Nevěra na mateřské

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
10.2.11 11:56

Smutná, řekni jí, že se Ti manžel přiznal, tak ať nezapírá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
10.2.11 11:56
smutná píše:
Zebra píše:
smutná píše:
Zebra:To jsem si právě vydedukovala,že jsou to odeslané uložené zprávy.Jenže:On tvrdí,že se mu odeslané SMS do mobilu neukládají,ani prý neví jak to změnit - anglicky taky neumí.Zkusil mi poslat zpravu z obou SIM -mobil je na 2simky a ani jedna z tech odeslanych SMS se mu do mobilu neuložila.To je na tom divné.
Já bych mu nevěru právě asi nedokázala odpustit,vždyž už jen tyto dny od neděle jsou pro mě utrpením,kdy se lítost střídá s nenávistí a de facto mi to ani jeden nepotvrdil.
Mám nokiu, ale třeba to tam bude podobný (jak nastavit uložení odeslaných sms)…
messaging (zprávy), message settings (nastavení zpráv), general settings (obecné nastavení), save sent messages (uložit odeslané sms) a tam máš „yes“ nebo „no“. Třeba to pomůže :wink:
Diky,tak až dojde odpo z práce tak na to hned naběhnu,aby mě už dál netahal za nos

Prosím tě, tohle neřeš - budeš za trapnou furii. Tak si tam nastaví, aby se mu zprávy ukládaly. No a co? Ty pro ni a od ní bude hned mazat a navíc si bude mobil střežit jak ostříž.
Až dojde odpo z práce, naběhni na něj s tím, že jdeš na pedikúru (nebo ke kadeřnici, nebo na blbý kafe…). Nebuď za trapku!!!!!! Myslím to v dobrém!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
10.2.11 11:57
lulje píše:
lumáťa píše:Četla jsem, že 80%mužů je v manželství nevěrných a 60%žen. A nejvíce mužů je nevěrných, když mají ženu doma na mateřský :pocitac:

Jo, tak tohle nás tady všechny uklidnilo :lol: :lol: :lol:

Prožila jsem si něco podobného jako zakladatelka. Víc nepátrám a snažím se na to nemyslet. Přeji hodně sil. Když se rozhodneš odejít, moc si tím nepomůžeš - dítěti vezmeš skvělého tátu, sama se budeš trápit ještě víc a navíc… i když si někoho jiného najdeš, kde bereš jistotu, že ti neudělá to stejné, ne-li něco horšího? Lumáťa píše, že zahýbá 80% chlapů. Já při mém štětí nemám šanci narazit na někoho ze zbývajících 20%. Jestli věříš tomu, že ty ano, pak jdi do toho a odejdi, ale bude to nejspíš z bláta do louže. Ty, které tady píší, že za toho svého můžou dát ruku do ohně, a že by ho okamžitě hnaly, kdyby jim toto udělal…kde berou jistotu, že právě ten jejich se teď někde nekurví s jinou? Nikdy nemáš jistotu. Věřit můžeš jenom sama sobě. HOrší by bylo, kdyby se do ní zamiloval a tahal se s ní i před ostatními. Asi jsem tě moc neuklidnila, ale snaž se na to nemyslet a trápit se co nejmíň. Vím, že se to lehko řekne, ale ono fakt nic jiného nezbyde. Nebo pak teda odejít, ale - upřímně - komu tím pomůžeš? Posílám hodně síly!!! Hlavně o tom mluv - třeba tady nebo s nějakou hoooodně dobrou kamarádkou, a nedus to v sobě, jinak se z toho zblázníš!!!!! :huban:

Já když se narodil malý tak jsem si řekla,že udělám cokoli proto,abych rodinu udržela pohromadě.že když se někdy za 10let třeba (no přišlo to dřív :cry: )začne tahat s jinou,a nebude do toho tahat city,to i překousnu.Jenže … i když do toho zatím city netahá,teda aspon mi nevykládá jak moc ji miluje a chtěl by s ní žít,i tak mi to vadí.Prostě vadí.Nedokážu mu tu podstrojovat,vařit,starat se o něj když vím,že stejně až odejde z domu,bude s ní.

