Plodný hlen jako hlenová zátka?

620
28.1.13 16:03

Plodný hlen jako hlenová zátka?

Ahoj holky, mám asi blbý dotaz, neboť už jedno dítě mám, ale asi jsem doteď nikdy necítila ovulaci.
Ve zkratce: Měla jsem PCO, pak laparoskopie a hned IUI a otěhotněla jsem. Po porodu hned antikoncepce a teď jsem první měsíc bez antikoncepce a ráno ze mě vypadlo něco, co vypadalo jako malá hlenová zátka. Dneska mě celý den píchá v podbřišku a jsem docela nafouklá. Je to ovulace a plodný hlen? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5130
28.1.13 16:39

Kolik jsi dc? pokud cca v pulce tak by to mohlo byt ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
28.1.13 16:57

Jsem přesně 15dc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
28.1.13 17:02

No tak je to klidne možné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
28.1.13 17:16

Překvapilo mne to množství toho hlenu a že to je takto naráz 8o
Bylo to fakt jako když odchází zátka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
28.1.13 18:29

@terkamo ty tak to neporadim, ja zas nevim jak vypada odchod zátky :-) no ale ja mám ovu hlen jako když se vysmrkáš :oops: :mrgreen: asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
28.1.13 18:50

Aha, já myslela, že už mimčo máš :lol:
No tak hlenová zátka vypadá jako velikej, ale fakt velikej smrkanec, kterej nejde ani „utrhnout“, pardon za detailní popis :oops:
No a já dneska měla právě takovej větší smrkanec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
28.1.13 18:54

No a já mela presne takový ovu hleny :oops: tak aspon budu vedet jak vypada zatka a ty jak ovu hlen :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
28.1.13 19:00

No tak super, mám ovu hlen poprvé, tak budu vědět co a jak 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.19 13:57

Holky, jak teda poznám rozdíl, mezi ovulačním hlenem, nebo těhotenskou zátkou? Dnes ráno jsem měla právě onen průhledný hlen, jak je popisován výše. Brala jsem antikoncepci a od nového roku jsem vysadila, tak jestli je to známka ovulace, nebo těhotenství? Děkuji předem :)

• Citovat
  • Upravit
14376
16.1.19 13:59
@Anonymní píše:
Holky, jak teda poznám rozdíl, mezi ovulačním hlenem, nebo těhotenskou zátkou? Dnes ráno jsem měla právě onen průhledný hlen, jak je popisován výše. Brala jsem antikoncepci a od nového roku jsem vysadila, tak jestli je to známka ovulace, nebo těhotenství? Děkuji předem :)

Tak těhotenská zátka odchází někdy kolem 38.-40.tt,to budeš mít těžko ovulační hlen. A obráceně. To mělo být jen přirovnání, co psaly ženské výše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9794
16.1.19 14:00
@Anonymní píše:
Holky, jak teda poznám rozdíl, mezi ovulačním hlenem, nebo těhotenskou zátkou? Dnes ráno jsem měla právě onen průhledný hlen, jak je popisován výše. Brala jsem antikoncepci a od nového roku jsem vysadila, tak jestli je to známka ovulace, nebo těhotenství? Děkuji předem :)

Ovulace ;) To by zhruba vycházelo ;) Těhotná by jsi ještě ani nestihla být :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
16.1.19 14:43
@Anonymní píše:

Zatka odchazi pred porodem, to asi nebude ona :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.19 14:45

omlouvám se, popletla jsem pojmy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.19 14:47

měla jsem asi na mysl hlen po otěhotnění, už tady podobné diskuze byly, ale jasno nemám, akorát v tom mám guláš. Rozdíl, mezi ovulačním hlenem a hlenem po otěhotnění, nevím, jestli to píšu správně

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex