Nevěra na mateřské

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
10.2.11 11:26
lumáťa píše:
Přesně :palec:
brouczek píše:
Ach jo to věčné projíždění mobilů :evil: To nedělám a je mi fajn..

to je fajn pro ty co nevěru hodlaj tolerovat tak je pro ně snažší nevědět .

Zakladatelko udělala si chybu že si s tim hned přišla,měla si raději číhat.věřím tomu že ted už si daj bacha :wink: .Stejně bych to tak nenechala a s onou slečnou bych si promluvila velmi rázně.Ona neví že dukazy nemáš.oni nemužou vědět jak dlouho o tom už víš.Pěkně bych je podusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
10.2.11 11:29
Anonymní píše:
nějak mi ty počty nesedí, dítěti je rok a půl, tedy něco kolem 18m. od jeho 15m jsi chodila do práce a 3 měsíce jsi doma? Tak jak dlouho jsi do tý práce chodila, aby si zvyknul na to že nejsi doma. To jen na okraj a mimo téma!

No malému bylo 15m kdyz jsem nastupovala,to byl říjen.V prosinci se mi to stalo.Tak už jsem doma prosinec,leden a ještě celý unor budu.V březnu snad už zase nastoupím.No a malému bylo 21.1. 19m. Tak snad jsem to napsala správně.

• Citovat
  • Upravit
2803
10.2.11 11:30
smutná píše:
lumáťa píše:
Tak co to teda bylo za zprávu ?!
Co když to nic neznamenalo ? Co když ti opravdu nevěrný není ??????!!!!!
smutná píše:
Zebra:To jsem si právě vydedukovala,že jsou to odeslané uložené zprávy.Jenže:On tvrdí,že se mu odeslané SMS do mobilu neukládají,ani prý neví jak to změnit - anglicky taky neumí.Zkusil mi poslat zpravu z obou SIM -mobil je na 2simky a ani jedna z tech odeslanych SMS se mu do mobilu neuložila.To je na tom divné.
Já bych mu nevěru právě asi nedokázala odpustit,vždyž už jen tyto dny od neděle jsou pro mě utrpením,kdy se lítost střídá s nenávistí a de facto mi to ani jeden nepotvrdil.
NO to kdybych právě věděla,tak se nemusím už pátý den trápit!!!On tvrdí,že ani nevěděl,že tam tu SMS má,ale někde se tam vzít musela.A když je v ULOŽENÝCH ODESLANÝCH,tak ji asi nekomu odeslat musel.A příjemce je tam už uvedený,takže musela být i doručena.Ježiš kdyby se tak mohl vrátit čas a tuhle SmS nikdo nenapsal! :nevim:

Tak co s tím jako hodláš dělat ? Bydlení nemáš, jak jsi psala, takže nemáš kam jít. Do práce jít nemůžeš, když máš tak malé dítě… nebo jo ? Jak jsem ti už psala: máš dvě možnosti: zůstat nebo odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
10.2.11 11:31

Upřímně to co já osobně na tom nechapu je jedna věc:
proč když má něco takovýho v mobilu a ví o tom by Ti řekl ať mu přečteš smsku tak zprominutim je bud pitomej a nebo fakt nekeca nic s ni nemel a to proc to tam je je ulet…mozna to chtel nekdy poslat v nejake debilni chvilce a neposlal…proto ulozena…me se takto ukladaji koncepty a taky sem to nevedela…C****hlap kterej si dopisuje s milenkou si mobil sakra hlida

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
10.2.11 11:31
Anonymní píše:
Anonymní píše:
nějak mi ty počty nesedí, dítěti je rok a půl, tedy něco kolem 18m. od jeho 15m jsi chodila do práce a 3 měsíce jsi doma? Tak jak dlouho jsi do tý práce chodila, aby si zvyknul na to že nejsi doma. To jen na okraj a mimo téma!
Nechodil,protože měl od července až do začátku ledna neschopenku.Měl zlomenou pravou ruku a v ní dráty.Tak jsem šla právě od října do práce,a on hlídal.Až do prosince,kdy jsem si vyhodila koleno a s praci byl šmitec.Ted už zase od začátku ledna do práce chodí .
snad to píšu dost srozumitelně,uplne se mi klepou ruce a mozek určo taky :pocitac:
a on do práce nechodí?
  • Citovat
  • Upravit
144
10.2.11 11:33
Rozhodně bych neprojížděla mobil :twisted: zařídila bych si to jinak, navíc manžel není debil aby si nechával v mobilu zprávy od milenek :twisted:
Jo a rozhodně se tady nechci s nikým hádat takže se už prosím do mě nenavážej, díky :-D
Anonymní píše:
Musím říct, že souhlasím s tím, co napsala vegiska :palec: :palec:Brouczek, přečti si radši pořádně celou diskusi. Jistě by ti bylo příjemné, kdybys manželovi dělala fullservis a on ti zahýbal někde jinde. Ty bys určitě byla hrdá a do mobilu se nepodívala a dělala bys ze sebe blbce :pocitac: On tom tahle diskuse NENÍ!!

Příspěvek upraven 10.02.11 v 11:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048

Nevim proc v tom slovu chlap mam ty hvezdicky :-D ale nic sprostyho tam nebylo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
Dice píše:
proč když má něco takovýho v mobilu a ví o tom by Ti řekl ať mu přečteš smsku tak zprominutim je bud pitomej a nebo fakt nekeca nic s ni nemel a to proc to tam je je ulet…mozna to chtel nekdy poslat v nejake debilni chvilce a neposlal…proto ulozena…me se takto ukladaji koncepty a taky sem to nevedela…C****hlap kterej si dopisuje s milenkou si mobil sakra hlida

když mu během 5 let do mobilu nekoukla,tak bych to spíš viděla na to že to nečekal a zapoměl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
Kamča.dalmatinka píše:
lumáťa píše:
brouczek píše:

Zakladatelko udělala si chybu že si s tim hned přišla,měla si raději číhat.věřím tomu že ted už si daj bacha :wink: .Stejně bych to tak nenechala a s onou slečnou bych si promluvila velmi rázně.Ona neví že dukazy nemáš.oni nemužou vědět jak dlouho o tom už víš.Pěkně bych je podusila

Já vím,že to byla chyba,ale když jsem se to dozvěděla,tak jsem prostě už nebyla schopná dál uvažovat a hned jsem chtěla vědět,na čem jsem.Dala jsem mu mobil do ruky at si to precte,a za chvilku mi ho vratil se slovy:Je,ja jsem to omylem smazal.
Prostě si neumím zachovat v takového situaci chladnou hlavu :cry:

• Citovat
  • Upravit
5527
10.2.11 11:36
lumáťa píše:Četla jsem, že 80%mužů je v manželství nevěrných a 60%žen. A nejvíce mužů je nevěrných, když mají ženu doma na mateřský :pocitac:

Jo, tak tohle nás tady všechny uklidnilo :lol: :lol: :lol:

Prožila jsem si něco podobného jako zakladatelka. Víc nepátrám a snažím se na to nemyslet. Přeji hodně sil. Když se rozhodneš odejít, moc si tím nepomůžeš - dítěti vezmeš skvělého tátu, sama se budeš trápit ještě víc a navíc… i když si někoho jiného najdeš, kde bereš jistotu, že ti neudělá to stejné, ne-li něco horšího? Lumáťa píše, že zahýbá 80% chlapů. Já při mém štětí nemám šanci narazit na někoho ze zbývajících 20%. Jestli věříš tomu, že ty ano, pak jdi do toho a odejdi, ale bude to nejspíš z bláta do louže. Ty, které tady píší, že za toho svého můžou dát ruku do ohně, a že by ho okamžitě hnaly, kdyby jim toto udělal…kde berou jistotu, že právě ten jejich se teď někde nekurví s jinou? Nikdy nemáš jistotu. Věřit můžeš jenom sama sobě. HOrší by bylo, kdyby se do ní zamiloval a tahal se s ní i před ostatními. Asi jsem tě moc neuklidnila, ale snaž se na to nemyslet a trápit se co nejmíň. Vím, že se to lehko řekne, ale ono fakt nic jiného nezbyde. Nebo pak teda odejít, ale - upřímně - komu tím pomůžeš? Posílám hodně síly!!! Hlavně o tom mluv - třeba tady nebo s nějakou hoooodně dobrou kamarádkou, a nedus to v sobě, jinak se z toho zblázníš!!!!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
10.2.11 11:39
Dice píše:
proč když má něco takovýho v mobilu a ví o tom by Ti řekl ať mu přečteš smsku tak zprominutim je bud pitomej a nebo fakt nekeca nic s ni nemel a to proc to tam je je ulet…mozna to chtel nekdy poslat v nejake debilni chvilce a neposlal…proto ulozena…me se takto ukladaji koncepty a taky sem to nevedela…C****hlap kterej si dopisuje s milenkou si mobil sakra hlida