• Citovat
  • Upravit
smutná
10.2.11 11:59
lulje píše:
smutná píše:
Zebra píše:
smutná píše:
Zebra:To jsem si právě vydedukovala,že jsou to odeslané uložené zprávy.Jenže:On tvrdí,že se mu odeslané SMS do mobilu neukládají,ani prý neví jak to změnit - anglicky taky neumí.Zkusil mi poslat zpravu z obou SIM -mobil je na 2simky a ani jedna z tech odeslanych SMS se mu do mobilu neuložila.To je na tom divné.
Já bych mu nevěru právě asi nedokázala odpustit,vždyž už jen tyto dny od neděle jsou pro mě utrpením,kdy se lítost střídá s nenávistí a de facto mi to ani jeden nepotvrdil.
Mám nokiu, ale třeba to tam bude podobný (jak nastavit uložení odeslaných sms)…
messaging (zprávy), message settings (nastavení zpráv), general settings (obecné nastavení), save sent messages (uložit odeslané sms) a tam máš „yes“ nebo „no“. Třeba to pomůže :wink:
Diky,tak až dojde odpo z práce tak na to hned naběhnu,aby mě už dál netahal za nos
Prosím tě, tohle neřeš - budeš za trapnou furii. Tak si tam nastaví, aby se mu zprávy ukládaly. No a co? Ty pro ni a od ní bude hned mazat a navíc si bude mobil střežit jak ostříž.
Až dojde odpo z práce, naběhni na něj s tím, že jdeš na pedikúru (nebo ke kadeřnici, nebo na blbý kafe…). Nebuď za trapku!!!!!! Myslím to v dobrém!!!!

Když to já právě nemůžu - jít někam z domu.Nemůžu jít ani na procházku ven s malým.Ještě pořád nosím ortézu a s tou prostě chodit nejde,zvlášt,když jsou cesty ještě namrzlé.Hned bych sbalila malého a sebe,a jela někam pryč,třeba i na pár dní na „prázdniny“ k ségře.Ale ještě si chvilku počkám :think:

• Citovat
  • Upravit
5833
10.2.11 12:01

smutna

ahoj,osobne jsem si tim taky prosla…taky se mi snazil mazat med kolem huby,tvrdil ze s ni nic nemel a bla bla bla jak oni to umej,ale debila jsem ze sebe teda delat nenechala,neverila jsem mu ani slovo,kdyz vedel ze se mu divam do tel. tak vse zacal mazat,ale mel pausal,takze jsem objednala podrobny vypis hovoru a sms,kde mas vypsano na jake tel.cisla psal a volal s datumem i hodinou,pak jsem si ty nezname cisla obvolala a pravda byla na svete,postavila jsem si ho doma a uhodila na nej,pak rekla at se zbali a tahne kdyz mi lze a bylo!!!
a ty nebud hloupa,odejdi,takovyho ogara ulhanyho si nezaslouzis,mela bys mit nekoho kdo te bude milovat a podotykam jen a jen TEBE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
10.2.11 12:02
vegiska píše:

No tohle je PRVNÍ argument,který jí reknu.Ze on už se přiznal.Jenže nemám jistotu,že s ní od té neděle nemluvil a neřekl jí,že on mi nic nerekne,at ona to taky mlčí,ze vlastne nic nevim.
No ale snad s ni nebyl a TOHLE vyjde.

• Citovat
  • Upravit
smutná
10.2.11 12:02
vegiska píše:

No tohle je PRVNÍ argument,který jí reknu.Ze on už se přiznal.Jenže nemám jistotu,že s ní od té neděle nemluvil a neřekl jí,že on mi nic nerekne,at ona to taky mlčí,ze vlastne nic nevim.
No ale snad s ni nebyl a TOHLE vyjde.

• Citovat
  • Upravit
smutná
10.2.11 12:05
Dice píše:
Tak za prvý bych na ni šla s tím že to sleduješ už dýl..ale že se sprostě rozhodla jednat…vyhrozuj tim ze to reknes…taky bych pouzila ty vety typu…nekdo vas videl rekl me to…smsek sem nasla vic…nebo a co tehdy v ten patek......( ona nevi ze ty nevis :lol: )ja bych ji nedala pokoj pokud to nerekne. No pka je otazka co bude az to rekne…

No o tom,že je někdo viděl,raději pomlčím.Psal jí,jestli na obvyklém místě,nebo u nich v ložnici.a to obvyklé místo je u něj v autě - teda aspon to tak vzdycky s byvalkama mival a to prý vždycky jeli někam dál.Takhle mi to vyprávěl.

• Citovat
  • Upravit
smutná
10.2.11 12:07
katy001 píše:
ahoj,osobne jsem si tim taky prosla…taky se mi snazil mazat med kolem huby,tvrdil ze s ni nic nemel a bla bla bla jak oni to umej,ale debila jsem ze sebe teda delat nenechala,neverila jsem mu ani slovo,kdyz vedel ze se mu divam do tel. tak vse zacal mazat,ale mel pausal,takze jsem objednala podrobny vypis hovoru a sms,kde mas vypsano na jake tel.cisla psal a volal s datumem i hodinou,pak jsem si ty nezname cisla obvolala a pravda byla na svete,postavila jsem si ho doma a uhodila na nej,pak rekla at se zbali a tahne kdyz mi lze a bylo!!!
a ty nebud hloupa,odejdi,takovyho ogara ulhanyho si nezaslouzis,mela bys mit nekoho kdo te bude milovat a podotykam jen a jen TEBE!!!

Jako je pravda,že výpis mě taky napadl.Ale má kredit,a i kdyby tam její číslo často bylo,tak to zase svede na otce,že on nebral mobil a tak volal jí.Tak to někdy dělává,to vím.I jeho otec mi volává když ho nemůže sehnat.Tím,že je to rodina,je to o to horší :nevim: Kdyby to byla nějaká neznámá holčina,je to zase jiné a už dávno asi není mezi námi :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
smutná
10.2.11 12:11
Anonymní píše:
Achjo, ti chlapi snad nepřemýšlí hlavou nebo co :cert: :cert:

Je mi líto. Zažila jsem něco podobného. Taky jsem mu omlátila mobil o hlavu a zapíral a zapíral. Taky se máme snažit o druhé mimi. Několikrát mi slíbil, že toho nechá a skutek utekl.

Řešíme to už nějakou tu dobu a nějak jsme se zatím nedobrali žádného řešení, největší problém je v tom, že už mu prostě nevěřím a ani nebudu :-?

Udělej co píše Ynax, vraž mu dítě a jdi se pobavit sama. Ideálně se domluv s někým a předstírej, že si s někým dopisuješ, zkrátka probudit žárlivost, aby věděl, jaké to je i z druhé strany.

On tě podvádí opakovaně?A chce miminko?Tak to už bych ho asi taky hned kopla :roll: kdyby to bylo víckrát.Tohle je ale poprvé co mám fakt podezření,nebo lépe řečeno co jsem našla takový nějaký důkaz.
Já i když už jsem byla rozhodnuta dobrat krabičku a konec,tak ted ne.I kdyby prosil na kolenou,tak proste nee :zed:

• Citovat
  • Upravit
5833
10.2.11 12:12

smutna

holka musis neco vymyslet abys mu to dokazala,ja do neho tenkrat hucela snad dve hodiny a na vsechny ty sms jsem se ho porad dokola ptala az se dotoho tak zamotal ze se nakonec priznal se slovy ze mel ztrach se priznat ze o me nechce prijit a takovy ty kecy,tak jsem mu rekla at se zbali a tahne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.2.11 12:13

lujle ale ty si jiná.Já osobně bych nevlezla na chlapa kterej si pindourá máchá jinde :poblion: .Ty to třeba dokážeš překousnout ale já bych nedokázala.Než žít v nejistotě tak raději budu vědět.
Za trapku bude když si to nechá líbit a bude dělat že nic.Nesouhlasím s tím že za to aby on dolejzal za jinou mu já ještě měla vařit.Jediný co si za to zaslouží je nakopat zadek :pankac:
Já osobně nechápu že n ěkdo chce udržet rodinu kvuli dětem.co až ty děti odrostou a ty budeš s chlapem co chodí jinam dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.11 12:15

já bych to řekla tchánovi. A pokud řekne, že si vymýšlíš, řekla bych je: já tě varovala! hele i kdyby Ti v první chvíli nevěřil, tak si aspoň začne taky dávat bacha a máš to pohlídaný z obou stran.

mě ted začal „balit“ švagr-manželův mladší brách. jen jsem to řekla manželovi, ten se nejdřív smál a pak uznal, že nemám důvod si to vymýšlet a sice nic neřekl, ale už ho k nám domů netahá :-) a neenchává mě s ním samotnou :-)

• Citovat
  • Upravit
1318
10.2.11 12:16

Ahojky,taky se vložím…můj ex se kterým jsem byla 7 let byl nevyléčitelnej kurevník.Doma sex každý den,ale stejně…Na malé dědině se vše hned rozkřikne,že.Odešla jsem,mám svého Honzu,neprohlížím mu mobil,nelezu mu do emailu a mám svatej klid.Ale vím,jak Ti je,když na něco takovýho přijdeš a kort když celou dobu žiješ v domění,že je vše ok.Být Tebou,dám si kafčo,hodím nohy nahoru a vypnu.Stejně tímhle nic nevyřešíš a jedinej,koho tím trápíš jsi Ty sama.I kdyby spolu něco měli,nic se teď už nezachrání a jestli odpustit?Pokud si myslíš,že by jsi odpustila a on už to nikdy neudělal,odpusť mu.Ale pokud si myslíš,že by to udělal znova,odejdi.Ono držet vztah kůli dítěti,to taky není to pravé ořechové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.11 12:18

Tak teď raději anonymně…moje mamka v noci takto asi před rokem našla taťku jak sedí v obyvaku a keca do telefonu kraviny…nic jako o sexu ale jako utesoval nejakou kozu…rikal ji marketko…a bla bla…ona celou dobu stala za dverma..pak tam vlitla a on do teď ten rok potom tvrdi ze to neni pravda a bla bla…je to ulet fakt jak nekdo dokaze zapirat…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky