Chci, aby přítel odešel

Anonymní
10.2.11 14:13

Chci aby přítel odešel

Ahoj omlouvám se za anonymitu,ale bojim se že si to přítel přečte.
Jsme spolu 5let a máme spolu 3letého syna.Už přes rok spolu žijeme spíš jak spolubydlící.A já dál nechci v tomto vztahu pokračovat.Jenže mě nenechá odejít.I kdyby měl použít násilí.A vím že je toho schopný.A když už by mě nechal jít tak bez syna a on moc dobře ví,že kluka bych mu nenechala.
Nevím co mám dělat.Vím že by odešel kdybych mu přišla na nevěru,jenže jsem nikdy na nic nepřišla.Vše si střeží.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16557
10.2.11 14:18

Anonymní a nedá e to ještě řešit jina,než tím odchodem?To je vždycky až ta poslední možnost,když všechno ostatní selže :nevim: Ale pokud už dál takový spíš kamarádský vztah udržovat nechceš,tak co zkusit odejít,když je manžel v práci?Teda pokud kam odejít máš.Zbalit sebe i malýho a jít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.11 14:24

Mám kam jít jenže ono to není jednoduchý.Hned vedle nás bydlí jeho příbuzní a ty by mu to hned volali.Jsou neustále doma.A on je schopný z práce přijet do deseti minut i kdyby o ni měl přijít.
Jaké jiné řešení máš na mysli,možná jsem schopná ho začít milovat zase a dát to dokupy.

• Citovat
  • Upravit
8911
10.2.11 14:24
mahdalka píše:
Anonymní a nedá e to ještě řešit jina,než tím odchodem?…

Ehmm, teda já bych nežila s někým, ze kterého bych měla strach, aby mi neublížil, pokud bych snad udělala něco, co mu není vhod (např. ten odchod). :nevim:

Btw, pokud zakladatelko už nechceš zůstat a na vztahu zapracovat, chceš odejít a jen se bojíš, že bude přítel řádit, tak pak je to podle mě jen otázka pečlivě připraveného plánu, ne? :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35861
10.2.11 14:30

A to nechodíš nikdy ven? Vzala bych batoh a šla i s děckem, pro věci se můžeš přece vrátit s někým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.11 14:30

Vymyšlený plán jsem už měla.Když odešel do práce,příbuzenstvo někde na návštěvě a já si chtěla honem zpakovat,jenže ouha klíče v zámku a přítel za dveřmi.Vyrazili ho z práce.Když zjistil co mám v plánu bylo zle.A od té doby nás hlídá jeho rodinka.Ptala jsem se i na PČR ale tam mi řekli,že pokud mi něco neudělá tak mi nepomůžou.

• Citovat
  • Upravit
Bin
465
10.2.11 14:31

pokud bych se bála násilí ze strany přítele od kterého chci odejít, vzala bych si k odstěhování pár kamarádů - jednak jako svědky a jednak na svou ochranu. pokud nemáš takový kamarády, řešila bych to třeba i s policií, musím říct, že v těcho případech už dost pomáhají…naštěstí. na rovinu bych mu řekla, že odcházím a musí se s tím srovnat. pokud by měl nějaký problém se s tím srovnat, je to na návštěvu psychologa. žít celý život vedle někoho, koho nemám ráda a navíc se ho bojím…to dopadá špatně a na to bych teda nečekala!

tak hodně eneregie přeju! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
10.2.11 14:33

aha…tak teď čtu, že Ti policie nepomůže…hmm, narazilas na špatný policajty…tak pak bych je zavolala přímo ve chvíli, kdy bych odcházela a on by v odchodu bránil…trochu psycho, ale když to nejde jinak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.2.11 14:35

Hele, to je otázka jen dostatečně dobré přípravy. Nebo fakt chceš říct, že nejdeš s dítětem ani na nákup? Respektive, pokud ano, tak to příbuzní telefonují příteli? 8-o

Sežeň si někoho, kdo tam pro tebe přijde. Hodně svalnatý kamarád, při nejhorším někdo ze security agentury. Pozvi rodiče/sourozence na návštěvu, zabalte pět-švestek během 30minut (místo pití kávy a zákusků) a vypadněte. Toho si nemůže nikdo všimnout a i kdyby ano, tak snad by přítel nedělal scény před tvojí rodinou, případně by mu dal securiťák do huby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
10.2.11 14:36

ahoj omlouvám se chtěla jsem přispět jinam ale jak si mi to přeskočilo sem.Ještě jednou se omlouvám. :oops: Už jsem to vymazala.
Jinak zakladetelko a co tvá rodina ta ti nepomůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.11 14:36

omlouvám se za anonymitu

já se taky bála odejít, domluvila jsem se s kamarádama, vysvětlila o co jde a oni ve smluvenou dobu - kdy nebyl doma přijeli a pomáhali mi. Ouha, vrátil se, honička po sídlišti, až na sebe vytáhli zbraně :-( naštěstí se nic nestalo a po honičce v autech se nám podařilo utéct. Věci už jsem nikdy neviděla (čert je vem) a jeden z chlapů mě nastěhoval k sobě a hlída a hlídal a hlídá si i se synem do dnes!!!

hodně štěstí je to boj a nervy!!!

• Citovat
  • Upravit
5579
10.2.11 14:37

Bez pryc, nerikej, ze rodinka s tebou chodi na nakupy, ven s ditkem do parku atd. Je spousta normalnich pochuzek kam chodis i s ditkem a nedoprovazi te jeho ochranka.
Vzala bych batoh, dite a sla.
Klidne bez veci, pises ze mas kam jit, pro veci se muzes vratit pozdeji s nekym, kdo te kdyztak ubrani.
S chlapem kteryho se bojim bych byt nemohla.
A jinak kamaradka taky mela takovyho jak ty popisujes, vyhrozoval atd. Jednoho dne se proste i s triletou dcerou sbalila jako na nakup a uz se nevratila, hned podala k soudu nejaky ten navrh na svereni ditete do pece nebo co to je, aby ji malou nikdo nemohl sebrat a zustala u rodicu.
Chlap velmi rychle prestal vyhrozovat a nakonec se v ramci moznosti domluvili a vse probehlo relativne v klidu.
Tak neboj a bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
10.2.11 14:38

No, myslím, že ti stačí modřinka a udání (on s největší pravděpodobností vyfasuje jen dva roky podmínky) ale syn bude rozhodně ve tvé péči.Takže pokud má nějaké násilnické sklony, tak je využij :-/(stačí když tě jen trochu víc čapne za ruku-obtisk prstů jak vyšitý)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.11 14:38

Nemám nikoho kdo by mi pomohl odejít,jinak bych už to dávno udělala.A zaplatit si to nemůžu nemám skoro žádné finance.
Rodiče o tom ví,jen je to s nimi složitý-jsou nemocní takže nemůžou pomoct.
Nejradši bych byla kdyby si našel jinou a měl dal pokoj

• Citovat
  • Upravit
35861
10.2.11 14:40
Anonymní píše:
Nemám nikoho kdo by mi pomohl odejít,jinak bych už to dávno udělala.A zaplatit si to nemůžu nemám skoro žádné finance.
Rodiče o tom ví,jen je to s nimi složitý-jsou nemocní takže nemůžou pomoct.
Nejradši bych byla kdyby si našel jinou a měl dal pokoj

No a chodíš ven s dítětem?

A ještě nechápu ten název, chceš odejít ty, nabo má odejít on? Kdo u koho bydlí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí