Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přece nakouknutí do telefonu ,není duvot téhle diskuze.nemusíš se cítit zle ,že jsi mu tam lezla ani nic vysvětlovat .Tady se řeší uplně jiná věc.
Anonymní píše:
Udělej co píše Ynax, vraž mu dítě a jdi se pobavit sama. Ideálně se domluv s někým a předstírej, že si s někým dopisuješ, zkrátka probudit žárlivost, aby věděl, jaké to je i z druhé strany.
To je podle mě dost ubohý řešení na úkor dítěte. Takovýmu „otci“ bych dítě určitě nevrazila, dítě za jeho chování nemůže ![]()
Zebra píše:Anonymní píše:To je podle mě dost ubohý řešení na úkor dítěte. Takovýmu „otci“ bych dítě určitě nevrazila, dítě za jeho chování nemůže
Udělej co píše Ynax, vraž mu dítě a jdi se pobavit sama. Ideálně se domluv s někým a předstírej, že si s někým dopisuješ, zkrátka probudit žárlivost, aby věděl, jaké to je i z druhé strany.
takovýmu otci??? vždyť je psáno, že jako otec je dobrej…
smutná píše:
Ted jeste k tomu mobilu:On ma mobil Anycool,a hodně věcí je tam psaných anglicky.Nekvalitní software.Já umím jen německy,ale to je vedlejší.Má dotykový displej - tak jsem klikla na ikonku SMS,objevilo se mi Save Outbox a tam tahle SMS.U adresata bylo:P…a Byla to jedina SMS v te kategorii. Pak jsem dala back a byla tam nabidka jeste jinych SMS a tam byla SmS od otce a spousta jinych.Ted rano jsem si nasla ze save znamena uložený,outbox nevim co je,ale asi zprava.tak jsem na to dosla,fakt nechtic.
outbox jsou odeslané zprávy ![]()
Já do toho nechci kecat, mám na nevěru hodně jinej názor. Já bych to nezkousla (kdybych měla teda opravdový důkazy, že zahýbá, ne jen pocit nebo podezření), sbalila bych děti a odešla. Ale asi záleží na vašem vztahu - některý páry si zahýbání ve vztahu tolerují
U nás je to tabu a pokud bych zjistila, že manžel zahýbá, už bych mu stejně nevěřila ![]()
Ale každej to cítí jinak, takže nesoudím nikoho ![]()
jadviga píše:Zebra píše:takovýmu otci??? vždyť je psáno, že jako otec je dobrej…Anonymní píše:To je podle mě dost ubohý řešení na úkor dítěte. Takovýmu „otci“ bych dítě určitě nevrazila, dítě za jeho chování nemůže
Podle mě není. Jestli zahýbá, rozbíjí rodinu a to podle mě není dobrej otec ![]()
Zebra píše:jadviga píše:Podle mě není. Jestli zahýbá, rozbíjí rodinu a to podle mě není dobrej otecZebra píše:takovýmu otci??? vždyť je psáno, že jako otec je dobrej…Anonymní píše:To je podle mě dost ubohý řešení na úkor dítěte. Takovýmu „otci“ bych dítě určitě nevrazila, dítě za jeho chování nemůže
to jo, ale rozhodně bych teda dítě nestranila před ním
ale neuměla bych to odpustit, hrabala bych se v tom a musela bych ho vyhodit nebo se užrat…
Lepší je nevědět… nepátrat. Zbytečně se trápíš ! Stejně máš jen dvě možnosti: zůstat s ním nebo se rozvést. Četla jsem, že 80%mužů je v manželství nevěrných a 60%žen. A nejvíce mužů je nevěrných, když mají ženu doma na mateřský ![]()
Já bych tohle řešila manželskou poradnou !! Tohle je hodně velký problém, ale ne neřešitelný.
smutná píše:
Právě,že už mu nevěřím a jen hledám dukazy.Sledování asi ničemu nepomůže,z práce chodí rovnou domů a do hospody už taky ne.Ale s tou dotyčnou se může scházet kdy chce.Je to totiž přítelkyně jeho otce,o pár let mladší než jsem já.Ona to právě proto popírá,že ví,že on by ji vyhodil z baráku.čekám na příležitost a ještě zatlačím na ni,že to povím jejímu a ona zůstane bez domova a ještě bez dítěte.zatím se mi bohužel nenaskytla příležitost,ale přísahá co může že s ním nikdy nic neměla.Tak jsem z toho jelen ale ta SMS se tam přece nemohla dostat jen tak.Kdybych se nestyděla,tak od něj hned odejdu ale stydím se a mám strach odejít
smutná píše:
Právě,že už mu nevěřím a jen hledám dukazy.Sledování asi ničemu nepomůže,z práce chodí rovnou domů a do hospody už taky ne.Ale s tou dotyčnou se může scházet kdy chce.Je to totiž přítelkyně jeho otce,o pár let mladší než jsem já.Ona to právě proto popírá,že ví,že on by ji vyhodil z baráku.čekám na příležitost a ještě zatlačím na ni,že to povím jejímu a ona zůstane bez domova a ještě bez dítěte.zatím se mi bohužel nenaskytla příležitost,ale přísahá co může že s ním nikdy nic neměla.Tak jsem z toho jelen ale ta SMS se tam přece nemohla dostat jen tak.Kdybych se nestyděla,tak od něj hned odejdu ale stydím se a mám strach odejít
Zebra píše:jadviga píše:Podle mě není. Jestli zahýbá, rozbíjí rodinu a to podle mě není dobrej otecZebra píše:takovýmu otci??? vždyť je psáno, že jako otec je dobrej…Anonymní píše:To je podle mě dost ubohý řešení na úkor dítěte. Takovýmu „otci“ bych dítě určitě nevrazila, dítě za jeho chování nemůže
Dítě má právo na oba rodiče, i když ti dva mají problémy. Nevěra neznamená, že dítěti máš právo upřít otce nebo matku. Proč by nemohlo dítě být s otcem večer samo?
Fakt nechápu… S jeho nevěrou to nemá co dělat.
Zakladatelce bych poradila snad jen sejít se s tchánem a zkusit ho nenápadně nahlodat, že tam syn byl pro něco tolikrát, ale třeba že nic nedonesl nebo něco tak, ne hned říkat své podezření na nevěru, uvidíš, co se z toho vyklube. Ale taky hrozí, že píchneš do vosího hnízda a obrátí se to proti tobě, to musíš zvážit ty, znáš celou situaci, my tady ne.
jadviga píše:Zebra píše:jadviga píše:Podle mě není. Jestli zahýbá, rozbíjí rodinu a to podle mě není dobrej otecZebra píše:takovýmu otci??? vždyť je psáno, že jako otec je dobrej…Anonymní píše:To je podle mě dost ubohý řešení na úkor dítěte. Takovýmu „otci“ bych dítě určitě nevrazila, dítě za jeho chování nemůže
Udělej co píše Ynax, vraž mu dítě a jdi se pobavit sama. Ideálně se domluv s někým a předstírej, že si s někým dopisuješ, zkrátka probudit žárlivost, aby věděl, jaké to je i z druhé strany.to jo, ale rozhodně bych teda dítě nestranila před ním
ale neuměla bych to odpustit, hrabala bych se v tom a musela bych ho vyhodit nebo se užrat…
Jak jsem psala, nechci soudit, neznám je, ani jejich situaci. Jen jsem vyjádřila svůj názor, protože jsem si to představila a naštvalo mě to, jak nezodpovědně se chová
Mě by bylo pěkně zle, není to jednoduchý rozhodnutí, ale podle mě když to udělá jednou, co mu v tom zabrání příště… ![]()
Nelisa píše:
Dítě má právo na oba rodiče, i když ti dva mají problémy. Nevěra neznamená, že dítěti máš právo upřít otce nebo matku. Proč by nemohlo dítě být s otcem večer samo?Fakt nechápu… S jeho nevěrou to nemá co dělat.
To ano, ale reagovala jsem na „vrazit dítě otci“, to zní, jako by to dítě bylo věc a jen se využije k pomstě. Jasně že má právo na oba, ale já bych s takovým chlapem nebyla
A už se k tomu raději vyjadřovat nebudu, nejsem hádací typ (a mám lepší věci na práci), jen jsem chtěla napsat svůj názor.
Milé dámy, nedá mi to nereagovat, ale z některých z Vás je mi opravdu smutno. Například Valkil,která asi nepochopila, že diskuze se nejmenuje - Je správné lézt někomu do telefonu - nemám ve zvyku urážet, ale v tomhle mi příjdeš trochu mimo a není to poprvé, co jsem četla od Tebe obdobné příspěvky v jiných diskuzích. Zakladatelka nakonec chudera místo rad, musí sama sebe omlouvat proč leze manželovi do telefonu. Souhlasím s jinými názory, než dělat ze sebe blba a někoho krmit, tak chci vědět na čem jsem. Myslím, že zakladatelka s tím člověkem žije a asi její šestý smysl dokáže některé vycítit. Takže laskavě vy, co tady řešíte jestli má nebo nemá číst zprávy, založte si vlastní diskuzi. Zakladatelko, opravdu mě mrzí, co prožíváš, trochu si i tu beznaděj a zoufalství, když Ti ublíží a zklame někdo blízký, umím představit. Bolí to hrozně. Musíš to vydržet, čas to optupí a bude líp. Ale bu´d ostražitá a až budeš schopná lépe a racionálněji uvažovat, rozmysli se, co dál. přeju hodně síly. Jo a ještě jedna poznámka k ostatním, že manžel nemá sex 3 měsíce, tak je přece pochopitelné, že mu chybí. Upřímně, Vás je mi též líto. Kdyby žena těžce onemocněla, měla rakovinu nebo něco podobného a nemohla, tak je to taky důvod aby si ulevil jinde???? snad jsou i jiné způsoby, než se k.rvit…přeju Vám, a´t to není Váš případ, že nebudete moci a partner si s vaším pochopením uleví jinde… ![]()
jo a omlouvám se za překlepy, ale jsem docela v ráží, z některých, co fakt mají skvělé rady
![]()
nevím jak jseš na tom finančně, s bydlením a tak, ale já bych ho vyhodila. Nevěra se zkousnout sice dá, ale aby spal s přítelkyní vlastního otce - bez milosti bych ho hnala.
což je otřesný.
Naše město teď žije aférkou, kdy si to jeden pán, jehož manželka je v osmém měsíci, rozdal s nějakou jinou. Nevěra v těhotenství je pro mě vrchol hnusu
![]()
lumáťa píše:
A nejvíce mužů je nevěrných, když mají ženu doma na mateřský
Ted jeste k tomu mobilu:On ma mobil Anycool,a hodně věcí je tam psaných anglicky.Nekvalitní software.Já umím jen německy,ale to je vedlejší.Má dotykový displej - tak jsem klikla na ikonku SMS,objevilo se mi Save Outbox a tam tahle SMS.U adresata bylo:P…a Byla to jedina SMS v te kategorii. Pak jsem dala back a byla tam nabidka jeste jinych SMS a tam byla SmS od otce a spousta jinych.Ted rano jsem si nasla ze save znamena uložený,outbox nevim co je,ale asi zprava.tak jsem na to dosla,fakt nechtic.