Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
smutná píše:Kamča.dalmatinka píše:Já vím,že to byla chyba,ale když jsem se to dozvěděla,tak jsem prostě už nebyla schopná dál uvažovat a hned jsem chtěla vědět,na čem jsem.Dala jsem mu mobil do ruky at si to precte,a za chvilku mi ho vratil se slovy:Je,ja jsem to omylem smazal.lumáťa píše:
Přesně
brouczek píše:
Ach jo to věčné projíždění mobilůTo nedělám a je mi fajn..
to je fajn pro ty co nevěru hodlaj tolerovat tak je pro ně snažší nevědět .
Zakladatelko udělala si chybu že si s tim hned přišla,měla si raději číhat.věřím tomu že ted už si daj bacha.Stejně bych to tak nenechala a s onou slečnou bych si promluvila velmi rázně.Ona neví že dukazy nemáš.oni nemužou vědět jak dlouho o tom už víš.Pěkně bych je podusila
Prostě si neumím zachovat v takového situaci chladnou hlavu
tak jestli tady tomu někdo věří že nepodváděl,tak je na hlavu padlej.hned to smazal aby si neměla dukaz a bude se tě ještě snažit přesvědčit že to nepsal a nebo to nebylo jeho.To je snad dost jasnej dukaz!
Já bych jim rozbilu hubu oboum ![]()
smutná píše:
Zebra:To jsem si právě vydedukovala,že jsou to odeslané uložené zprávy.Jenže:On tvrdí,že se mu odeslané SMS do mobilu neukládají,ani prý neví jak to změnit - anglicky taky neumí.Zkusil mi poslat zpravu z obou SIM -mobil je na 2simky a ani jedna z tech odeslanych SMS se mu do mobilu neuložila.To je na tom divné.
Já bych mu nevěru právě asi nedokázala odpustit,vždyž už jen tyto dny od neděle jsou pro mě utrpením,kdy se lítost střídá s nenávistí a de facto mi to ani jeden nepotvrdil.
To je divný s těma odeslanýma sms
Tak možná nezbývá než to nechat zatím a počkat, než abys dělala nějaký důležitý rozhodnutí bez jistoty
Nezávidím ti ty nervy, potkat to může každou z nás
![]()
Kamča.dalmatinka píše:smutná píše:Kamča.dalmatinka píše:Já vím,že to byla chyba,ale když jsem se to dozvěděla,tak jsem prostě už nebyla schopná dál uvažovat a hned jsem chtěla vědět,na čem jsem.Dala jsem mu mobil do ruky at si to precte,a za chvilku mi ho vratil se slovy:Je,ja jsem to omylem smazal.lumáťa píše:
Přesně
brouczek píše:
Zakladatelko udělala si chybu že si s tim hned přišla,měla si raději číhat.věřím tomu že ted už si daj bacha.Stejně bych to tak nenechala a s onou slečnou bych si promluvila velmi rázně.Ona neví že dukazy nemáš.oni nemužou vědět jak dlouho o tom už víš.Pěkně bych je podusila
Prostě si neumím zachovat v takového situaci chladnou hlavutak jestli tady tomu někdo věří že nepodváděl,tak je na hlavu padlej.hned to smazal aby si neměla dukaz a bude se tě ještě snažit přesvědčit že to nepsal a nebo to nebylo jeho.To je snad dost jasnej dukaz!
Já bych jim rozbilu hubu oboum
No však já už se na ni chystám.Už mi pije krev delší dobu.Holka si střádala už hodně dlouho a ted tomu nasadila korunu.Ona je z těch dvou psychicky slabší,takže znovu zatlačím na ni,ale tentokrát už z očí do očí a natvrdo jí pohrozím že to řeknu jejímu.V tu neděli jsme byli pryč,tak jsem ji hned volala a žadala vysvětlení,a od té neděle ji nechci videt.ale budu to muset udelat,naposledy a zkusit to na ni nejak hoodne psychologicky.Jenze jeste nevim jak ![]()
smutná píše:
Zebra:To jsem si právě vydedukovala,že jsou to odeslané uložené zprávy.Jenže:On tvrdí,že se mu odeslané SMS do mobilu neukládají,ani prý neví jak to změnit - anglicky taky neumí.Zkusil mi poslat zpravu z obou SIM -mobil je na 2simky a ani jedna z tech odeslanych SMS se mu do mobilu neuložila.To je na tom divné.
Já bych mu nevěru právě asi nedokázala odpustit,vždyž už jen tyto dny od neděle jsou pro mě utrpením,kdy se lítost střídá s nenávistí a de facto mi to ani jeden nepotvrdil.
Mám nokiu, ale třeba to tam bude podobný (jak nastavit uložení odeslaných sms)…
messaging (zprávy), message settings (nastavení zpráv), general settings (obecné nastavení), save sent messages (uložit odeslané sms) a tam máš „yes“ nebo „no“. Třeba to pomůže ![]()
smutná píše:
Já vím,že to byla chyba,ale když jsem se to dozvěděla,tak jsem prostě už nebyla schopná dál uvažovat a hned jsem chtěla vědět,na čem jsem.Dala jsem mu mobil do ruky at si to precte,a za chvilku mi ho vratil se slovy:Je,ja jsem to omylem smazal.
Prostě si neumím zachovat v takového situaci chladnou hlavu
Přesně tohle udělal ten můj
Jen s tím rozdílem, že to vymazal, a pak tvrdil, že tam žádná zpráva nebyla, já že jsem si to vymyslela, a ještě mi jednu vrazil se slovy, že to mám za to, že jsem mu lezla do mobilu
Tehdy jsem se odstěhovala ještě v ten den. Teď jsme zase spolu a máme druhé dítě.
Román na pokračování
(Jo, nutno podotknout, že on mi lezl do mobilu pořád, a to mě inspirovalo podívat se taky. Nikdy před tím by mě něco takového nenapadlo
)
Kašli na to, jinak budeš zralá na Chocholouška! Podle té sms s tou babou nespal, jen se mu líbí, když mu to udělá pusou. Je to taky hnus, ale na druhou stranu on ponižuje ji a ona sama sebe. Teď bych nějaký čas dělala drahoty s tím, že se ti hnusí, když si představíš, co s ní dělal. Počkej, jak za tebou bude dolízat. A vychutnej si to!!!!!
![]()
smutná píše:Kamča.dalmatinka píše:No však já už se na ni chystám.Už mi pije krev delší dobu.Holka si střádala už hodně dlouho a ted tomu nasadila korunu.Ona je z těch dvou psychicky slabší,takže znovu zatlačím na ni,ale tentokrát už z očí do očí a natvrdo jí pohrozím že to řeknu jejímu.V tu neděli jsme byli pryč,tak jsem ji hned volala a žadala vysvětlení,a od té neděle ji nechci videt.ale budu to muset udelat,naposledy a zkusit to na ni nejak hoodne psychologicky.Jenze jeste nevim jaksmutná píše:Kamča.dalmatinka píše:Já vím,že to byla chyba,ale když jsem se to dozvěděla,tak jsem prostě už nebyla schopná dál uvažovat a hned jsem chtěla vědět,na čem jsem.Dala jsem mu mobil do ruky at si to precte,a za chvilku mi ho vratil se slovy:Je,ja jsem to omylem smazal.lumáťa píše:
Přesně
brouczek píše:
Prostě si neumím zachovat v takového situaci chladnou hlavutak jestli tady tomu někdo věří že nepodváděl,tak je na hlavu padlej.hned to smazal aby si neměla dukaz a bude se tě ještě snažit přesvědčit že to nepsal a nebo to nebylo jeho.To je snad dost jasnej dukaz!
Já bych jim rozbilu hubu oboum
Já myslim že s očí do očí + nějaká výhružka araději se přizná
.
Zebra píše:smutná píše:To je divný s těma odeslanýma sms
Já bych mu nevěru právě asi nedokázala odpustit,vždyž už jen tyto dny od neděle jsou pro mě utrpením,kdy se lítost střídá s nenávistí a de facto mi to ani jeden nepotvrdil.Tak možná nezbývá než to nechat zatím a počkat, než abys dělala nějaký důležitý rozhodnutí bez jistoty
Nezávidím ti ty nervy, potkat to může každou z nás
![]()
Jasně že může,i když každá z nás doufá,že nepotká ![]()
Je mi to právě taky divné,dnes dokonce přísahal na malého že to není pravda.Ale jak moc to myslel vážně…
Ach jo,proč ti chlapi neumí být upřímní.On se k tomu ještě staví tak,že si to namlouvám,že mám chorý mozeček,že by to neudělal.Nevím,jestli je z těch,co zatloukat zatloukat,nebo by přiznal barvu ![]()
Tak za prvý bych na ni šla s tím že to sleduješ už dýl..ale že se sprostě rozhodla jednat…vyhrozuj tim ze to reknes…taky bych pouzila ty vety typu…nekdo vas videl rekl me to…smsek sem nasla vic…nebo a co tehdy v ten patek......( ona nevi ze ty nevis
)ja bych ji nedala pokoj pokud to nerekne. No pka je otazka co bude az to rekne…
lulje píše:smutná píše:Přesně tohle udělal ten můj
Já vím,že to byla chyba,ale když jsem se to dozvěděla,tak jsem prostě už nebyla schopná dál uvažovat a hned jsem chtěla vědět,na čem jsem.Dala jsem mu mobil do ruky at si to precte,a za chvilku mi ho vratil se slovy:Je,ja jsem to omylem smazal.
Prostě si neumím zachovat v takového situaci chladnou hlavuJen s tím rozdílem, že to vymazal, a pak tvrdil, že tam žádná zpráva nebyla, já že jsem si to vymyslela, a ještě mi jednu vrazil se slovy, že to mám za to, že jsem mu lezla do mobilu
Tehdy jsem se odstěhovala ještě v ten den. Teď jsme zase spolu a máme druhé dítě.
Román na pokračování
(Jo, nutno podotknout, že on mi lezl do mobilu pořád, a to mě inspirovalo podívat se taky. Nikdy před tím by mě něco takového nenapadlo
)
Kašli na to, jinak budeš zralá na Chocholouška! Podle té sms s tou babou nespal, jen se mu líbí, když mu to udělá pusou. Je to taky hnus, ale na druhou stranu on ponižuje ji a ona sama sebe. Teď bych nějaký čas dělala drahoty s tím, že se ti hnusí, když si představíš, co s ní dělal. Počkej, jak za tebou bude dolízat. A vychutnej si to!!!!!![]()
mě napadlo že to je v rodině,tak to tak hrozný není
![]()
Já bych ho ale zabila
Dice píše:
Tak za prvý bych na ni šla s tím že to sleduješ už dýl..ale že se sprostě rozhodla jednat…vyhrozuj tim ze to reknes…taky bych pouzila ty vety typu…nekdo vas videl rekl me to…smsek sem nasla vic…nebo a co tehdy v ten patek......( ona nevi ze ty nevis)ja bych ji nedala pokoj pokud to nerekne. No pka je otazka co bude az to rekne…
přesně to radim od začátku.Máš výhodu že oni neví.stačí to jen chytře navlíknout aby si mysleli že víš ![]()
Ji bych už být tebou nekontaktovala a začala ji ignorovat. Rozhodně jí nevolej, nevyhledávej kontakt s ní!!!!! Budeš za žárlivou krávu. Pardon.
S nním se byv jen o nejnutnějších věcech - jako třeba co má koupit do lednice, co je potřeba opravit apod. Žádné něžnosti, žádné připomínky a narážky na téma nevěra. Dělej, jako by to byl pouhý spolubydlící. Nebav se s ním o ničem jiném než o nejnutnějších věcech, rno ho pozdrav, večer popřej dobrou noc, strč mezi vás peřinu a nenech na sebe sáhnout. Ne že se rozplyneš hned, jak se k tobě v posteli přitulí
![]()
lulje píše:smutná píše:Přesně tohle udělal ten můj
Prostě si neumím zachovat v takového situaci chladnou hlavuJen s tím rozdílem, že to vymazal, a pak tvrdil, že tam žádná zpráva nebyla, já že jsem si to vymyslela, a ještě mi jednu vrazil se slovy, že to mám za to, že jsem mu lezla do mobilu
Román na pokračování
)
Kašli na to, jinak budeš zralá na Chocholouška! Podle té sms s tou babou nespal, jen se mu líbí, když mu to udělá pusou. Je to taky hnus, ale na druhou stranu on ponižuje ji a ona sama sebe. Teď bych nějaký čas dělala drahoty s tím, že se ti hnusí, když si představíš, co s ní dělal. Počkej, jak za tebou bude dolízat. A vychutnej si to!!!!!![]()
S tím,že s ním nespal,nesouhlasím.Co si ještě matně pamatuju tak tam bylo že bude ZASE sex NEBO k.....í ale pokud sex tak jí dá zase na měsíc pokoj.ale že upřednostňuje to druhé.A domlouvali se na pátek kdy ten její jezdí PRAVIDELNĚ na karty
Zebra píše:smutná píše:Mám nokiu, ale třeba to tam bude podobný (jak nastavit uložení odeslaných sms)…
messaging (zprávy), message settings (nastavení zpráv), general settings (obecné nastavení), save sent messages (uložit odeslané sms) a tam máš „yes“ nebo „no“. Třeba to pomůže
Diky,tak až dojde odpo z práce tak na to hned naběhnu,aby mě už dál netahal za nos
To je ideální případ na manželskou poradnu, jak jsem psala výše.
Když nemá kam odejít, nemá pátrat. Zbytečně se trápí. Já bych nemohla být s chlapem, co mi zahýbá a ještě ke všemu, když on ví - že já to vím !
Nevěra ani věrnost se dokázat nedá. Mohl to být omyl, mě dokonce jednou přišla sms od manžela, kterou mi neposlal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doporučuji si něco přečíst od Plzáka nebo R. Uzla:
Kamča.dalmatinka píše:smutná píše:Já myslim že s očí do očí + nějaká výhružka araději se přiznáKamča.dalmatinka píše:No však já už se na ni chystám.Už mi pije krev delší dobu.Holka si střádala už hodně dlouho a ted tomu nasadila korunu.Ona je z těch dvou psychicky slabší,takže znovu zatlačím na ni,ale tentokrát už z očí do očí a natvrdo jí pohrozím že to řeknu jejímu.V tu neděli jsme byli pryč,tak jsem ji hned volala a žadala vysvětlení,a od té neděle ji nechci videt.ale budu to muset udelat,naposledy a zkusit to na ni nejak hoodne psychologicky.Jenze jeste nevim jaksmutná píše:Kamča.dalmatinka píše:Já vím,že to byla chyba,ale když jsem se to dozvěděla,tak jsem prostě už nebyla schopná dál uvažovat a hned jsem chtěla vědět,na čem jsem.Dala jsem mu mobil do ruky at si to precte,a za chvilku mi ho vratil se slovy:Je,ja jsem to omylem smazal.lumáťa píše:
Přesně
brouczek píše:
Já bych jim rozbilu hubu oboum.
Otázkou je, komu nebo čemu takové přiznání pomůže
Pokud zakladatelka nechce od manžela odejít, pak by byla po takovémto přiznání za blbce. Takhle je taky za blbce, ale ne za tak velkého ![]()