Dice:ON mi právě pořád tvrdí,že o té SMS vubec NEVÍ.že neví kde se tam vzala,že on ji neposilal,ani ji neprijal a mobil že nikomu nepůjčuje.
U me v mobilu kdyz neco ulozim do konceptu,tzn.nepošlu to,tak tam neni ani telefonni cislo.Ulozi se mi jen ciste ta zprava bez prijemce.On uz tam prijemce mel a bylo to v poslanych uloženych.
potrebuju zjistit jak se rekne koncept zprav anglicky,jestli to tam v mobilu nekde bude mit.Dnes odpo mi mobil pry pujci at si zkousim ukladat koncepty i posilat zpravy kde se zobrazi.A at si zkusim nastavit ukladani poslanych zprav.jako kdyby mel cesky mobil tak je to o moooc jednodušši :cry:

• Citovat
  • Upravit
48576
10.2.11 11:39
smutná píše:
Kamča.dalmatinka píše:
lumáťa píše:
brouczek píše:

Já vím,že to byla chyba,ale když jsem se to dozvěděla,tak jsem prostě už nebyla schopná dál uvažovat a hned jsem chtěla vědět,na čem jsem.Dala jsem mu mobil do ruky at si to precte,a za chvilku mi ho vratil se slovy:Je,ja jsem to omylem smazal.
Prostě si neumím zachovat v takového situaci chladnou hlavu :cry:

tak jestli tady tomu někdo věří že nepodváděl,tak je na hlavu padlej.hned to smazal aby si neměla dukaz a bude se tě ještě snažit přesvědčit že to nepsal a nebo to nebylo jeho.To je snad dost jasnej dukaz!

Já bych jim rozbilu hubu oboum :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.2.11 11:40
smutná píše:
Zebra:To jsem si právě vydedukovala,že jsou to odeslané uložené zprávy.Jenže:On tvrdí,že se mu odeslané SMS do mobilu neukládají,ani prý neví jak to změnit - anglicky taky neumí.Zkusil mi poslat zpravu z obou SIM -mobil je na 2simky a ani jedna z tech odeslanych SMS se mu do mobilu neuložila.To je na tom divné.
Já bych mu nevěru právě asi nedokázala odpustit,vždyž už jen tyto dny od neděle jsou pro mě utrpením,kdy se lítost střídá s nenávistí a de facto mi to ani jeden nepotvrdil.

To je divný s těma odeslanýma sms :think: Tak možná nezbývá než to nechat zatím a počkat, než abys dělala nějaký důležitý rozhodnutí bez jistoty :nevim: Nezávidím ti ty nervy, potkat to může každou z nás :-? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
10.2.11 11:43
Kamča.dalmatinka píše:
smutná píše:
Kamča.dalmatinka píše:
lumáťa píše:
brouczek píše:

Prostě si neumím zachovat v takového situaci chladnou hlavu :cry:

tak jestli tady tomu někdo věří že nepodváděl,tak je na hlavu padlej.hned to smazal aby si neměla dukaz a bude se tě ještě snažit přesvědčit že to nepsal a nebo to nebylo jeho.To je snad dost jasnej dukaz!

Já bych jim rozbilu hubu oboum :lol:

No však já už se na ni chystám.Už mi pije krev delší dobu.Holka si střádala už hodně dlouho a ted tomu nasadila korunu.Ona je z těch dvou psychicky slabší,takže znovu zatlačím na ni,ale tentokrát už z očí do očí a natvrdo jí pohrozím že to řeknu jejímu.V tu neděli jsme byli pryč,tak jsem ji hned volala a žadala vysvětlení,a od té neděle ji nechci videt.ale budu to muset udelat,naposledy a zkusit to na ni nejak hoodne psychologicky.Jenze jeste nevim jak :zed:

• Citovat
  • Upravit
9351
10.2.11 11:45
smutná píše:

Mám nokiu, ale třeba to tam bude podobný (jak nastavit uložení odeslaných sms)…
messaging (zprávy), message settings (nastavení zpráv), general settings (obecné nastavení), save sent messages (uložit odeslané sms) a tam máš „yes“ nebo „no“. Třeba to pomůže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí