Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám asi blbý dotaz, neboť už jedno dítě mám, ale asi jsem doteď nikdy necítila ovulaci.
Ve zkratce: Měla jsem PCO, pak laparoskopie a hned IUI a otěhotněla jsem. Po porodu hned antikoncepce a teď jsem první měsíc bez antikoncepce a ráno ze mě vypadlo něco, co vypadalo jako malá hlenová zátka. Dneska mě celý den píchá v podbřišku a jsem docela nafouklá. Je to ovulace a plodný hlen? ![]()
Překvapilo mne to množství toho hlenu a že to je takto naráz ![]()
Bylo to fakt jako když odchází zátka ![]()
@terkamo ty tak to neporadim, ja zas nevim jak vypada odchod zátky
no ale ja mám ovu hlen jako když se vysmrkáš
asi tak ![]()
Aha, já myslela, že už mimčo máš ![]()
No tak hlenová zátka vypadá jako velikej, ale fakt velikej smrkanec, kterej nejde ani „utrhnout“, pardon za detailní popis ![]()
No a já dneska měla právě takovej větší smrkanec
No a já mela presne takový ovu hleny
tak aspon budu vedet jak vypada zatka a ty jak ovu hlen
![]()
Holky, jak teda poznám rozdíl, mezi ovulačním hlenem, nebo těhotenskou zátkou? Dnes ráno jsem měla právě onen průhledný hlen, jak je popisován výše. Brala jsem antikoncepci a od nového roku jsem vysadila, tak jestli je to známka ovulace, nebo těhotenství? Děkuji předem ![]()
@Anonymní píše:
Holky, jak teda poznám rozdíl, mezi ovulačním hlenem, nebo těhotenskou zátkou? Dnes ráno jsem měla právě onen průhledný hlen, jak je popisován výše. Brala jsem antikoncepci a od nového roku jsem vysadila, tak jestli je to známka ovulace, nebo těhotenství? Děkuji předem
Tak těhotenská zátka odchází někdy kolem 38.-40.tt,to budeš mít těžko ovulační hlen. A obráceně. To mělo být jen přirovnání, co psaly ženské výše
@Anonymní píše:
Holky, jak teda poznám rozdíl, mezi ovulačním hlenem, nebo těhotenskou zátkou? Dnes ráno jsem měla právě onen průhledný hlen, jak je popisován výše. Brala jsem antikoncepci a od nového roku jsem vysadila, tak jestli je to známka ovulace, nebo těhotenství? Děkuji předem
Ovulace
To by zhruba vycházelo
Těhotná by jsi ještě ani nestihla být ![]()
@Anonymní píše:
Zatka odchazi pred porodem, to asi nebude ona ![]()
měla jsem asi na mysl hlen po otěhotnění, už tady podobné diskuze byly, ale jasno nemám, akorát v tom mám guláš. Rozdíl, mezi ovulačním hlenem a hlenem po otěhotnění, nevím, jestli to píšu správně