Nevěra na mateřské

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
10.2.11 10:03

NEVĚRA JE PARAZIT A NENÍ NA NĚJ ŽÁDNÝ LÉK. CHTĚLO BY TO ABY JSI SE ZASTAVILA A PPŘEMÝŠLELA CO DÁL. JÁ TO UDĚLALA A ZAŽÁDALA JSEM SOUD O OPATROVNICTVÍ.Poradila bych ti aby jsi neútočila na to ženskou ale zkusila vyčkat co se bude dít. Příroda nás obdařila šestým smyslem a ten se nikdy neplete. Koukáním do mobilu jak jistě víš ubližuješ sama sobě,ale chápu že tě teď bude hlodat na jakým místě v jeho životě vlastně jsi.Zkus ale vydržet a počkat protože je danný že každá nevěra se jednou provalí. Až až se to stane ty budeš mít čisté svědomí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
10.2.11 10:03

Muj manžel dokáže byt taky pěkně nervní když se stane že není sex delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.2.11 10:04

On tedy souloží se svou nevlastní mámou? 8-o to je celkem hustý a jí bych konfrontoval a řekla že mám dukaz a že to řeknu tchánovi :wink:
S nim těžko říci,já už bych ho vykopla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.11 10:05
valkil píše:
A co má za předpotopní mobil, že hledáš ve starých zprávách tu nově došlou?Tak a teď tu o Karkulce…

Heleďte, o tom tahle diskuse není, ne?? Není to zakladatelčina věc, kde přišla k té zprávě?? Já jsem před časem založila podobnou diskusi a přesně takové reakce jsem tam taky měla :cert: Co je komu do toho. Já jsem přišla na podezřelou zprávu tak, že si šel lehnout po noční a mě dal na hlídačku telefon, kdyby mu volal mistr. Došla mu zpráva od slečny, kterou měl ovšem uloženou pod jménem svého kamaráda :cert: :cert: Takže fakt ne každá holka, co otevře v mobilu protějšku nežádoucí sms, je šmíračka!! :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
smutná
10.2.11 10:05

Dice:Ano,bylo tam napsano jmeno,takže vím o koho jde.Ze kdy je jsem se uz nekoukala.On nevypada,ze bych chtel odejit,rika,ze nas ma rad ale tak proc me potom podvadi s jeho macechou kruci???to si mysli ze jsem tak pitoma?Kdyz jsem byla tehu tak jsme kvuli rizikovemu tehu nesexovali pres pul roku a to mi neverny snad nebyl,teda nic jsem se nedozvedela.

• Citovat
  • Upravit
10048
10.2.11 10:07

A to byla jedina zprava co tam byla??? Mluvila si s ni?? Nevim jako tri mesice sou tri mesice to jo ale paneboze nedokazu si predstavit ze me by tohle ten muj udelal jestli kdybych mela maly dite a nohu v haji…je to hnus…nicmene jestli by byl i teoreticky schopnej neceho takovyho prakticky fakt s macechou to je jak by rekli slovaci " chore" :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
10.2.11 10:09

Jo je to hnus.A to na ni nadava,kde muze.ale kouri asi lip jak ja :pocitac: Když já právě už zadny dukaz nemam,on tu SMS hned smazal a jeste rekl:je,to jsem nechtel.Pred tchanem bych fakt asi vypadala jako blb.Jenze o te jeho je to vseobecne zname ze kourila za 20,–.Ale bez dukazu je to na houby

• Citovat
  • Upravit
10048
10.2.11 10:09

asi bych mu davala poradny kapky a zakazala jakejkoliv kontakt s ni…a s ni bych si dala takovej rozhovor ze by nespala jeste hodne noci..Ikdyby k nicemu nedoslo…tak ta zprava teda bohate staci…mel by ted dokazat co pro nej znamenas nebo proste pujdes pryc…a nerikej ze nemas kam to je to posledni to by se proste nejak udelalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
10.2.11 10:11

