Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monika92 píše:
AhojkyMy se taky snažíme od října o druhé
@Miliii no taky to necháváme na náhodě, ale zase bych i ráda, kdyby se brzy zadařilo, jelikož mi v prosinci končí rodičák
Náš Daneček má 15m, taky jsem doufala, že druhé bude brzo, tak do konce roku 2012
![]()
@Monika92 píše:
@Miliii no taky to necháváme na náhodě, ale zase bych i ráda, kdyby se brzy zadařilo, jelikož mi v prosinci končí rodičákNáš Daneček má 15m, taky jsem doufala, že druhé bude brzo, tak do konce roku 2012
![]()
mě taky končí rodičák v prosinci
už jsem z toho taky nesvá ted v lednu jsme se snažili poctivě a stejně to nevyšlo
ms dorazila ted čekáme až mi skončí a zase nanovo, už jsem přemýšlela o tom že si začnu měřit bazální teplotu abych věděla kdy přesně mám ovulku (ikdyž to tak nějak přibližně tušim) a beru kyselinu listovou a ted jsem si i koupila nějakej bylinnej čaj který piju denně. čas letí a bohužel se to krátí a tím víc na to myslim ![]()
Ahojky,
můžu se přidat? o první miminko se snažíme od srpna 2012 a fakt už bych si přála kdyby to aspon v tomto roce vyšlo. Je můj obrovský sen mít dítě. zatím jsme tomu nechávali jakžtakž volný průběh..beru listovku, piju kontryhelový čaj. a brala jsem Femigard a zkoušela jsem si občas ovulační testy..
@Miliii to já čekám MS až někdy kolem 11.2., tak se modlím, aby to už vyšlo. Se sama sobě směju, že mám pomalu vybraný kočárek a ono furt nic a nic
Ovulaci vůbec nevím, kdy mám. Snažila jsem se ji vypátrat podle výtoku, ale nevím nevím. Zatím to ještě nechávám být, ani neberu vitamíny, nic, ale určitě k tomu už brzo dojde
Začínám být z toho na hlavu
![]()
@Ivíííí píše:
Ahojky,
můžu se přidat? o první miminko se snažíme od srpna 2012 a fakt už bych si přála kdyby to aspon v tomto roce vyšlo. Je můj obrovský sen mít dítě. zatím jsme tomu nechávali jakžtakž volný průběh..beru listovku, piju kontryhelový čaj. a brala jsem Femigard a zkoušela jsem si občas ovulační testy..
ahojky
taky si mooooc přeju aby to už vyšlo to čekání je únavný a pak to obrovský zklamání když ms dorazí
a navíc mi připadá že v mém okolí jsou ted jen samí těhulky jen já pořád nic..o tom kontryhelovým čaji jsem už něco málo slyšela na co vlastně je dobrý??
@Monika92 píše:
@Miliii to já čekám MS až někdy kolem 11.2., tak se modlím, aby to už vyšlo. Se sama sobě směju, že mám pomalu vybraný kočárek a ono furt nic a nic![]()
Ovulaci vůbec nevím, kdy mám. Snažila jsem se ji vypátrat podle výtoku, ale nevím nevím. Zatím to ještě nechávám být, ani neberu vitamíny, nic, ale určitě k tomu už brzo dojde
Začínám být z toho na hlavu
![]()
já byla nedávno na gyndě na roční prohlídce a tam jsem doktoru říkala že se snažíme tak mi právě doporučil tu kyselinu listovou a ještě vitamín E ten jsem si ještě nekoupila no a jinak mi řekl že jsem v pořádku i podle ultrazvuku takže že mě bude příště čekat už jako těhulku
a kolik ti je? jestli nevadí že se ptám ![]()
Zkus si najít tady na siskuzích o tom čaji je to pro zvětšení sliznice před ovulací a někomu to zas pomáhá aby měl pravidelnou MS je to na více věcí zkárka takový čaj na ženské orgány aby fungovaly..
já už jsem si zvykla, že když vlezu na fb tak mám všude jen fotky miminek od kámošek anebo fotek z ultrazvuků už začínám být snad i imunní vůči tomu..ale je to děs
@Miliii no, jestli se teď nezadaří, tak si pro tu listovku asi skočím ![]()
O kontryhelu jsem tady taky hodně četla…
@Ivíííí ahojky ![]()
Holky nejste sami, kterým přijde, že všichni kolem těhotní a rodí. Já se před pár dny zase rozněžnila nad fotkama holčičky spolužačky, achjo… ![]()
@Ivíííí píše:
Zkus si najít tady na siskuzích o tom čaji je to pro zvětšení sliznice před ovulací a někomu to zas pomáhá aby měl pravidelnou MS je to na více věcí zkárka takový čaj na ženské orgány aby fungovaly..já už jsem si zvykla, že když vlezu na fb tak mám všude jen fotky miminek od kámošek anebo fotek z ultrazvuků už začínám být snad i imunní vůči tomu..ale je to děs
mrknu se díky
já si ted právě ve zdravíčku koupila taky nějakej bylinnej čajík je to nějakej dlouhej cizí název a píšou tam že je to na ženský orgány aby správně fungovali
takže uvidíme. no mě právě před týdnem oznámila moje sestra že se začnou snažit o třetí takže celkem pro mě rána né že bych jí to nepřála ale mám strach že se jim to povede dřív než nám a já pak z toho budu zničená.. ![]()
@Miliii píše: …a kolik ti je? jestli nevadí že se ptám
jo a je mi 21 ![]()
Holky mě vždycky nejvíc dostává jak ty feťačky atd. prostě jednou támhle někde ve křoví a hned jsou těhu a my co by jsme za to dali kdoví co nic… ![]()
Ahoj děvčata především snažilky
taky se snažíte o přírůstek do vaší rodiny?
pojďte společně čekat na ty dvě vysněné čárečky. 
ale věřim že v tomto roce už se to určitě povede!
a co vy? jak dlouho se snažíte? a co všechno proto děláte?

My se snažíme o druhé od října 2012 zatim bez úspěchu
Příspěvek upraven 30.01.13 v 11:27