na ženské orgány aby fungovaly.. ;) já už jsem si zvykla, že když vlezu na fb tak mám všude jen fotky miminek od kámošek anebo fotek z ultrazvuků už začínám být snad i imunní vůči tomu..ale je to děs

mrknu se díky :kytka: já si ted právě ve zdravíčku koupila taky nějakej bylinnej čajík je to nějakej dlouhej cizí název a píšou tam že je to na ženský orgány aby správně fungovali :nevim: takže uvidíme. no mě právě před týdnem oznámila moje sestra že se začnou snažit o třetí takže celkem pro mě rána né že bych jí to nepřála ale mám strach že se jim to povede dřív než nám a já pak z toho budu zničená.. :?

• Citovat
  • Upravit
5761
29.1.13 11:08
@Miliii píše: …a kolik ti je? jestli nevadí že se ptám :oops:

jo a je mi 21 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miliii
29.1.13 11:09

Holky mě vždycky nejvíc dostává jak ty feťačky atd. prostě jednou támhle někde ve křoví a hned jsou těhu a my co by jsme za to dali kdoví co nic… :evil:

• Citovat
  • Upravit
Miliii
29.1.13 11:09
@Monika92 píše:
jo a je mi 21 :andel:

jůů taky další mladá mamina mě je 23

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie