Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jasně že bude zapírat, dokud nepředložíš důkaz, bude zapírat. Jinak je to debil. O mimino se nepokoušej, dokud nebudeš vědět, co a jak. Čas od času mu nech dítě a vyraž ven sama. Případně ho můžeš sledovat. Já kdybych už to věděla, tak bych potřebovala důkaz, ale už bych mu nevěřila.
Lže a zapírá, v tomhle jsou chlapi mistři. Je mi Tě moc líto, ale hlavu vzhůru, copak si zaslouží, aby ses kvůli němu trápila??? A další miminko? Zatím bych do toho ani omylem nešla, že ho chce on? To je asi snaha si Tě ještě víc doma pojistit…a on si bude vyš.kávat jinde? Ne a rozmysli se, jak dál…
Achjo, ti chlapi snad nepřemýšlí hlavou nebo co
![]()
Je mi líto. Zažila jsem něco podobného. Taky jsem mu omlátila mobil o hlavu a zapíral a zapíral. Taky se máme snažit o druhé mimi. Několikrát mi slíbil, že toho nechá a skutek utekl.
Řešíme to už nějakou tu dobu a nějak jsme se zatím nedobrali žádného řešení, největší problém je v tom, že už mu prostě nevěřím a ani nebudu ![]()
Udělej co píše Ynax, vraž mu dítě a jdi se pobavit sama. Ideálně se domluv s někým a předstírej, že si s někým dopisuješ, zkrátka probudit žárlivost, aby věděl, jaké to je i z druhé strany.
Právě,že už mu nevěřím a jen hledám dukazy.Sledování asi ničemu nepomůže,z práce chodí rovnou domů a do hospody už taky ne.Ale s tou dotyčnou se může scházet kdy chce.Je to totiž přítelkyně jeho otce,o pár let mladší než jsem já.Ona to právě proto popírá,že ví,že on by ji vyhodil z baráku.čekám na příležitost a ještě zatlačím na ni,že to povím jejímu a ona zůstane bez domova a ještě bez dítěte.zatím se mi bohužel nenaskytla příležitost,ale přísahá co může že s ním nikdy nic neměla.Tak jsem z toho jelen ale ta SMS se tam přece nemohla dostat jen tak.Kdybych se nestyděla,tak od něj hned odejdu ale stydím se a mám strach odejít
Jsem strašně zklamaná,od té neděle na to pořád myslím,brečím a nemůžu se s tím vyrovnat.Já druhé za těchto podmínek taky nechci.Na Štepána šel sám beze mě na diskotéku i když jsem ho prosila,at nechodí,že nemůžu chodit (už 2měsíce mám ortézu).pak se to uklidnilo a ted toto ![]()
Ty jo tak to je divnýýý ne…bože on podvadi jako nejen Tebe ale i svého otce??? tak já nevím asi bych je konfrontovala všehcny 4…to je nechutny…je mi Te lito ale pokud je to pravda tak si vem jesli s nim chces jeste byt…
ahoj, tak tvůj partner se pravděpodobně hlásí k heslu: Zatloukat, zatloukat, zatloukat… Pokud si to opravdu četla a on dělá že o ničem neví, tak je to jasný… Nevěřila bych mu ani slovo a o druhý miminko bych se vůbec nesnažila… Kdyby se to stalo mě, tak bych spakovala buď jeho a nebo sebe a dítě, a už bych ho nechtěla vidět… ale každý to může vzít trochu jinak… Já bych to ale nepřekousla ![]()
smutná píše:
Právě,že už mu nevěřím a jen hledám dukazy.Sledování asi ničemu nepomůže,z práce chodí rovnou domů a do hospody už taky ne.Ale s tou dotyčnou se může scházet kdy chce.Je to totiž přítelkyně jeho otce,o pár let mladší než jsem já.Ona to právě proto popírá,že ví,že on by ji vyhodil z baráku.čekám na příležitost a ještě zatlačím na ni,že to povím jejímu a ona zůstane bez domova a ještě bez dítěte.zatím se mi bohužel nenaskytla příležitost,ale přísahá co může že s ním nikdy nic neměla.Tak jsem z toho jelen ale ta SMS se tam přece nemohla dostat jen tak.Kdybych se nestyděla,tak od něj hned odejdu ale stydím se a mám strach odejít
Odejít je asi předčasné, nemyslíš?? Viděla jsi jen jednu SMS, kterou sis mohla vyložit třeba jinak. Nevím, psané slovo někdy zkresluje.
Tím se tvého nezastávám. Uhodila bych na něj, žádala o vysvětlení, vyhrožovala třeba tím odchodem nebo promluvou s tchánem. Řeknu ti, že je to pěkný svinstvo teda
![]()
Takovéhle nány nesnaším fakt, jak některá vůbec muže spát s ženatým chlapem když ví, že má doma manželku a dítě
Ale pokuď chlap zapírá, brala bych to spíše jako dobré znamení, protože kdyby mu na tobě nezáleželo a nemiloval tě, tak se přizná.
Anonymni:I odchodem i vyhrožování mu přes tchána jsem to už zkusila.tchán by se mi prý vysmál,že nemám důkaz (což je fakt,tu SMS hned smazal) a o odejití ví,že nemám kam.
Jako přesně tak na druhou stranu je teda uplnej debil ze to v tom mobilu nesmaze to snad neni mozny…pak je taky to ze mu ctes v mobilu…tim ho neomlouvam..jestli je to pravda tak bych se v prvni rade postarala o to aby se to dozvedel tchan a mlada slecna nechutna vystrelila jak namydlenej blesk…jinak asi budete celkem mladi jinak nechapu…podle me chlap co jde na diskoteku je bud mladej nebo extra nevybourenej…nechapu co tam tak asi dela… ![]()
jinak těžko říct jestli zapírá kvůli manželce nebo otci…to je pak na nic…a jak se k tobe chova od ty doby co to prasklo??? Jako je videt ze ma vycitky a dela pro tebe prvni posledni nebo jak?
Laskecka:Ona má 5letou dceru s jeho otcem,a má strach,že když neco provede,tak ji vyhodi a malou už neuvidí.Tak kravka taky zatlouká co může aby se v baráku udržela zuby nehty.On mi doslova řekl:Když ti to uleví,tak se ti přiznám.ale neudělal jsem to.tak zase nevím,jak na tom jsem.Záleží mu hlavně na prckovi,protože kdyby na to došlo a já odešla s malým,tak je to hodně daleko,přes 100km a to by ho nevídal tak často.tak podle mě má z tohoto strach a nechce to přiznat.
ahoj, docela silné kafe po ránu, někteří chlapi by potřebovali dostat lopatou po hlavě…v horších případech ,vykastrovat.
Myslím, že to že tě podvání není nic neobvyklého, bohužel to tu je často psáno a když 3 měsíce spolu nespíte, tak mu to chybí a nenapadlo ho nic lepšího než to hledat jinde
fakt dobrý…
záleží na tom, co chceš ty, pokud ho chceš zpátky, odpusť všechno, jinak to nemá smysl.
ů
Příspěvek upraven 11.02.11 v 10:01