Upřímně se nedivim že by ti tchán nevěřil…nechci rozebírat co to je asi zač pokud má něco takovýho doma…ale to nechci nikoho urazit. Hele a vy bydlite nejak s nima spolecne nebo ste s nima casto v kontaktu? jak uz sem psala absolutne bych se od nich distancovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
10.2.11 10:11

Samo že jsem jí hned volala a uhodila na ni.Jenže ona mi přísahala že s ním nic neměla,ze vi,ze by ji ten jeji hned vypakoval z baraku.Kdyby to nezapírala i ona,ale ona to popírá a já tím padem porad premyslim ze jsou v tom nevinne jenze kde se tam pak ta SMS vzala to mi fakt hlava nebere.Proste uz 5 dní mam hlavu v pejru

• Citovat
  • Upravit
48576
10.2.11 10:13

No a co,já radši budu šmírák než idiot ke kterýmu se jde jen najíst :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.11 10:13

tys mu přečetla příchozí sms a tuhle jsi našla v příchozích? Pokud to posílal on jí?
Já bych mu nic neříkala a v pátek si je chytla při činu oba, když jsi věděla že jsou domluveni na pátek. Jsi unáhlená.

I já vlezla do počítače manželovi a fakt se za to stydím i já tam něco našla. ale držela jsem hubu a jen taktně a nenápadně naznačovala a ted už mám pokoj! Uklidnil se a já přistoupila ke vzathu tak, že pokud jde jen o sex, tak o.k. (ale nesmím se to dozvědět) pokud se zamiluje at táhne! Proč bych si ubližovala, zvlášt když jspu chlapi uplně stejní.

Zeptej se ho, co mu tedy chybí, v čem se máš zlepšit, jak to máš dělat a podobně. Ale v klidu a přátelsky a bez výčitek! Teda pokud chceš vztah zachránit!

• Citovat
  • Upravit
smutná
10.2.11 10:14

Já jsem jí hned v neděli volala at mi neleze na oči,2 dny se obhajovala a zkoušela volat ale u mě skončila.Nakonec teda rekla ze se spolu nebudeme baviit.OK.Aspon prozatim nez mi dokazou opak-teda že se nic nestalo.takhle sms byla velmi vypovidajici.Ja uz k nim nechodim,ty 3mesice jsem tam nebyla ale on chodi k „tatkovi“porad pro neco,a to nevim,co se deje,ani jestli je tatka vubec v tu dobu doma.proste me nenapadlo tohle nikdy zkoumat,i kdyz ted uz asi budu pozornejsi a vic si vsimat.

• Citovat
  • Upravit
smutná
10.2.11 10:17
Anonymní píše:
tys mu přečetla příchozí sms a tuhle jsi našla v příchozích? Pokud to posílal on jí?
Já bych mu nic neříkala a v pátek si je chytla při činu oba, když jsi věděla že jsou domluveni na pátek. Jsi unáhlená.

I já vlezla do počítače manželovi a fakt se za to stydím i já tam něco našla. ale držela jsem hubu a jen taktně a nenápadně naznačovala a ted už mám pokoj! Uklidnil se a já přistoupila ke vzathu tak, že pokud jde jen o sex, tak o.k. (ale nesmím se to dozvědět) pokud se zamiluje at táhne! Proč bych si ubližovala, zvlášt když jspu chlapi uplně stejní.

Zeptej se ho, co mu tedy chybí, v čem se máš zlepšit, jak to máš dělat a podobně. Ale v klidu a přátelsky a bez výčitek! Teda pokud chceš vztah zachránit!

Já jsem se ho taky ptala,co mu chybí.Prý nic.v čem se mám zlepšit,co dělám špatně?Prý nic.Já už právě nevím,jestli chci neco zachranovat.Nemám na to se tvářit,že o nic nejde.pro mě jde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.11 10:17

Důkaz o tom, že spolu nic nemají, ti těžko dají. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení